Cristi94, la Apr 17 2010, 01:24 PM, a spus:
Salutare.
Dupa multe vizionari,am hotarat ca e vremea sa construiesc si eu o barca,cu aceasta ocazie multumesc lui Allen pt.proiect.
Pentru poze intrati aici... deoarece nu am reusit sa pun pozele direct aici pe site:
http://cristi3nt.sun...barcuta_pescuit
Ne-am apucat de construit pe la 5 dupa amiaza si am terminat scheletul la 6 dimineata... :D adica am stat toata noaptea sa il construim... dar a meritat
Voi mai pune poze cand voi mai avea timp sa mai lucrez la ea.
Este o poza acolo in care se vede si ce lipici am folosit... l-am cumparat odata cu komatex-ul si este foarte bun.. lipeste foarte bine (este 25 de lei tubul)
Salut,
Bine lucrat, pina aici.
Dar aceeasi observatie ca mai sus, era bine de citit cel putin acest topic, de la cap la coada.
Spre exemplu, sint citeva modificari benefice la proiect, cum ar fi de pilda modificarea canalului de pe mijloc , de la elice spre spate, sub forma de pilnie. Astfel jetul de apa nu este opturat la pozitionarea cirmei maxim dreapta sau stinga.
Ar fi bine de asemenea sa nu introduci spuma in compartimentele din fata si din spate. Din contra , la virf de pilda sa decupezi primul profil , sa poti izola bine imbinarile dintre coaste.
Eu de pilda la a doua barcuta , nu am mai contruit cabina. Opune rezistenta la vint si este incomod sa pui pe capac partea electrica. La fiecare ridicare a capacului, trebuie sa ai grija la firele electrice (inclusiv cel de antena). Altii au optat pentru doua capace, accesul la acumulator fiind mai usor.
Si mai sint multe alte imbunatatiri , dar trebuie cautate in paginile de aici.
Da, lipiciul este excelent.
Spor la treaba.
ps. Cred ca ar fi util sa spui cum vrei sa construiesti anumite etape, anticipat, sa fie eficint ajutorul si la timp.