Mihai P., la Nov 23 2009, 03:51 PM, a spus:
...
Baetii de acolo ( mai degraba domnii ), nu prea au " deproane " cum avem noi, au adevarati monstri. Majoritatea
avioanelor sunt comndate din strainatare ( nu am indraznit sa intreb preturi ). In unul dintre avioane l-as fi putut indesa pe Raducu.
Cu toate acestea atmosfera de la Chitila, usor distanta, cu bisericute mici, nu se compara cu cea de la Geamana, calda, vivace,
dar si cu certuri si suparari de moment, ca o adevarata familie. Lucrurile pe care le avem in comun ( din ce mi-am putut da seama ) sunt:
pasiunea pentru aeromodelism si discutiile de acasa cu sotiile.
sper ca Domnii, are si ghilimelele de rigoare, nu? care nu se vad. nu de alta da' ma faci sa ma simt batran si nu-mi convine.
modelele cumparate de afara... pai si daca luam din Ro, ieseam mai bine la pret? iti spun sigur ca nu. eu personal sunt adeptul ARF, prefer sa zbor, sa-mi "perfectionez" mana la camp, decat sa stau in casa 30 zile sa mestersc la un model si sa-l zbor 5 minute, ca apoi sa-l inmormantez (da am si echipa de inmormantare, echipa tare de tot). aaa, si ce ziceai de bisericute? ca cea mai apropiata de zona de zbor e la cativa KM, nus cum de ai vazut-o. iar de certat... bre, cred ca ai facut confuzie, noi nu ne certam, poate doar ne luam in bascalie, dar fara sa se supere vreunul.
hai, gata, mai bine ma intorc la decupat depron decat sa mai scriu, ca deja ma dor dejtele...
PS: te mai asteptam si next time, poate ai sa vezi si un combat cu deproane... ca deh...