Jurnal de zbor Pitesti... cine si cand...
Postat 02 September 2011 - 06:55 PM
Bun venit !
P.S. Inca un elicopter ! :rofl:
P.S. Inca un elicopter ! :rofl:
AERO
Prezent : --- Yak 55 SP Extreme Flight OS MAX 55AX --- --- Futaba T6EX
Trecut :
FunJet by Multiplex
Hummer 3D EPP
Floride by Graupner
Cessna 182 by Art-Tech : E-FLY 4 ch 2,4 GHz by Art-Tech
AUTO
Prezent :BMW M3 GTR NITRO 1:10 by ROBBE
Trecut :
AUTO
Prezent :
Postat 02 September 2011 - 07:35 PM
Deci sa explicam putin decorul ca sa nu se inteleaga altceva:
In poza, in planul secund,sta hamangistic un navomodelist, privind ganditor la lemnul de balsa din care sunt nascocite butoaiele decorative. El gandeste:`` oare imi ajunge lemnul pt noul cuirasat de lux?`` Sigur ca in fata sa, pe masa sta inerta o masura bine calculata de tornado 30% scursa de pe fundul canistrei si care prin evaporare doar din halba ii va creste concentratia de nitro, asta fiind si scopul sezatoarei si nu altul. Da, asta asteapta, de fapt omul; nu ca s-ar uita ca bou`n tzeava cu privirea pierduta prin vaporii de zeama.
In prim-plan,(cum altminteri?) este asezat pe un soclu (butoi), intzeleptul si dibaciul nostru camarad, Fokker. Inutil de specificat:il iubim mai mult decat pe sotziile noastre; desigur, nu in acelasi mod!Evident, lui ii tare place shaormaaaaa; dar nici noua nu ne-ar mai displace de la un timp in coace, mai ales ...., dar nu de asta discutam. Explica el in tabloul rembrandian uzand se talentu-i naratoricesc cunoscut, cum se zboara cuminte asa cat sa nu tzi se bage modelu`n daia sau in dailalta. Peisajul e mirific, audienta-i siderata, iar stiu eu cine crede ca zboara cumintzel la Geamana....
Nenea,nenea, cat e halba?
PS.Multumim tie ca existi, Pretziosu! :D (nu mai trage chiulu`!)
PPS. Omului cu heli: Uelcom in za club! :good: si Ui dont laic motorsicli, deci facem modelism!
PPPS.Maine la 15 EGT cu fum.
PPPPS. Ba ce mult am scris; daca nu veniti toti injur pe rand absentii! (atentie, se apropie toamna :D)
In poza, in planul secund,sta hamangistic un navomodelist, privind ganditor la lemnul de balsa din care sunt nascocite butoaiele decorative. El gandeste:`` oare imi ajunge lemnul pt noul cuirasat de lux?`` Sigur ca in fata sa, pe masa sta inerta o masura bine calculata de tornado 30% scursa de pe fundul canistrei si care prin evaporare doar din halba ii va creste concentratia de nitro, asta fiind si scopul sezatoarei si nu altul. Da, asta asteapta, de fapt omul; nu ca s-ar uita ca bou`n tzeava cu privirea pierduta prin vaporii de zeama.
In prim-plan,(cum altminteri?) este asezat pe un soclu (butoi), intzeleptul si dibaciul nostru camarad, Fokker. Inutil de specificat:il iubim mai mult decat pe sotziile noastre; desigur, nu in acelasi mod!Evident, lui ii tare place shaormaaaaa; dar nici noua nu ne-ar mai displace de la un timp in coace, mai ales ...., dar nu de asta discutam. Explica el in tabloul rembrandian uzand se talentu-i naratoricesc cunoscut, cum se zboara cuminte asa cat sa nu tzi se bage modelu`n daia sau in dailalta. Peisajul e mirific, audienta-i siderata, iar stiu eu cine crede ca zboara cumintzel la Geamana....
Nenea,nenea, cat e halba?
PS.Multumim tie ca existi, Pretziosu! :D (nu mai trage chiulu`!)
PPS. Omului cu heli: Uelcom in za club! :good: si Ui dont laic motorsicli, deci facem modelism!
PPPS.Maine la 15 EGT cu fum.
PPPPS. Ba ce mult am scris; daca nu veniti toti injur pe rand absentii! (atentie, se apropie toamna :D)
Postat 02 September 2011 - 07:39 PM
Duminica va onorez cu prezenta !
Cu un Elektro Junior S
Cu un Elektro Junior S
AERO
Trecut :
FunJet by Multiplex
Hummer 3D EPP
Floride by Graupner
AUTO
Trecut :
AUTO
Prezent :
Postat 03 September 2011 - 10:56 AM
Mai Hessule tie si lui Nelu 87 o sa va cumpar cite un caiet dictando si un stilou "Pionier" si cind va mai vin emanatiile scrieti nene acolo !!!
PS - nici macar nu ai talent literar ( la modelism sa nu mai vorbim ....)!!!! lasa-neeeeeeee lasa-neeeeeeeeee
PS - nici macar nu ai talent literar ( la modelism sa nu mai vorbim ....)!!!! lasa-neeeeeeee lasa-neeeeeeeeee
Postat 04 September 2011 - 12:14 PM
Vin si eu mai tarliu un pic ! :)
AERO
Trecut :
FunJet by Multiplex
Hummer 3D EPP
Floride by Graupner
AUTO
Trecut :
AUTO
Prezent :
Postat 08 September 2011 - 01:18 PM
http://www.220.ro/fu...unt/cg3PbHuFsY/
e posibil si la Geamana ?
poate ne uimeste d-nul Hess! sau poate petri.......
poate ne uimeste d-nul Hess! sau poate petri.......
Postat 08 September 2011 - 05:46 PM
gabimiu, la 08 September 2011 - 01:18 PM, a spus:
Fratele tau spune ca e trucaj; deci treci inapoi la treaba!
poate ne uimeste d-nul Hess!
Da,adu-l pe Papa la Geamana!
Fratele tau spune ca e trucaj; deci treci inapoi la treaba!
poate ne uimeste d-nul Hess!
Da,adu-l pe Papa la Geamana!
Pana atunci mai bagati ceva poze la jurnal de zbor ca sa nu ajunga jurnal de birou....
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 08 September 2011 - 05:48 PM