Pagina 1 din 1
La Multi Ani Cu Sanatate! *2002 - 2003*
Postat 22 December 2002 - 08:50 PM
Dragii mei,
pret de o clipa am ezitat sa postez acest mesaj aici si acum. M-am gandit ca ar fi bine sa il pun mai tarziu, doar mai sunt doua zile pana la sfantul Craciun, si pana la ultima secunda a anului, sau poate, in alt loc. Mi se parea banal sa urez tot ce e mai bun, intr-o categorie de Generalitati. Dar pentru ca totusi aici se potriveste cel mai bine, eu vreau sa va urez:
Sa aveti parte de un Craciun luminos, fericit si linistit!
Sa va aduca Mosul numai ca va doriti, ca restul vin si singure!
Sa aveti parte de sanatate, bunastare, incredere si iubire!
Sa va vedeti visele implinite!
Si tot ce imi doriti!
Craciun Fericit!
La multi ani 2003!
Big
pret de o clipa am ezitat sa postez acest mesaj aici si acum. M-am gandit ca ar fi bine sa il pun mai tarziu, doar mai sunt doua zile pana la sfantul Craciun, si pana la ultima secunda a anului, sau poate, in alt loc. Mi se parea banal sa urez tot ce e mai bun, intr-o categorie de Generalitati. Dar pentru ca totusi aici se potriveste cel mai bine, eu vreau sa va urez:
Sa aveti parte de un Craciun luminos, fericit si linistit!
Sa va aduca Mosul numai ca va doriti, ca restul vin si singure!
Sa aveti parte de sanatate, bunastare, incredere si iubire!
Sa va vedeti visele implinite!
Si tot ce imi doriti!
Craciun Fericit!
La multi ani 2003!
Big
FROGS CAN FLY!
Postat 22 December 2002 - 10:22 PM
La multi ani tie si la toti cei de pe forum si va urez la fel va Big toate cele bune si sarbatori fericite.
Bog
Bog
Postat 23 December 2002 - 12:10 AM
Bogdanele, ma uit la mesajul tau si-mi dau seama de ceva: si tu esti unul din oamenii care nu te vei schimba niciodata. Dar trecand de amuzament... dupa cateva minute bune... iti multumesc de urare si ti-o intorc inapoi, si nu doar tie, tuturor.
S-avem un an bun, sa ne dea Dumnezeu sanatate si minte.... restul, sunt detalii.
Sa fim mai multi....., sa se deschida magazinele de modelism in mai fiecare oras, sa rasara distribuitorii ca ciupercile dupa ploaie, sa legalize statul roman metanolul si..toate celelalte urari de bine modelistilor.
S-auzim numai de bine...
alexella
S-avem un an bun, sa ne dea Dumnezeu sanatate si minte.... restul, sunt detalii.
Sa fim mai multi....., sa se deschida magazinele de modelism in mai fiecare oras, sa rasara distribuitorii ca ciupercile dupa ploaie, sa legalize statul roman metanolul si..toate celelalte urari de bine modelistilor.
S-auzim numai de bine...
alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
Postat 23 December 2002 - 11:18 AM
Ce ai vrut ssa zici mai Alexella cu" tu esti unul din omeni care nu te vei schimba niciodata".
Bog
Ti-am modificat un pic mesajul, Bogdanele, ca nu era in spiritul urarilor de aici... Craciun Fericit!
VIPER
Bog
Ti-am modificat un pic mesajul, Bogdanele, ca nu era in spiritul urarilor de aici... Craciun Fericit!
VIPER
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 23 December 2002 - 05:00 PM
Postat 23 December 2002 - 01:52 PM
Särbätori fericite,
Corasir doreste tuturor modelistilor
un Cräciun fericit si linistit,
un an nou cu bucurie si impliniri,
si sänätate, cä-i mai bunä decit toate.
Personal i-mi doresc tolerantä si intelegere
astfel incit rubrica Tomberon sä räminä goalä.
La multi ani 2003.
Corasir doreste tuturor modelistilor
un Cräciun fericit si linistit,
un an nou cu bucurie si impliniri,
si sänätate, cä-i mai bunä decit toate.
Personal i-mi doresc tolerantä si intelegere
astfel incit rubrica Tomberon sä räminä goalä.
La multi ani 2003.
Aceasta postare a fost editata de Corsair4FU: 23 December 2002 - 02:31 PM
Mesterica, pe ce pune mina strica.
Postat 23 December 2002 - 02:29 PM
Sa dea Dumnezeu ca Sfintele Sarbatori ale Craciunului sa aduca in casele fiecaruia sanatate, pace, bunastare si fericire! Craciun Fericit!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Arata acest topic
Pagina 1 din 1