Ba eu nu mai pot sa vin azi la baraka, deoarece s-au pus ``dusmanii`` pe mine. Astia au in cap numai mancare, bautura si craciun.D`aia imi place mie Craciunul: te aresteaza rudele, te infileteaza bine intr-n scaun si se apuca toti de indopat, uitat la televizor (de parca ai avea la ce), si de palavragit.Deja imi rasuna in cap toate cantecele astea specifice craciunului;le stiu si ordinea si versurile ipocrite si m-am plictisit inainte de a incepe.....
Ce frumos e craciunul! ``Muzica`` o stiu pe dinafara, discutiile la fel le stiu din anii precedenti, mancare nu pot sa inghit atatea ore, femeile se agita ca toantele degeaba pe la bucatarie sa dea impresie de importanta-harnicie, barbatii incep sa emane teorii despre criza si conspiratii,copiii se baga bezmetici pe sub masa, unu trantind ceva, dupa care ii sterge tacso mucii cu o palma si incepe oracaiala,apoi se baga si masa in actiune, dar nu prea mult ca ii e frica sa nu faca Craciunul cu ochii ``mari``;deci este tare palpitant craciunul.Tobele si fluierele cersetorilor, pardon....colindatorilor se aud de la sase dimineata, ceea ce m-a determinat sa ma scol din pat cu mari injuraturi la bot. Sa te duci unde si cu cine? Toti sunt arestati la domiciliu: ``Craciunul se face in familie`` spun fiecaruia muierile pline de importanta cunoasteii numai de catre ele a secretelor traditiei sacerdote... Cacat!Analiza fiind facuta, cred ca beau si ma imbat; asa scap si anul asta!
Si totusi, sa aveti Craciun Fericit si voi!
PS. Deci o lasam pe maine la 12.30, la baraka.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 25 December 2011 - 11:40 AM