Modelism - RHC Forum: navo nadit - proiect - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

navo nadit - proiect sau inceputul unei noi barcute

#181 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 10 September 2008 - 11:23 PM

1. Probabil ai un regulator cu protectie...robbe rokie 12V35A ? care ti-a taiat curentul cand ai luat firul la elice!

2. Vezi ca 11,8 e deja prea mult descarcat pentru un acumulator PlAc din cate stiu ....Cel putin ar trebui pus imediat la incarcat... :D
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#182 Useril este offline   acata 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 29-August 08

Postat 11 September 2008 - 11:08 AM

Regulatorul e Robbe Navy. Cu acumulatorul descarcat sunt si nu sunt de acord. La tensiunea aceea doar viteza e afectata si probabil ca raza de actiuni. O sa mai fac niste teste. Eu suspectez ca pe la 11 V barcuta o sa fie inutilizabila.
0

#183 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3542
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 11 September 2008 - 11:32 AM

Pai la a treia a luat fir pe elice si sa infasurat intrun sens si a blocat motorul,a intrat prot.termica in functiune ,cu spatele mergea ca se desfasura firul de pe elice.Acumulatorul fiind cu plumb este bine ca la 11,8-11,9 v sa-l reincarci, e ceva cu niste procese chimice(sulfatare) BEC-ul probabil merge intre 7-20V si iti da cei 5 V pentru receptor si de aia merge barca si la 11,8 V.Pune o protectie anti -bradis,fir broscoi si alte alea. :D
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#184 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 11 September 2008 - 11:35 AM

Vezi postareamanolo, la Sep 11 2008, 12:32 PM, a spus:

Pai la a treia a luat fir pe elice si sa infasurat intrun sens si a blocat motorul,a intrat prot.termica in functiune ,cu spatele mergea ca se desfasura firul de pe elice.

esti sigur de ce spui? ca sunt patiti si eu, si odata infasurat... te asigur ca nu-l mai desfasori decat cu cutter-ul... :D
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#185 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 September 2008 - 01:20 PM

Vezi postareaallen_g30, la Sep 11 2008, 12:35 PM, a spus:

esti sigur de ce spui? ca sunt patiti si eu, si odata infasurat... te asigur ca nu-l mai desfasori decat cu cutter-ul... :rolleyes:

Binenteles ca nu sint sigur,chiar daca eram eu pe balta,dar asta ar fi explicatia din celle spuse de acata
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#186 Useril este offline   acata 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 September 2008 - 04:50 PM

Vezi postareamanolo, la Sep 11 2008, 02:20 PM, a spus:

Binenteles ca nu sint sigur,chiar daca eram eu pe balta,dar asta ar fi explicatia din celle spuse de acata

Nu cred ca asta s-a intamplat. Sunt 99% convins ca barca a luat firul dupa ce am reusit cu chiu cu vai sa o aduc la jumatatea distantei. Asta pentru ca, din cauza constructiei se cam roteste cand merge cu spatele. De fapt stiu si momentul cand am trecut si am agatat firul. Altceva s-a intamplat.
A si apropos, cuvele (servourile) au inceput sa se miste singure acolo pe balta. De fapt barca a cuvat singura, pentru ca de telecomanda nu mai asculta.
0

#187 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 September 2008 - 05:07 PM

Vezi postareaacata, la Sep 11 2008, 05:50 PM, a spus:

Nu cred ca asta s-a intamplat. Sunt 99% convins ca barca a luat firul dupa ce am reusit cu chiu cu vai sa o aduc la jumatatea distantei. Asta pentru ca, din cauza constructiei se cam roteste cand merge cu spatele. De fapt stiu si momentul cand am trecut si am agatat firul. Altceva s-a intamplat.
A si apropos, cuvele (servourile) au inceput sa se miste singure acolo pe balta. De fapt barca a cuvat singura, pentru ca de telecomanda nu mai asculta.

1. Regulatorul Rookie 35 - 12V/ 35A are un BEC de numai 1,2 A
2. E posibil ca unul sau amandoua servouri sa ramana in tensiune si sa pape curent
3. E posibil ceva interferente
4. E posibil sa trebuiasca sa incerci si cu un BEC extern de vreo 6V /3A - Spun asta pentru simplul motiv ca regulatorul nu a fost gandit special pentru navomodele de plantat care au 3 servouri si eventual lumini ...ca consumatori
5. E posibil sa trebuiasca un ventilator sau racire cu apa la regulator !
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#188 Useril este offline   acata 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 September 2008 - 11:37 PM

Vezi postareanch, la Sep 11 2008, 06:07 PM, a spus:

1. Regulatorul Rookie 35 - 12V/ 35A are un BEC de numai 1,2 A
2. E posibil ca unul sau amandoua servouri sa ramana in tensiune si sa pape curent
3. E posibil ceva interferente
4. E posibil sa trebuiasca sa incerci si cu un BEC extern de vreo 6V /3A - Spun asta pentru simplul motiv ca regulatorul nu a fost gandit special pentru navomodele de plantat care au 3 servouri si eventual lumini ...ca consumatori
5. E posibil sa trebuiasca un ventilator sau racire cu apa la regulator !

Nu este ROokie 35, este Rookie Navi (ala mai scump). Nu se incalzeste mai deloc. Dupa 3-4 plantari ma uitam sa vad daca s-a incalzit motorul sau regulatorul. Nu erau astfel de probleme. Luminile sunt niste leduri, care nu consuma mai nimic. In plus sunt alimentate direct de la baterie si nu prin regulator. Aveam un alt motor decat 700 , nu mai tin minte care - unul de viteza, la care regulatorul s eincalzea de nu puteai sa pui mana pe radiator si atunci o lua razna.Dar nu se intampla lucrul asta. Voltmetrul imi arata o scadere cu 0.03 cu ledurile aprinse, si daca ramane un servo in tensiune, atunci imi mai scade voltajul cu 0.2. Ca amperaj, habar nu am. Dar de ce o luase razna si vedeam cuvele de la departare cum se miscau haotic?
0

#189 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 September 2008 - 11:56 PM

Vezi postareaacata, la Sep 12 2008, 12:37 AM, a spus:

Nu este ROokie 35, este Rookie Navi (ala mai scump). Nu se incalzeste mai deloc. Dupa 3-4 plantari ma uitam sa vad daca s-a incalzit motorul sau regulatorul. Nu erau astfel de probleme. Luminile sunt niste leduri, care nu consuma mai nimic. In plus sunt alimentate direct de la baterie si nu prin regulator. Aveam un alt motor decat 700 , nu mai tin minte care - unul de viteza, la care regulatorul s eincalzea de nu puteai sa pui mana pe radiator si atunci o lua razna.Dar nu se intampla lucrul asta. Voltmetrul imi arata o scadere cu 0.03 cu ledurile aprinse, si daca ramane un servo in tensiune, atunci imi mai scade voltajul cu 0.2. Ca amperaj, habar nu am. Dar de ce o luase razna si vedeam cuvele de la departare cum se miscau haotic?

1. Ai plantat 12 lansete din 15 ...sau cate oi fi plantat...e deja ok.
2. E posibil sa fi iesit din raza de actiune a statiei ...mai ales daca ai amarata de E-Fly cu receptorul aferent (nu degeaba spun unii pe aici ca sunt petarde si va ofera sfaturi cu statii la preturi comparabile)
3. Eu personal am avut probleme similare, care s-au rezolvat oarecum cu un BEC de putere mai mare,
4. Antena de la receptor(chiar cel de la E-fly ) sa fie ridicata cat mai sus posibil!!! Pentru ca semnalul la nivelul apei se cam injumatateste fata de situatia cand folosesti statia la aero...
5. deparazitare motor ai?
6. Or mai fi si altele...i-ale si tu la puricat...sau sa-ti mai raspunda si altii care stiu mai bine...
7. Parca si montajul lui Charlie facea ceva probleme in anumite configuratii....
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#190 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 September 2008 - 01:20 AM

De fapt nu cred ca montajul lui Charli , cat modul in care se fac reglajele parghiilor la servourile basculelor....in asa fel incat sa nu ramana tensionate si sa pape curent...
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#191 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 18-August 08

Postat 14 September 2008 - 08:03 PM

Am mai muncit putin (lipsa de timp..).
Serpentina este din teava de cupru de la conductele de dacia, diametru exterior 4,5mm, interior 3mm.
Sper ca nu este prea mic diametrul interior.
Fisier atasat  46._serpentina_racire_motor.JPG (54.07K)
Number of downloads: 8111
O mica reparatie la barcuta, am uitat sa izolez in spatiul de la pupa.
Fisier atasat  47._reparatie_pupa2.JPG (31.96K)
Number of downloads: 7986
Montare tub cirma, locas cuve, si tub ax elice:
Fisier atasat  48._montare_cirma1.JPG (44.38K)
Number of downloads: 7703Fisier atasat  49._locasul_cuvelor.JPG (26.08K)
Number of downloads: 7240PG]Fisier atasat  50._prima_aliniere_motor_tub_elice2.JPG (35.3K)
Number of downloads: 7016
Mai am o intrebare: la ce distanta trebuie sa fie tubul de presiune de elice (eu am 4mm) si cirma de elice?
Fisier atasat  51._montare_elice_cirma_tub_de_presiune3.JPG (28.29K)
Number of downloads: 1609
spor

Aceasta postare a fost editata de dodo007: 14 September 2008 - 08:05 PM

PLANURILE DE CONSTRUCTIE A BARCUTEI TIP ALLEN DIN ACEST TOPIC (upload sept 2016): allanplanbarcuta rar
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR1: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!118
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR2: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!328
MATERIALE NECESARE - VARIANTA ALLEN : http://www.rhcforum....showtopic=17986
SI VARIANTA MEA LA BARCUTA NR1: http://www.rhcforum....pic=17986&st=60
MODIFICARI CAPAC BARCUTA NR1:My link
CABLARE ELECTRICA BARCUTE : https://skydrive.liv...AIKBHLI0jsibo0E
Cotari suplimentare pe schitele barcutei tip Allen: cotari barcuta rar
0

#192 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 08:11 PM

La sugestia lui Manolo am modificat (taiat) cablajul aparatului de masura, a durat ceva, cam 3 ore, dar sper ca a meritat.
Cei care vor amanunte le pot oferii pe mail.
Fisier atasat  52._modificare_voltmetru1.JPG (100.89K)
Number of downloads: 1265Fisier atasat  53._modificare_voltmetru8.JPG (82.25K)
Number of downloads: 771JPG]Fisier atasat  54._modificare_voltmetru11.JPG (53.2K)
Number of downloads: 808Fisier atasat  55._modificare_voltmetru13.JPG (52.6K)
Number of downloads: 77813.JPG]Fisier atasat  56._modificare_voltmetru14.JPG (60.29K)
Number of downloads: 785Fisier atasat  57._modificare_voltmetru17.JPG (58.65K)
Number of downloads: 825tru17.JPG]Fisier atasat  58._modificare_voltmetru22.JPG (45.71K)
Number of downloads: 853Fisier atasat  59._modificare_voltmetru21.JPG (41.1K)
Number of downloads: 812tmetru21.JPG]
spor
PLANURILE DE CONSTRUCTIE A BARCUTEI TIP ALLEN DIN ACEST TOPIC (upload sept 2016): allanplanbarcuta rar
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR1: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!118
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR2: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!328
0

#193 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 08:33 PM

1- pare bine ansamblu elice.cirma tub presiune .numai ca la tub trebuie sa ai posibilitate de demontare pentru a putea demonta elicea.
2- arata mai bine acum.Spune-mi ce cu sirul ala de rezistente?Este cumva divizorul de tensiune?
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#194 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 11:12 PM

Vezi postareamanolo, la Sep 14 2008, 09:33 PM, a spus:

1- pare bine ansamblu elice.cirma tub presiune .numai ca la tub trebuie sa ai posibilitate de demontare pentru a putea demonta elicea.
2- arata mai bine acum.Spune-mi ce cu sirul ala de rezistente?Este cumva divizorul de tensiune?

Da, am banuit. O sa modific forma tubului de presiune.
Legat de sirul de rezistente, este divizorul si mi-a fost lene sa-l inlocuiesc, mai ales ca trebuia sa caut rezistente potrivite si mai de precizie :D :) Poate daca am timp.
Am mutat pur si simplu divizorul si semireglabilul cu cele doua rezistente de calibrare.
spor
0

#195 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 September 2008 - 07:17 AM

In legatura cu divizorul-alege doar varianta 0-20V .pui si un semireglabil multitur(din ala parlelipedic)ca sa faci reglajul fin si gata scapi de sirul de rezistente.Cu tubul de presiune ,eu zic sa te inspiri de la ala de la si....era ,adica slabesti piulita si il rotesti,se pare ca asa iese elicea.Ai in proiect si o protectie antibradis demontabila? daca da poate trebuie sa mai bagi (lipesti)inauntru niste bucatele de forex pentru holsuri.Spor la treaba.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#196 Useril este offline   acata 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 September 2008 - 08:28 PM

Arata bine dodo. Are dreptate manolo, vezi sa iei in considerare protectia pentru bradis. EU nu am facut-o si am avut ceva probleme ultima oara pe balta. Acum e cam greu sa mai pun protectie si nu as vrea sa gauresc barcuta ca sa prind chestia asta. O sa caut o solutie.
0

#197 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 September 2008 - 09:53 PM

Vezi postareaacata, la Sep 15 2008, 09:28 PM, a spus:

Arata bine dodo. Are dreptate manolo, vezi sa iei in considerare protectia pentru bradis. EU nu am facut-o si am avut ceva probleme ultima oara pe balta. Acum e cam greu sa mai pun protectie si nu as vrea sa gauresc barcuta ca sa prind chestia asta. O sa caut o solutie.

Eu cred ca merge sa montezi antibradis acum. Am si eu in plan sa montez asa ceva dar numai dupa chituire sau chiar dupa vopsire, ca va fi de inox.
Este buna sugestia lui manolo cu dublarea sau triplare grosimii forexului in zona unde intra suruburile.
Am vazut un model la o barcuta lui sebathorus.
Nu am inteles de ce treb sa fie demontabila?
spor
0

#198 Useril este offline   acata 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 September 2008 - 07:38 AM

Vezi postareadodo007, la Sep 15 2008, 10:53 PM, a spus:

Eu cred ca merge sa montezi antibradis acum. Am si eu in plan sa montez asa ceva dar numai dupa chituire sau chiar dupa vopsire, ca va fi de inox.
Este buna sugestia lui manolo cu dublarea sau triplare grosimii forexului in zona unde intra suruburile.
Am vazut un model la o barcuta lui sebathorus.
Nu am inteles de ce treb sa fie demontabila?
spor

Tb sa fie demontabila, ca sa poti sa umbli usor la elice si carma daca e cazul. De unde o sa iei plasa de inox? O idee imi dai si mie?
0

#199 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 21-August 08

Postat 16 September 2008 - 08:53 AM

SALUT LA TOTI BAIETII,astazi atasez citeva poze cu proiectul in derulare si am o intrebare cum pot centra arborele port elice cu motorul ?
- cu un cuplaj fix merge super bine dar cu carda super navy intra in vibratii oare cardanul este de vina?
-astept raspunsuri din partea voastra ,multumesc
-pe arbore este atasat si cuplajul fix pentru informare

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de CATALINZ: 16 September 2008 - 08:56 AM

0

#200 Useril este offline   acata 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 September 2008 - 08:56 AM

Vezi postareaCATALINZ, la Sep 16 2008, 09:53 AM, a spus:

SALUT LA TOTI BAIETII,astazi atasez citeva poze cu proiectul in derulare si am o intrebare cum pot centra arborele port elice cu motorul ?
- cu un cuplaj fix merge super bine dar cu carda super navy intra in vibratii oare cardanul este de vina?

Din ce vad eu,axul port-elice inca nu e fixat. In momentul cand o sa fie fix, atunci nu o sa mai ai vibratii.
Cu un cuplaj fix, chiar daca nu este axul fixat, e normal s anu ai virbatii. Isi gaseste o pozitie si acolo ingheata.
Deci, fixeaza intai axul port-elice. Dupa care fixeaza motorul ca sa fie cat mai in line cu axul. Si poti sa folosesti atunci fara probleme cu cardan. Daca alinierea e aproape perfecta, poti folosi chiar si un cuplaj fix.
0

#201 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:01 AM

Vezi postareaCATALINZ, la Sep 16 2008, 09:53 AM, a spus:

-pe arbore este atasat si cuplajul fix pentru informare

vezi in posturile mele.. de exemplu. am fol un lemn de esenta tare fixat pe burta barcii cu rasina, prin care am trecut tubul.
apoi alinierea ax-motor este vitala, in felul acesta scapi de vibratii. eu inca mai am vibratii.. dar f mici.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#202 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:02 AM

Vezi postareaacata, la Sep 16 2008, 09:56 AM, a spus:

Din ce vad eu,axul port-elice inca nu e fixat. In momentul cand o sa fie fix, atunci nu o sa mai ai vibratii.
Cu un cuplaj fix, chiar daca nu este axul fixat, e normal s anu ai virbatii. Isi gaseste o pozitie si acolo ingheata.
Deci, fixeaza intai axul port-elice. Dupa care fixeaza motorul ca sa fie cat mai in line cu axul. Si poti sa folosesti atunci fara probleme cu cardan. Daca alinierea e aproape perfecta, poti folosi chiar si un cuplaj fix.

poza este mai veche dar am sa postez una cu arborele fixat, dar din cite incercari am facut pentru fixarea motorului nu se centreaza la fel ca (cu) cuplajul fix,totusi sa folosesc pe cel fix este mai bun decit cardanul?
0

#203 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 16 September 2008 - 09:03 AM

Adaug: Ideal ar fi daca ai putea fixa tubul axului elicei si motorul cu cuplajul fix. Din pacate, stiu ca acesta este mai scurt decat cardanul. Poate improvizezi un cuplaj fix doar pentru aceasta operatiune si apoi il schimbi cu cardanul. Insa vorba lui acata, de ce sa nu-l lasi cu cel fix care este si mai fiabil ?

0

#204 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:04 AM

Vezi postareaallen_g30, la Sep 16 2008, 10:01 AM, a spus:

vezi in posturile mele.. de exemplu. am fol un lemn de esenta tare fixat pe burta barcii cu rasina, prin care am trecut tubul.
apoi alinierea ax-motor este vitala, in felul acesta scapi de vibratii. eu inca mai am vibratii.. dar f mici.

salut allen am facut aseara lucrarea respectiva dar nu sint multumit cu cardanul nu merge la fel ca si cuplajul fix
0

#205 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:07 AM

Vezi postareanavigator, la Sep 16 2008, 10:03 AM, a spus:

Adaug: Ideal ar fi daca ai putea fixa tubul axului elicei si motorul cu cuplajul fix. Din pacate, stiu ca acesta este mai scurt decat cardanul. Poate improvizezi un cuplaj fix doar pentru aceasta operatiune si apoi il schimbi cu cardanul. Insa vorba lui acata, de ce sa nu-l lasi cu cel fix care este si mai fiabil ?

din cauza problemei de centrare am cumparat si cuplajul fix iar cardanul ca obtiune la cele vazute pe forum
0

#206 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:11 AM

deci cel fix este recomandat de voi?
0

#207 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:25 AM

Fisier atasat  14092008751.jpg (468.51K)
Number of downloads: 1400
0

#208 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 09:34 AM

nici o concluzie finala?
0

#209 Useril este offline   paulp 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 194
  • Inregistrat: 13-October 04

Postat 16 September 2008 - 10:38 AM

Poti incerca sa aliniezi cuplajul cardanic asa:

Fisiere atasate

0

#210 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2008 - 08:47 PM

Vezi postareanavigator, la Sep 16 2008, 10:03 AM, a spus:

subscriu la cele spuse de navigator. eu am fol navy cardan din simplul motiv ca nu am avut un cuplaj fix la momentul in care am fixat motorul... si atunci, ca sa elimin din deviatie, mica de altfel, intre 0.5 - 1 mm din ce am tot masurat, am folosit cardanul. acum am cuplaj fix, dar imi este greu sa realiniez motorul pe planul inclinat. ar trebui sa refac suportul de komatex pe care sta suportul de aluminiu... si sincer, imi este maaaare lene.

asa ca, mai bine foloseste cuplajul fix.. nu o sa iti para rau. spor tuturor.

PS: o idee din ce sa manufacturez 2 echii mai lungi? ma gandeam la placa de textolit din care de fac cablaje, lipita ci epoxi peste echia de plastic. merge?

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 16 September 2008 - 08:49 PM

0

Arata acest topic

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic