Modelism - RHC Forum: Jurnal de zbor Pitesti... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 181 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »

Jurnal de zbor Pitesti... cine si cand...

#361 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 23 November 2009 - 09:40 PM

Vezi postareaMihai P., la Nov 23 2009, 03:51 PM, a spus:

Salutare prieteni
...
Baetii de acolo ( mai degraba domnii ), nu prea au " deproane " cum avem noi, au adevarati monstri. Majoritatea
avioanelor sunt comndate din strainatare ( nu am indraznit sa intreb preturi ). In unul dintre avioane l-as fi putut indesa pe Raducu.
Cu toate acestea atmosfera de la Chitila, usor distanta, cu bisericute mici, nu se compara cu cea de la Geamana, calda, vivace,
dar si cu certuri si suparari de moment, ca o adevarata familie. Lucrurile pe care le avem in comun ( din ce mi-am putut da seama ) sunt:
pasiunea pentru aeromodelism si discutiile de acasa cu sotiile.

sper ca Domnii, are si ghilimelele de rigoare, nu? care nu se vad. nu de alta da' ma faci sa ma simt batran si nu-mi convine.

modelele cumparate de afara... pai si daca luam din Ro, ieseam mai bine la pret? iti spun sigur ca nu. eu personal sunt adeptul ARF, prefer sa zbor, sa-mi "perfectionez" mana la camp, decat sa stau in casa 30 zile sa mestersc la un model si sa-l zbor 5 minute, ca apoi sa-l inmormantez (da am si echipa de inmormantare, echipa tare de tot). aaa, si ce ziceai de bisericute? ca cea mai apropiata de zona de zbor e la cativa KM, nus cum de ai vazut-o. iar de certat... bre, cred ca ai facut confuzie, noi nu ne certam, poate doar ne luam in bascalie, dar fara sa se supere vreunul.

hai, gata, mai bine ma intorc la decupat depron decat sa mai scriu, ca deja ma dor dejtele...

PS: te mai asteptam si next time, poate ai sa vezi si un combat cu deproane... ca deh...
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#362 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 23 November 2009 - 10:07 PM

Imi cer scuze in numele lui Mihai si va rog sa il iertati, este nou in domeniu si probabil a fost foarte entuziasmat de ceea ce a vazut , rog deasemenea si pe cei din Pitesti sa nu mai faca comentarii despre modelele altcuiva , pana la urma indiferent de marime ,material sau pret toate sunt aeromodele si asta spune tot , este o pasiune comuna ,indiferent unde locuiesti.
@Mihai ,daca omul te primeste in casa nu trebe sa te duci la vecin sa spui ca are sau nu praf pe mobila.
@Fokker , nu te cearta nimeni daca iti cumperi un aeromode fie el depron sau super benzinar.
Sincer , eu unul si sunt sigur ca majoritatea pe masura ce se simt stapani cu radiocomanda ar dori ceva mai mare sau mai frumos dar este si o chestiune de bani,dar ma multumesc si cu ce am, as zbura si un aveon de hartie numa' pentru ca ZBOARA :rolleyes: http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif :)
0

#363 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 12-June 08

Postat 23 November 2009 - 10:48 PM

hessule te benoclezi ?
0

#364 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2009 - 10:54 PM

hessule nu facu nani nani ?
0

#365 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 23 November 2009 - 10:55 PM

Fain,data viitoare sper ca pot ajunge si eu la Pitesti.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 23 November 2009 - 11:04 PM

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#366 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 23 November 2009 - 11:11 PM

Gasca rea de la Pitesti, liniste! Fiecare tip de model are farmecul lui. Nu poti face cu un benzinar de 6 Kg ce faci cu un depron de 150 grame si nici invers. Ideea de baza este cat de sus vrei sa mergi si mai ales CAT ESTI DISPUS SA BAGI IN MODELE. Deasemenea depinde de fiecare ce anume II PLACE SA ZBOARE. Fi sigur ca ala cu benzinaru` poate avea un depron, dar invers nu se stie...... Sa nu ma aburiti voi acum ca nu va doriti un benzinar imens sau un jet. Daca va iau pe rand parca aud: ``mai repede.... e racheta... trec la termic.... mai usor..... n-0 faci p`asta.... te-am facut.... vedem noi saptamana viitoare.... mai adu zeama.... la anu` iau pulsoreactor....si altele. Deci mereu vreti mai mult. La fel si incepatorul de mine. Atunci de ce maraiti la ``monstri `` oamenilor? Au muncit pe banii aia, si au bagat banii in ce le-a placut si le zboara.
Deci: fiecare este la un nivel de indemanare si ``dotare``. Vrei mai mult? faci ambitii? Munceste si construieste sau munceste si cumpara. Conteaza doar ca toti au aceeasi nebunie.
La mai sus, la mai mare, la mai repede!

(duminica sa nu-mi taiati cauciucurile da dau cu jet-catu`n voi)
0

#367 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 November 2009 - 12:06 AM

Hessu = o Maica Tereza a aeromodelistilor ; iti multumim !!!
0

#368 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 24 November 2009 - 12:58 AM

bicut, nu tre sa-ti ceri scuze in numele nimanui. Mihai a venit, s-a uitat, a pozat, a intrebat, i s-a raspuns. ce m-a deramjat a fost faptul ca a zis de bisericute sau certuri. or fi bisericute, nu neg, dar cand cineva are nevoie de ajutor, toata lumea incearca sa dea o mana de ajutor, ata cat poate sau se pricepe.

hess, acu un an ziceam ca nu-mi tre termic, ca e mai usor si simplu cu electricul. dar pe masura ce atrecut timpul...

PS: in primavara s-ar putea sa fiu cam 2-3 saptamani in Pitesti cu serviciul, asa ca... s-ar putea sa vin sa zbor cu voi. ar fi o placere si onoare sa va cunosc.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#369 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 24 November 2009 - 03:12 AM

@allen
Vezi ca Mihai a scris "bisericute" vorbind despre Chitila ... si "certuri" "ca-n familie" vorbind strict despre Geamana... sau cel putin asta inteleg eu din postul lui.

Si de altfel, mie mi se pare ca a "pictat" aproape bine in cuvinte "tabloul" Chitilei. <_<
Cu "retusurile" de rigoare, aduse de tine. <_<
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

#370 Useril este offline   aka47 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 09-December 08

Postat 24 November 2009 - 09:18 AM

Hai ca vad ca nu aveti de treaba :) ... <_< ... asadar cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? Tre sa imi iau 2 pack-uri si adaptoare pt Cessna si nu stiu de unde si ce. Variante sunt din cate am vazut eu dar nu stiu ce sa aleg (10 marci,10 modele,10 magazine) <_< . HEELLPP!!!
Pack-ul original are 7.4V si 1300mAh. Ma intereseaza sa si intre in locashul ei original ca sa nu mai stau de modificari.
Ca parca vad ca sambata e vreme buna ... B)
0

#371 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 November 2009 - 09:31 AM

Vezi postareaallen_g30, la Nov 24 2009, 12:58 AM, a spus:

bicut, nu tre sa-ti ceri scuze in numele nimanui. Mihai a venit, s-a uitat, a pozat, a intrebat, i s-a raspuns. ce m-a deramjat a fost faptul ca a zis de bisericute sau certuri. or fi bisericute, nu neg, dar cand cineva are nevoie de ajutor, toata lumea incearca sa dea o mana de ajutor, ata cat poate sau se pricepe.

hess, acu un an ziceam ca nu-mi tre termic, ca e mai usor si simplu cu electricul. dar pe masura ce atrecut timpul...

PS: in primavara s-ar putea sa fiu cam 2-3 saptamani in Pitesti cu serviciul, asa ca... s-ar putea sa vin sa zbor cu voi. ar fi o placere si onoare sa va cunosc.

Aviz tuturor bucurestenilor si celorlalti care tranziteaza zona noastra in week; sunteti bineveniti si va asteptam sa zburam inpreuna. E superb la Geamana! Doar o grija: cedeaza trecerea la avioanele 1:1! <_<

Sa ne intoarcem in ograa proprie. Azi am primit o veste superba: am mai virusat un pusti. In curand va zbura; deocamdata mi-a dat tatal sau bani sa-i cumpar telecomanda...
Se mareste gasca!
0

#372 Useril este offline   Mihai P. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 16-November 09

Postat 24 November 2009 - 10:17 AM

Salut prieteni

Nici prin gand nu mi-a trecut ca postarea mea va starni o pagina de comentarii, nu a fost intentia mea. Scuze !
Mi-a placut foarte mult ce am vazut la Chitila, un adevarat show aviatic performat de toti " domnii " de acolo ( spun domnii, pentru
ca eu ma consider duar un pusti fara experienta in acest domeniu ). Am sa revin cu placere la Chitila, daca baetii de acolo ma mai primesc,
poate ajung si la Clinceni sau 3drumuri, dar nu pe 6 decembrie ( din pacate nu am ajuns sa votez duminica, cu toate ca mi-as fi dorit ).
R/C pilot inside
0

#373 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 24 November 2009 - 10:52 AM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Nov 24 2009, 09:31 AM, a spus:

Aviz tuturor bucurestenilor si celorlalti care tranziteaza zona noastra in week; sunteti bineveniti si va asteptam sa zburam inpreuna. E superb la Geamana! Doar o grija: cedeaza trecerea la avioanele 1:1! :unsure:

Sa ne intoarcem in ograa proprie. Azi am primit o veste superba: am mai virusat un pusti. In curand va zbura; deocamdata mi-a dat tatal sau bani sa-i cumpar telecomanda...
Se mareste gasca!

Salutare tuturor,
Am fost o singura data cu voi la Geamana si ce am vazut acolo mi-a placut enorm.
Asa ca m-am hotarat sa ma alatur gasti.
O sa imi iau un motoplanor pt a invata si ne vedem la geamana :rolleyes:

Semnat,
Un pusti cu masinuta cu sasiul rupt de catre Alexandru239.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#374 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 678
  • Inregistrat: 27-April 09

Postat 24 November 2009 - 01:55 PM

...concluzia ... ce misto este la Geamana, ca in familie.
Oricine are chef de o dupamiaza reusita intre aeromodelisti si intre prieteni, este bine venit, cat timp vine cu ganduri pasnice si fara ,,talciok'' !!!
Cu cat mai multi cu atat mai bine...
Zburan, schimbam pareri (mama soacra), facem bashcalie, ajutam incepatroii sa prinda aripi, iar pe cei noi sa isi cumpere sau sa construiasca (aripi).

De obicei dupamiezele la Geamana se lasa cu buna dispozitie, intre prieteni.

Totusi , pt. ca numarul zburatoarelor si al pilotolor s-a marit, nu trebuie sa uitam nici de siguranta zborului in aeromodelism: incalicari de canale (cei cu FM), tremuriciul gladiolelor pt cei noi (care , pt. inceput este bine sa zboare cu un batranel langa el), atentia la masini si la persoanele aflate pe camp si sa nu uitam de zburatoarele 1:1 ...
Deocamdata totul a decurs ca la carte, fara incidente majore , sa speram ca si de acum tot asa o sa fie si sa speram ca numarul sa se mareasca exponential.
Abia astept sa vad la geamana un Dog-Fight in 10-15 insi , pe viata si pe depron.

PS: cat despre bisericute, cred ca era vorba de Bucuresti. Pe aici pe la noi nu exista asa ceva si nici nu va exista.

Cam atat ... deocamdata !!!
Za Mama Soacra !!!
Nothing special ... only RC !!!
3D Printed - https://plus.google....476954078556961 - album foto
Youtube Channel - http://www.youtube.com/matbogdan
0

#375 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 November 2009 - 06:38 PM

pt AKA 47 - ia un 3 lipo peli..... dela p... m..... si elice gws bipala 8/4 si sa vezi cum se duce ca racheta !!!
0

#376 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 12:59 AM

Vezi postareavgeorge, la Nov 24 2009, 10:52 AM, a spus:

Salutare tuturor,
Am fost o singura data cu voi la Geamana si ce am vazut acolo mi-a placut enorm.
Asa ca m-am hotarat sa ma alatur gasti.
O sa imi iau un motoplanor pt a invata si ne vedem la geamana :D

Semnat,
Un pusti cu masinuta cu sasiul rupt de catre Alexandru239.

Merit o gumitza ,George, nu? :D :) :) !!!!
Hai gata cu certurile !! Omu a fost si a plecat foarte uimit de cea ce a vazut acolo ,asta este tot.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 25 November 2009 - 01:01 AM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#377 Useril este offline   Mihai P. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 04:56 PM

Salut prieteni

Am ajuns cu proiectul meu in urmatorul stadiu:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00010.JPG

R/C pilot inside
0

#378 Useril este offline   Mihai P. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 05:11 PM

Ce urmeaza ?
Lipesc ? Astept motorul, variatorul si servourile ? Ce elicie ? Sunt bune servourile pe care le-am primit cu statia ?
Ce sarme folosesc ? Ce scoci pentru eleroane ?
Modelul este din depron de 4mm, are lungimea de 700mm si anvergura de 510mm. Spatiu pentru elicie este de 115mm.
Daca nu-mi puteti raspunde pe forum, astept cu rabdare pana sambata sau duminica, cand, daca ne ajuta vremea na vedem la Geamana,

Multumesc
R/C pilot inside
0

#379 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 07:55 PM

Vezi postareaMihai P., la Nov 25 2009, 04:56 PM, a spus:

Salut prieteni

Am ajuns cu proiectul meu in urmatorul stadiu:

Sa intzeleg ca mi-ai tras tzeapa cu intzelegerea facuta??? Deci ai gasit depron? :rolleyes: Sau l-ai cumparat gata taiat?
0

#380 Useril este offline   Mihai P. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 08:06 PM

Nu Hess-ule

Ti-am spus ca am doua placi de 4 ( patru ) mm. Am cautat de 6mm pe Exercitiu dar nu au decat striat.
E un avionas, pare extrum de mic, dar este cat a lui Catalin ( cel albastru ).
Daca am sa gasesc un proiect sa-mi cnvina am sa incerc cu cel striat. Pana atunci nu pot sa fac decat
proiecte mici, pentru polistiren de 4 si 3mm
R/C pilot inside
0

#381 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 08:12 PM

my frend acesta nu este un model pt incepatori nu stiu de unde l ai luat !! fa si tu un model usor de pilotat cum este cel al tatalui lui Eugen . bafta
0

#382 Useril este offline   Padre 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 07-November 03

Postat 25 November 2009 - 08:18 PM

Dragutz model. De unde ai planurile? Cat priveste echiparea (motor, elice, regulator, acumulator, servo-uri) aceasta se alege in functie de caracteristicile modelului. Doua modele de aceeasi anvergura pot avea echipare diferita. Daca modelul tau are aceeasi anvergura cu al lui Catalin nu inseamna ca merge aceeasi echipare. Mai degraba vezi modelul lui Eugen F 15 (decapitat).
Tu cum vrei sa-l echipezi?
L.E.: Am scris in acelasi timp cu Fokker. Are dreptate. Am zburat si eu "Puiul de Gostat" si pot sa spun ca e mai usor de pilotat decat Cessna sau Decathlon de la ArtTech.

Aceasta postare a fost editata de Padre: 25 November 2009 - 08:22 PM

0

#383 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 November 2009 - 08:47 PM

Sal Padre ! Ma bucur ca ai si tu aceeasi parere ! Nu zic ca modelul ala n ar fi bun dar pentru un incepator mi se pare derutant fiindca zboara cam aiurea si iti poti forma mina gresit in cazul in care ai de a face cu modele clasice ; Oricum sint doar sfaturi fiecare face ce l taie capul, noi nu avem ierarhie care sa dispuna ce sa facem !!!@ uraa !
O seara frumoasa pentru toti modelistii !!!
0

#384 Useril este offline   aka47 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 November 2009 - 09:35 PM

Mihai, pare super ... ca proiect ma refer :rolleyes: si sper sa zboare tot asa. Din cate am citit nu e ushor de pilotat asa cum zic si baietzii mai avizati , dar daca ai o pasiune din a meshterii atunci te inteleg :) ... de zburat vedem noi cum zboara. Nu???!!!
Ca fapt divers , daca te intelegi cu limbile iti dau o adresa mai mult decat interesanta : http://www.rcgroups....ratchbuilt-428/ Arunca un ochi ca merita :rolleyes:
Sper sa ne vedem in w/e cu toti , daca e vremea buna... si poate stabilim si noi cu cine votam sa nu mai am atatea insomnii :)
Sfat : Cred ca mai bine deschizi un nou topic pentru proiectul tau ... e o simpla parere. Pot aparea idei interesante ...

Spor la treaba si hai sus cu el !!! :)
0

#385 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2009 - 07:49 AM

Sambata cine zboara si la cat? Vin si eu cu racheta ca am mai ``jupuit`` 100 grame din ea. Sper sa finalizez si Piagetul sa-l scot si pe el la aer.
0

#386 Useril este offline   Mihai P. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2009 - 11:06 AM

Salutare.
Prezent si eu sambata orele 12 - 13.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Euro_1.jpg
  • Imagine atasata: Euro_2.jpg

R/C pilot inside
0

#387 Useril este offline   ag13kem 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 27 November 2009 - 05:59 PM

prezent
0

#388 Useril este offline   Mama Soacra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 678
  • Inregistrat: 27-April 09

Postat 27 November 2009 - 07:13 PM

prezent si eu pe la ora 12:30-13:00
Za Mama Soacra !!!
Nothing special ... only RC !!!
3D Printed - https://plus.google....476954078556961 - album foto
Youtube Channel - http://www.youtube.com/matbogdan
0

#389 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2009 - 07:25 PM

Mai adaugati doi pe lista de prezenti :D :D :D!
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#390 Useril este offline   aka47 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 28 November 2009 - 09:58 AM

Vine si baiatu ... :) . Vad ca a iesit si soarele un pic. Poate e vreme buna.
0

Arata acest topic

• 181 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi