Jurnal de zbor Pitesti... cine si cand...
Postat 15 August 2011 - 08:41 PM
Bravo baaa! :drinks: Lumeee, lumeeee, Neluminimag a scos la lumina zilei Piperu` cel Galben. Fum si zgomot. :yahoo: Bravo ba, acum esti barbat adevarat; nota 10!!! :good:
Azi in afara de N77 s-au mai zburat si Petry-Can, Miu, Seby,David si eu.
La multi ani Seby, si la multe modele!!! Sa stapanesti sanatos ``incornoratul`` si la cat mai multe zboruri reusite cu el!
PS. Uelcom in za club!
Azi in afara de N77 s-au mai zburat si Petry-Can, Miu, Seby,David si eu.
La multi ani Seby, si la multe modele!!! Sa stapanesti sanatos ``incornoratul`` si la cat mai multe zboruri reusite cu el!
PS. Uelcom in za club!
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 15 August 2011 - 08:42 PM
Postat 15 August 2011 - 08:53 PM
Seby, sa-i spui lui mami sa te lase in continuare pe mana mea. Eu ti-am pus telecomanda in mana si te-am invatat numai lucruri maretze ca de exemplu sa zbori cu pisoiu lipit cu scoci pe avion....
PS.Mai am sa te invat multe.... :drinks:
Inca o data La multi ani!
PS.Mai am sa te invat multe.... :drinks:
Inca o data La multi ani!
Postat 27 August 2011 - 09:56 AM
Si un spectator ! :drinks:
AERO
Prezent : --- Yak 55 SP Extreme Flight OS MAX 55AX --- --- Futaba T6EX
Trecut :
FunJet by Multiplex
Hummer 3D EPP
Floride by Graupner
Cessna 182 by Art-Tech : E-FLY 4 ch 2,4 GHz by Art-Tech
AUTO
Prezent :BMW M3 GTR NITRO 1:10 by ROBBE
Prezent : --- Yak 55 SP Extreme Flight OS MAX 55AX --- --- Futaba T6EX
Trecut :
AUTO
Prezent :
Postat 30 August 2011 - 05:49 PM
Fratilorrr, uitati-va la stiri Antena 1, un AN 2 a pulverizat insecticid pe turistii aflati in statiunea Costinesti :rolleyes: :yahoo:
ghiciti de unde a decolat AN 2-ul, aveti o singura incercare :D
Oare cat o fi baut pilotul? :nea: :o
ghiciti de unde a decolat AN 2-ul, aveti o singura incercare :D
Oare cat o fi baut pilotul? :nea: :o
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....
Postat 30 August 2011 - 07:29 PM
AN-ul a decolat de la Geamana, si a pulverizat praf de vodka pentru barbati puternici; nu insecticid. Pilotul nu era beat; era FPV by Fokerasu` care testa noua lui achizitie Futaba tz 7. Se pare deci ca a depasit range-ul sau a avut antenele innodate....
Au scapat multi?
Au scapat multi?
Postat 31 August 2011 - 12:29 AM
Da au scapat toti pe net sa caute cat de toxica este solutia, deja nu mai vedeau bine si aveau ameteli cica.....probabil vor sa dea in judecata pilotul sau firma, deh nu strica un banut in plus pe criza asta :rofl: :pardon:
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....