fokker, la 01 November 2012 - 09:58 PM, a spus:
In afara de un concurs de viteza nu vad ce aport ar putea aduce aceste constructii??? Va asteptam cu drag !!!
Nici macar de ``un concurs de viteza``, deoarece nu exista astfel de concursuri. Aportul adus umanitatii de catre aceste aripi sau delta, sau aeromodele in general este acelasi cu aportul faptului ca tu sau eu consumam oxigen. Adica ZERO. Tot egale cu zero sunt toate modelele facute de noi toti. E logic, e doar un hobby in care nu trebuie puse sentimente dintre care unele specifice amantelor depresive.
Diversitatea era punctul de plecare din care unii au inceput sa migreze catre aripi, delta, dlg, ozn, calorifere, sau nu stiu ce moda va mai veni.Adica sa mai faci si altceva decat ai facut inainte. Toti astia, am avut avioane; vrem altceva deocamdata, si poate vom mai reveni inapoi la ``vuzzzelaje``.
Bre nenea Fokker, fenomenul e foarte simplu: daca continui si mai faci cate-ceva nou, mai dai inainte si iti faci nebunia. Daca stai pe loc pe un model, te plictisesti si te lasi. Se rezuma deci la o simpla alegere: continui sau te lasi!
PS. Eu continui.