Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Pitesti... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 181 Pagini +
  • « Prima
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Ultima »

Jurnal de zbor Pitesti... cine si cand...

#2941 Useril este offline   Nimsoc.Uicnats 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 20-September 11

Postat 28 July 2012 - 09:54 AM

Azi pe la cat?:drinks:
0

#2942 Useril este offline   MadMe 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 20-May 11
  • Interests:Fac lucruri sa zboare (cand nu explodeaza)

Postat 28 July 2012 - 10:52 AM

Pai, eu vin tot pe la 6, ca e destul de cald si azi.

Hess te rog sa-mi aduci si mie filmarea pe stick, si daca vrei ti-l dau inapoi tot azi.
Sau daca poti pune-l pe un Micro SD, si-l copiez direct in telefon... :drinks:
Fac lucruri sa zboare uite-asa :) , cand nu explodeaza uite-asa :(

Cea mai buna lansare de pana acum !

Romanian Rocketry pe Facebook - Dati un LIKE, ca nu va faceti de ras :D
0

#2943 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 28 July 2012 - 01:44 PM

Am inteles sa traiti! Tocmai am facut asta, si deasemenea ma apuc sa strang bani sa-ti cumpar un memory stick pe care sa-l plimbam intre noi sa-ti punem toti filmele facute astfel incat la sfarsit de saptamana sa le ai pe toate.
Saracule! Si noi care credeam ca te facem aeromodelist....

PS.Astazi aduc prajituri, bere, cola si ceva de fumat.
0

#2944 Useril este offline   MadMe 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2012 - 02:29 PM

Ohooo :D Ce sarbatorim faraoane, e gata "proiectul" ?

0

#2945 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 678
  • Inregistrat: 27-April 09

Postat 29 July 2012 - 10:14 AM

Pentru ca m-ati rugat frumos sa il fac de ras ... iata filmul cu CNC-ul in actiune:
http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Za Mama Soacra !!!
Nothing special ... only RC !!!
3D Printed - https://plus.google....476954078556961 - album foto
Youtube Channel - http://www.youtube.com/matbogdan
0

#2946 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2012 - 10:20 AM

.. si filmarea cu racheta:

Za Mama Soacra !!!
0

#2947 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2012 - 10:45 AM

si inca un filmuletz cu CNC-ulhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Za Mama Soacra !!!
0

#2948 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 29 July 2012 - 11:36 AM

Rachetopiromanii PVC de calibru 54mm si nu numai, pot vedea saptamana viitoare campionatul national de rachetomodelism langa Buzau, pe locul indicat in buletinul info de aici: http://www.frmd.ro/F...F5B/F5B&F5D.htm

1-5 august este perioada.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#2949 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2012 - 04:22 PM

De sambata

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 29 July 2012 - 04:24 PM

0

#2950 Useril este offline   MadMe 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2012 - 11:51 PM

PIROMANÍE = Tulburare psihică manifestată prin înclinarea de a pune foc, de a distruge prin foc, de a provoca incendii.

Ziceam si eu asa, gandindu-ma ca nu cred ca am resuit sa "dau foc" decat imaginatiei unora, precum si, bineinteles, catorva rachete,

care la randul lor n-au transmis mai departe decat interesul unor persoane cu care imi petrec de ceva timp incoace dupa-amiezile de week-end

intr-un cadru relaxant, destins, si, desi poate parea incredibil....responsabil.

Ziceam si eu asa....

Mersi baieti pentru filamari :clapping:

0

#2951 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 10:22 PM

Pe vremuri - acum 30-40 ani - erau multi practicanti. Se facea si ce ar fi azi HPR (nu chiar cu juma de kil...) si rachetism sa zicem FAI, de competitie.
Sunt niste carti, putine, dar relevante si cu poze. Din sutele de practicanti, azi mai sunt in jur de 35.
La rachetutele astea mici, cu de la 2g (parasuta) pana la vreo 100g de... (machete mari, cu trepte multe), sunt niste sisteme foarte simple de recuperare, aprindere/separatie trepte... Ar merita vazute, la pachet cu cei care le lanseaza macar, odata pe an, mai multi de-odata...

Nu e cea mai mare relaxare cu putinta la campionatul national, dar probabilitatea de ratare si riscul sunt mult mai mici decat la cei relaxati cu jumatea de kil de... la start, cu un varf de fag sanatos din codrul romanesc.

Probabil ca relaxarea la rachete nu e chiar cheia succesului.

Cu piromania ai dreptate: in filmele cu pricina nu este foc, este cel mult explozie.
Cand nu e explozie si vedem zbor, dupa apogeu, se aud niste tipi relaxati, care urmaresc in extaz caderea libera a conului de fag.
Dar campul e larg, ca relaxarea si totul se sfarseste cu bine.

Alti stresati cu imaginatia in flacari si plini de fumuri, dar destul de rau/rai si nu chiar putini, arbitrati de unii hotarati pe anti-relaxare, pot fi vazuti la campionatul mondial din anul in curs, in Slovacia.
http://www.fai.org/d.../EVENTS/6307-b1
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#2952 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 30 July 2012 - 11:36 PM

Victor ai dreptate ,dar... doar pana la un anumit punct, vremurile se mai schimba si odata cu ele si oamenii!
Numele meu din viata de zi cu zi este Dinu Mihai Catalin si acum vreo 28 de ani obisnuiam sa construiesc rachetomodele cu cartea lui Ion N.Radu in fata ochilor si sub indrumarea d-lui profesor Ionescu(Mos Lemnaru')la casa 3 vis a vis de spitalul fost Caritas.
Din cand in cand participam la cupele si campionatele nationale pentru pitici si ma cu voie mai de nevoie ,mai cu norocu am mai luat cate un loc 1 cateva 2 si la rachetoplane maxim locul 3 ,mai mult ca sigur tre' sa fie undeva scris prin analele federatiei ,nu ma laud ca nu prea imi sta in fire da stai sa vezi ca e cu bataie!
Desi primeam incarcatura numai in timpul concursurilor in faza de lansare, stiam unde tine profu' cheia de la dulap si asa aveam noi toti rezerve de motoare de la cele mici pana la alea ..stii tu.
Noi? adica eu si alti doi amici de breasla ,adica sportivi ,copii dar sportivi nu amatori nenea! :clapping:
Ia ghici un pic cine se distra copios tragand trasoare in strada si facand mitraliere pe sina tramvaiului 19 cate 20 bucati odata,ia ghiceste cine a luat bataie 3 zile cand a batut securitatea la usa si m-am plimbat un pic pe la Militie cu parinti cu tot,de cate ori m-am ars la mana la starturi si cate si mai cate, dar asta erea in timpul liber ,la concursuri ...cu totul si cu totul altceva,
totul bine organizat:parinti,profesori,spectatori,rachete multe rachete ,machete impecabile cu multe trepte si multe motoare construite sub supravegherea celor care au facut istorie in rachetomodelism acum 30 de ani pai si sa vezi tu Victor nene la start ca 9 din 10 buc plecau pe campii cu ghidajul pus pe publicul spectator si ne alergau mai ceva ca in top gun .
Morala: nu sunt mandru de ceea ce faceam in timpul liber(am si acum amintiri ramase pe corp)
,dar cu toate astea nu imi pare rau ,ma distram teribil, mai mult decat in concurs nu indemn pe nimeni la nebunii dar io' il sustin pe asta mic si rau (Mad Me),toti cei care ii stau in jur la lansari sunt oameni mari ,modelisti si se aud aplauze la fiecare reusita ,sunt toti constienti de pericolul la care se expun si isi asuma riscul ca face parte din sport.
Iubeste diversitatea Victor ,fiecare cu felul lui de a fi!
BAFTA!

P.S. Au ramas putini ,nu ii demoralizati (doar sfaturi constructive) :clapping:
0

#2953 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 July 2012 - 11:24 PM

Bicut, bravo pentru povestire, e o placare sa o citesti si e bine de stiut.
Io am inceput acum 27 de ani, dar am fost cuminte aproape tot timpul. Doar am indemnat la furt de motoare de la unii, la un concurs. :yahoo:
Am lansat rachete in spatele blocului, la bunici, dar nu mai mult de una pe an. Tramvai nu era la Focsani, dar nici nu aveam ce pune pe sina.
Nasoala aia cu securitatea.
Cred ca ai facut racheto la pionieri, daca era CPSP = Casa pionierilor si soimilor patriei. Federatia era complet separata.
Arhivele de pionieri cred ca s-au reciclat de mult.
Unii sustin ideea ca la pionieri, chiar daca reglementul era cam prost, concurenta era mult mai mare.

Cred ca nu prea pot sa opresc pe nimeni sa lanseze o racheta cu multa sau putina energie la bord. Nu stiu ce abilitati paranormale am, doar cuvintele pot lovi rau, dar se intoarce totul la sursa.

Diversitate ai si in FAI. Sunt multe clase. La machete ai diversitate la fel de mare ca in rachetele mari, in masura in care ai acces la ceva imagini si schite.

Daca cineva se conformeaza cu FAI, nu cred ca moare diversitatea prea mult. Sunt incercari la FAI sa se aduca o clasa noua: rachete mari cu sarcina utila fragila. Vor spectacol mai mult, pentru ca din pacate nu prea este si numarul de oameni e in scadere la nivel mondial.
Se stie ca antrenorii fac modelele pentru juniori in general si ca in estul Europei sunt modelisti profesionisti, platiti de stat.
Nu vreau sa ridic FAI in slavi. E o institutie care se ocupa de multe si are inertie in evolutia si coerenta lucrurilor.

Oricum, exista lansari de machete foarte in forta.
Deci, e loc pentru cei cu forta in grain, dar nu chiar cu juma de kil, ca e cam mult.

Daca MadMe ar pune filme cu rachete, dar cu alt decor?
Daca ar fi inconjurat de concurenti, juriu, ajutori, etc? Nu cred ca ar fi mai rau.
In mod normal ar trebui sa avem 3-4 competitii pe an. Din pacate avem numai doua: Buzau World Cup si campionatul national.
Daca omul isi face o macheta de racheta cu lansare foarte dinamica, asa cum le si face, are loc si s-ar putea sa-i placa.
S-ar putea sa fie aplaudat pe viu, in loc de ignorat complet de cei de la racheto, care nu citesc forumuri, din pacate.
Sansele cele mai mari sa fii aplaudat (ca place sau nu), sunt la un campionat mondial sau european. Rachetele (S7) mai complexe, cu multe trepte, cu acuratete, sunt urmarite la start de majoritatea celor disponibili la fata locului. E cam singura parte de spectacol si singura cu aplauze.
Deci, cam asta e tot ce ar putea obtine MadMe sau oricine de la viata in domeniu, plus titlul de campion european sau mondial...
Competitiile sunt internationale si trebuie sa treci prin vami. Cu juma de kil de vreo doua ori (doua runde sa fii sigur) nu se incadreaza nimeni nici cu clasele FAI, da' nici cu politiile de frontiera.

Evident, nu-i obligatoriu sa faca astea.

Pana la urma singura chestie care ma face sa "ma iau" de viata lui MadMe e aia cu Romanian Rocketry.
Daca lansezi 3-4 rachete pe an, chiar daca ar merge perfect (inclusiv la peste 1000m), e ciudat sa te autointitulezi asa.
Daca faci PR pentru toti rachetistii din Ro, pui si ce faci tu sub sigla respectiva, atunci, nimeni nu are nici o problema, toti te vor ignora. :D

Intalniri private
Cei de la Buzau fac in general o iesire pe camp de 01 Decembrie in fiecare an, racheto si aero. E o intalnire chiar relaxata, uneori cu gratar, oricum, cu papa de la organizatori, cu o tuica, etc.
Rachetele lui MadMe ar fi foarte binevenite.

Voi la Pitesti aveti pozitie buna, pista buna la aerodrom si teren destul de mult in jur, potrivit si pentru rachete.
Se poate face o competitie acolo cu cei de la Targoviste, sau un eveniment privat.
Dar nu prea are cine, sau cine cu cine, din pacate.

Tehnica: la ultimul zbor iar am vazut spirala aia foarte violenta.
Are dispozitiv de lipit corect stabilizatoarele, sau le lipeste la ochi?
Stiu rachetisti vechiuti care fac tot la ochi, dar au numai cateva grame de praf in instalatie si nu accelereaza la fel. ;)
Asta cu stabilizatoarele nu e in regula.

Competitii
Campionatul european din 2013 va fi in Bulgaria.
Rachetismul la ei a renascut si e mult mai bogat in evenimente si membri.
Pe partea de HPR dau clasa Ro de departe: au o lansare cu un rachetoi de vreo 3m lungime - probabil motor cu zahar.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#2954 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 12:14 AM

Parerea mea e ca fiecare fumeaza ce si cum ii place. Nu-i bagam nimanui iarba`n gura. Iar pe cine deranjeaza fumul, poate sta departe. Cine stie ca un servo bulit poate sa insemne un cap spart,cine stie ca un coleg ia o gaza`n ochi sau incurca robinetele-la fel, poate merge frumusel acasa sperand ca poate nici azi nu va ramane blocat in lift.
Eu nu-i inteleg pe fanii fotbalului sau ai pescuitului, dar nici nu joc barbut pe strada lor. Deci sa lasam omul sa se cheltuie si sa-si piarda timpul lui asa cum vrea, iar cand calusharii dimprejur simt ca li se moaie ciomagul, sunt liberi sa schimbe sarba, afectarea sau decorul.
Deasemenea nu s-au ridicat narile in aer nici la ``creioane colorate`` lansate pe la Pitesti.....

PS pentru Mvpricop:
1.Da,ai sesizat bine: desi motorul e OK; sistemul de recuperare deocamdata nu e o reusita,dar se va rezolva si asta. Prinderea stabilizatoarelor si sistemul de recuperare e inca subiect de ciondaneala intre mine si el. S-a desprins....
2. E clar ca vrei sa-l bagi in ``club``=o chestie buna; doar ca nu face ``creioane colorate``, deci trebuie gasita o solutie... La ce clasa ar putea lansa? Lamureste-ne detaliile.
3.Legat de ``Romanian Rocketry``, consider ca ai dreptate si ca MadMe nu poate reprezenta individual semnificatia respectiva. Propun s-o schimbe in Pitesti Rocketry sau cum o vrea....
4.Marimea conteaza!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 01 August 2012 - 12:17 AM

0

#2955 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 10:56 AM

Io am doar un singur lucru de zis la discutia asta:

Good Job MadMe ... si la cat mai multe lansari impresionante.
Respect !!!

Indiferent cum se intituleaza Romania Rocketry, Pitesti Rocketry sau Jucarele pentru oameni mari, reusitele lui sunt de salutat indiferent de micile probleme tehnice. Faptul ca pana acum nu ne-a omorat pe niciunu, nu a provocat pagube materiale si nici nu i-a bubuit nimic in fata, ci doar a generat admiratie din partea tuturor, trebuie sa spuna ceva despre maiestria lui in constructia de astfel de zburatoare.
Eu unu il astept cu o racheta sa il duca pe luna si sa ne faca de acolo cu mana.

Inca o data, desi ma repet: Respect !!! ;)

Za Mama Soacra !!!
0

#2956 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2012 - 12:09 PM

Nu pot sa bag io baiatu' in "club". Il previn ca in mediul asta nu sunt chiar lapte, miere, bere...

S7 - machete e clasa unde poate sa faca creioane mari, care sa plece cu putere in sus si sa fie apreciat.
Pot fi lejer la fel de mari pe cat oricum le face, dar nu la fel de ... energetice. ;)
As incepe cu niste machete simple, gen Patriot, S-300 - orice racheta cu ampenaje in coada si nu aripi portante, ca sa nu aiba probleme cu stabilitatea.

Pofta vine mancand.

M-am uitat aseara pe facebook si i-am vazut noua racheta. Motorul e ... promitator, dupa cum ne-a obisnuit.

Daca are o macheta mare, dincolo de reglement, si daca merge bine, lumea de la un eveniment "oficial" o sa-l aprecieze si e posibil oricand, daca sunt cativa amatori sa apara o clasa a lor, de demonstratie, bla bla (dar din pacate fara campionat european, mondial).

Machete S7 in Ro, mai fac foarte putini, ca e foarte mult de munca. Clasamentul are ca la orice macheta, doua componente: stand si zbor.
Cu Patriot, S-300, care seamana cu ce face MadMe, nu iei puncte mari la stand, ca sunt rachete foarte simple. La zbor, iarasi, nefiind trepte, sateliti, chestii, nu poti puncta mult. Dar poti impresiona cu o lansare trasnet, iar configuratia permite. Fac si altii.

O racheta tot aer-aer, deci cu aripi, dar si in trepte este SA-2 ca sa zic asa. E oarecum promitatoare aerodinamic. Sunt expuse in diverse locuri (Muzeul Militar National), si SA-2 are mai multe detalii decat celelalte mentionate. Cred ca sunt tone de poze pe net.

Succes!
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
0

#2957 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 12-June 08

Postat 02 August 2012 - 07:38 PM

Vezi postareamvpricop, la 01 August 2012 - 12:09 PM, a spus:

Nu pot sa bag io baiatu' in "club". Il previn ca in mediul asta nu sunt chiar lapte, miere, bere...

S7 - machete e clasa unde poate sa faca creioane mari, care sa plece cu putere in sus si sa fie apreciat.
Pot fi lejer la fel de mari pe cat oricum le face, dar nu la fel de ... energetice. :friends:
As incepe cu niste machete simple, gen Patriot, S-300 - orice racheta cu ampenaje in coada si nu aripi portante, ca sa nu aiba probleme cu stabilitatea.

Pofta vine mancand.

M-am uitat aseara pe facebook si i-am vazut noua racheta. Motorul e ... promitator, dupa cum ne-a obisnuit.

Daca are o macheta mare, dincolo de reglement, si daca merge bine, lumea de la un eveniment "oficial" o sa-l aprecieze si e posibil oricand, daca sunt cativa amatori sa apara o clasa a lor, de demonstratie, bla bla (dar din pacate fara campionat european, mondial).

Machete S7 in Ro, mai fac foarte putini, ca e foarte mult de munca. Clasamentul are ca la orice macheta, doua componente: stand si zbor.
Cu Patriot, S-300, care seamana cu ce face MadMe, nu iei puncte mari la stand, ca sunt rachete foarte simple. La zbor, iarasi, nefiind trepte, sateliti, chestii, nu poti puncta mult. Dar poti impresiona cu o lansare trasnet, iar configuratia permite. Fac si altii.

O racheta tot aer-aer, deci cu aripi, dar si in trepte este SA-2 ca sa zic asa. E oarecum promitatoare aerodinamic. Sunt expuse in diverse locuri (Muzeul Militar National), si SA-2 are mai multe detalii decat celelalte mentionate. Cred ca sunt tone de poze pe net.

Succes!

0

#2958 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2012 - 09:13 PM

Ce e Fokkere, ti-au alunecat cuvintele de pe limba, sau doar plagiezi ca iti place trendy? Am inteles, ti s-a sculat brusc inspiratia, dar ti s-a culcat repede pe tasta enter inainte sa silabisesti si ramase doar intentia... :D
Sa vi sambata; am un cadou pentru tine! :)

PS.Modelismul este ca o caracatitza; isi intinde testiculele peste toti!!!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 August 2012 - 09:16 PM

0

#2959 Useril este offline   MadMe 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 August 2012 - 02:40 PM

Ati plecat toti in concediu?

0

#2960 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 August 2012 - 03:43 PM

Pana la 18.30 se trezeste lumea... :rolleyes:
0

#2961 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 August 2012 - 06:14 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la 02 August 2012 - 09:13 PM, a spus:

Ce e Fokkere, ti-au alunecat cuvintele de pe limba, sau doar plagiezi ca iti place trendy? Am inteles, ti s-a sculat brusc inspiratia, dar ti s-a culcat repede pe tasta enter inainte sa silabisesti si ramase doar intentia... :lol:
Sa vi sambata; am un cadou pentru tine! :drinks:

PS.Modelismul este ca o caracatitza; isi intinde testiculele peste toti!!!

Chestia e ca sint periculos !! N am zis nimic si vi repede sa ma combati .. Mai tu n ai servici ... stai toata ziua pe forum.... :clapping: :angry:
0

#2962 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2012 - 09:19 AM

Vezi postareafokker, la 05 August 2012 - 06:14 PM, a spus:

Chestia e ca sint periculos !! N am zis nimic si vi repede sa ma combati .. Mai tu n ai servici ... stai toata ziua pe forum.... ;) =@

Astazi se baga cineva la un zbor ?? :D Se pare ca vremea este OK
0

#2963 Useril este offline   nelu77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 337
  • Inregistrat: 01-April 09

Postat 12 August 2012 - 02:35 PM

Prezent pe la un 17:00 - 17:30
0

#2964 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 August 2012 - 02:58 PM

Prezent și io....
Za Mama Soacra !!!
0

#2965 Useril este offline   Simi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 06-August 11

Postat 12 August 2012 - 03:19 PM

Eu pe la 18:00-18:30
AERO
Prezent : --- Yak 55 SP Extreme Flight OS MAX 55AX --- --- Futaba T6EX

Trecut :
FunJet by Multiplex
Hummer 3D EPP
Floride by Graupner
Cessna 182 by Art-Tech : E-FLY 4 ch 2,4 GHz by Art-Tech

AUTO
Prezent : BMW M3 GTR NITRO 1:10 by ROBBE
0

#2966 Useril este offline   Rottyrc 

• R/C PILOT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2641
  • Inregistrat: 06-October 08

Postat 13 August 2012 - 04:03 PM

Zbor Topoloveni 12-08 2012

ADRIAN - Tel.0787 828 507
Ingerii zboara pentru ca o iau usor .....
0

#2967 Useril este offline   Simi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 06-August 11

Postat 15 August 2012 - 04:30 PM

Astazi cineva ???
Eu as veni pe la un 18:00-18:30 ...
AERO
Prezent : --- Yak 55 SP Extreme Flight OS MAX 55AX --- --- Futaba T6EX

Trecut :
FunJet by Multiplex
Hummer 3D EPP
Floride by Graupner
Cessna 182 by Art-Tech : E-FLY 4 ch 2,4 GHz by Art-Tech

AUTO
Prezent : BMW M3 GTR NITRO 1:10 by ROBBE
0

#2968 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2012 - 04:56 PM

Ma insinuez si yo+ Rahan la 18.30
0

#2969 Useril este offline   ACHIMOTO 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 21-June 09
  • Interests:All technical devices.
    Club: C.S.T.A. Bucuresti

Postat 15 August 2012 - 07:49 PM

Maine vine careva? :rolleyes:
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....
0

#2970 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2012 - 08:04 PM

Maine muncim... :rolleyes:
0

Arata acest topic

• 181 Pagini +