Modelism - RHC Forum: Zbor reusit cu Blu-Baby la Chitila - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

Zbor reusit cu Blu-Baby la Chitila ...m-ati facut fericit...

#61 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 12 March 2009 - 05:04 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 11 2009, 11:19 PM, a spus:

Cu multuiri tardive pentru aprecieri al doilea zbor este aici:
http://www.vimeo.com/3225206
Intre timp a adunat si ore de zbor si cicatrici.
Este incredibil de docil si stabil
Acum se comporta splendid cu o elice APC 7x5 Sport.
Si s-a ingrasat la 315g
Poate ceva de genu looping, ranversare, pendul ;)

Ar trebuie sa facem o intalnire de BB-isti :D .

Al meu "s-a ingrasat " la 425 gr.-varianta cu fuselaj din policarbonat si aripa din depron . L-am zburat la Rucar-Bran ( de pe terenul de fotbal ) pe un asemenea vant incat statea contra lui aproape nemiscat ( turat insa la 3/4 ). Asa incat in ciuda unor afirmatii personale mai vechi , BB33 zboara foarte bine si mai greu si supramotorizat.
0

#62 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1881
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 12 March 2009 - 08:12 PM

Vezi postareapccdtk, la Mar 12 2009, 05:04 PM, a spus:

Al meu "s-a ingrasat " la 425 gr.-varianta cu fuselaj din policarbonat si aripa din depron . L-am zburat la Rucar-Bran ( de pe terenul de fotbal ) pe un asemenea vant incat statea contra lui aproape nemiscat ( turat insa la 3/4 ). Asa incat in ciuda unor afirmatii personale mai vechi , BB33 zboara foarte bine si mai greu si supramotorizat.

Da are o rezerva de portanta foarte mare.
ceva poze?

Azi am reusit tonou in urcare cu 2 axe si a rezistat cu stoicism doar cu betele de frigarui :blink:
Incerc sa vad pana unde duce pana sa "aplaude"
0

#63 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 March 2009 - 09:09 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 12 2009, 08:12 PM, a spus:

Da are o rezerva de portanta foarte mare.
ceva poze?

Azi am reusit tonou in urcare cu 2 axe si a rezistat cu stoicism doar cu betele de frigarui :blink:

....N-am facut poze - din pacate. L-am zburat la Rucar - in conditiile descrise - numai pentru copiii gazdei .Oricum dupa 2 zboruri relativ scurte dar "infrigurate" l-am pus jos cu degetele de pe manse inghetate bine. Apropo de aplaudat - aripa pe care o folosesc acum este un profil UC placat si intarit cu un lonjeron "sanatos".Oricat l-am fortat in zbor n-am observat vreo tendinta de incovoiere.
0

#64 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2009 - 06:09 PM

Azi am reusit tonou in urcare cu 2 axe si a rezistat cu stoicism doar cu betele de frigarui :lol:
[/quote]
Si a aplaudat
Dar nu de la aripa. A cedat stabilizatorul dreapta dupa o succesiune destul de stransa loop, immelman,pendul, invers loop si la un moment dat a luat-o fulgerator catre pamant. O redresare ciudat de brusca a pliat aripa si pamantul a primit ofranda.
Acum ma gandesc cum sa o intaresc. Sugestii?
Pt stabilizator bine inteles ca va primi o frigaruie. cred ca e arhi suficient.
0

#65 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3619
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 21 March 2009 - 08:18 PM

Baga carboane in el ca nu mai are moarte, cel mai bine ii sa bagi placbande de carbon si sa o pui in cant deoarece are rezistenta mai mare si ajunge si una de 5x1 mm.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#66 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2009 - 08:25 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 21 2009, 06:09 PM, a spus:

Azi am reusit tonou in urcare cu 2 axe si a rezistat cu stoicism doar cu betele de frigarui :lol:

Si a aplaudat
Dar nu de la aripa. A cedat stabilizatorul dreapta dupa o succesiune destul de stransa loop, immelman,pendul, invers loop si la un moment dat a luat-o fulgerator catre pamant. O redresare ciudat de brusca a pliat aripa si pamantul a primit ofranda.
Acum ma gandesc cum sa o intaresc. Sugestii?
Pt stabilizator bine inteles ca va primi o frigaruie. cred ca e arhi suficient.

Pentru aripa initiala ( UC 4/40 ) eu am pus cate 2 bete de bambus ( 4 mm diametru ) incastrate intr-o "bucatica" de teava de alama ( pentru diedru atat la BA cat si la BF. Inca n-am rupt aripa . Apropo de ce ti s-a intamplat , acum o vreme cu increderea "umflata" de zborurile cu BB am bricolat si o aripa din coroplast ( UC placat ) a carei anvergura era de 106 cm. A iesit cu tot cu servouri pt.eleroane la 180 gr. Bun !!! Ies cu bomba la camp ( se ingrasase cam la 560 gr.) si ce sa vezi - la primul loop-ing profundorul s-a smuls efectiv cu totul. Pusesem balamale din bucatele de floppy asigurate cu "nituri" din scobitori. N-a fost de ajuns-niturile mele au taiat prin coroplast . De atunci pun pe toata lungimea posibila a suprafetelor de comanda banda cu fibra de sticla si nu mai am probleme. In plus incastrez in stabilizator fibra de carbon de 2 mm.
0

#67 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2009 - 08:31 PM

Vezi postareacasper20, la Mar 21 2009, 08:18 PM, a spus:

Baga carboane in el ca nu mai are moarte, cel mai bine ii sa bagi placbande de carbon si sa o pui in cant deoarece are rezistenta mai mare si ajunge si una de 5x1 mm.

Si mai bine . Inca n-am incercat la zbor, insa am placat cu platbanda suportii aripilor unui biplan ( Regal de pe RCGroups ) si par foarte rigide.
0

#68 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 March 2009 - 06:42 PM

Vezi postareapccdtk, la Mar 21 2009, 08:25 PM, a spus:

Pentru aripa initiala ( UC 4/40 ) eu am pus cate 2 bete de bambus ( 4 mm diametru ) incastrate intr-o "bucatica" de teava de alama ( pentru diedru atat la BA cat si la BF. Inca n-am rupt aripa . Apropo de ce ti s-a intamplat , acum o vreme cu increderea "umflata" de zborurile cu BB am bricolat si o aripa din coroplast ( UC placat ) a carei anvergura era de 106 cm. A iesit cu tot cu servouri pt.eleroane la 180 gr. Bun !!! Ies cu bomba la camp ( se ingrasase cam la 560 gr.) si ce sa vezi - la primul loop-ing profundorul s-a smuls efectiv cu totul. Pusesem balamale din bucatele de floppy asigurate cu "nituri" din scobitori. N-a fost de ajuns-niturile mele au taiat prin coroplast . De atunci pun pe toata lungimea posibila a suprafetelor de comanda banda cu fibra de sticla si nu mai am probleme. In plus incastrez in stabilizator fibra de carbon de 2 mm.

Eu aveam frigarui de 3 mm la aripa si nimic la stabilizator si profundor.
Aripa a primit pe intrados tot ceva frigaruie dar de 40cm si 6mm indoita pentru diedru scotch cu fibra pe post de lonjeron iar la stabilizator o tepusa de 3 .Am facut astazi toate trasnaile posibile si totul a rezizstat.
Bineinteles ce in urma reparatiei si intariturilor am ajuns la 400g deci viteza mai mare, adrenalina mai multa. Totul pana la zbor pe spate la altitudine mica cu rafale de vant :)
Apropo. Eu am incercat balamalele de floppy pe un Airdancer din polistiren . Au fost lipite cu epoxi si aveau prevazute gauri in portiunea lipita . La efort nu s-au smuls ci au plesnit (s-au rupt exact de la imbinare) Cred ca cele de scotch raman cele mai prietenoase atat cu suprafetele cat si cu munca necesara
0

#69 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 March 2009 - 12:14 AM

Apropo de platbanda de carbon , am reusit sa ies azi pe Chitila si sa zbor biplanul Regal. Montantii intariti cu platbanda s-au comportat f.bine atat in zbor cat si la transport. Asa incat cel putin o perioada voi intari aripile - montantii etc. cu asa ceva.
0

#70 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2009 - 05:52 PM

Vezi postareacasper20, la Mar 21 2009, 08:18 PM, a spus:

Nu am mai avut rabdare si am bagat o frigaruie super size cu e hamburger-ul la americani d=5 l=500 facuta la unghi cu aburu' si de atunci sa te tii nebunii :unsure:
Cum este incropit acest Blue Baby este deosebit. Cand vrei sa te relaxezi zboara cuminte si cand tragi de el poate sa zboare neasteptat de vioi. Ce am incercat ( doar directie si profundor) cu el pana acum
looping ok
Ranversare ok
Pendul pe fata sa spate ok
Tonou oh! iese chinuit
Zbor pe spate : e atat de stabil incat ma chinui grozav sa il tin pe spate.; Dace adie vantul se intoarce singur imediat. E de "belea"
0

#71 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 29 March 2009 - 09:21 PM

Horia

Frumos BB-ul - mi-a placut astazi cum zbura

Stabil excesiv - mergea ca din pusca cand ii dadea full throttle.....

Sa-l stapinesti sanatos

Eleroane poti pune pe el - desi ai canibaliza Minimag-ul

Pe care cu regret nu l-am zburat azi la invitatia ta - ma tititia la cap consoarta sa ne caram

Asa ca m-am hotarit sa-i fac ei un BB sa-l rupa de 1000 de ori si sa ma lase in pace sa ma dau cu celelalate oratanii

Horia - poate faci un kit review - desi nu stiu daca se pune sa faci asa ceva cu un DIY -

Merita incercarea ?
:)
0

#72 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2009 - 09:59 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 29 2009, 06:52 PM, a spus:

Ce am incercat ( doar directie si profundor) cu el pana acum
looping ok
Ranversare ok
Pendul pe fata sa spate ok
Tonou oh! iese chinuit
Zbor pe spate : e atat de stabil incat ma chinui grozav sa il tin pe spate.; Dace adie vantul se intoarce singur imediat. E de "belea"

Ii fac zilele astea o aripa KFm1 cu eleroane dar fara diedru .
0

#73 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2009 - 10:47 PM

Motzu multam de aprecieri. Creditul este al creatorului Tony si este deja cel mai mare subiect pe foamies RCgroups, are aproape 11000 de postari.
Ce este DIY ? te rog
Oricum pentru planuri dwg , dxfs au tiparite iti stau la dispozitie oricand.
Eu am tiparit pe hartie adeziva care permite manevrarea linistita in timpul taiatului.
Deja D-l Ilie cel cu dubita VW alba are pregatit un set si zicea ca trece miercuri.
Cu eleroane sta fratele lui mai mare pe jumate taiat . Aripa va fi KfM 3 de 1100mm.

pccdtk
Nu ar fi mai comod KfM2 care conform:
http://www.rcgroups.com/forums/attachment....hmentid=1935546
este si mult mai buna? Este o simpla sugestie si cred ca e mai usor sa tai drept in fuselaj ca sa o montezi.
Am vazut cateva filmulete cu aceasta configuratie si zboara super.
Nici un pic de diedru? La BB42 cu eleroane ce am gasit era indicatie de 1" la capatul aripii. Asta inseamna 3grade.
Pentru anvergura de 33" (419mm) la capatul aripii ar trebui sa fie 20mm
Succes si chiar hai sa le adunam o data.
0

#74 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 30 March 2009 - 11:12 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 30 2009, 11:47 PM, a spus:

Ce este DIY ? te rog

O expresie utilizata de americani, in special, care este prescurtarea de la "Do It Yourself". Exprima orice proces de manufacturare, fara implicarea produselor finite.

Sau mai pe romeste: 1.Productie manuala 2.Ce-ti faci cu mana ta si altele.

Succese,

Catalin C.

PS: Sper sa fac si eu candva unul.

Aceasta postare a fost editata de protheus: 30 March 2009 - 11:13 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#75 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2009 - 11:16 PM

Scuze !!! Acum mi-am vazut greseala . Am gandit KFm2 si am scris 1. As incerca aripa fara diedru din 2 motive :

- am mai construit o aripa KFm2 cu 1,5 inch diedru si obtineam chiar pentru o cursa minima a eleroanelor efect advers.
- m-am complicat constructiv facand aripa cu diedru ( si m-a costat si 12 gr.in plus )
0

#76 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 08:24 AM

Vezi postareapccdtk, la Mar 30 2009, 11:16 PM, a spus:

Scuze !!! Acum mi-am vazut greseala . Am gandit KFm2 si am scris 1. As incerca aripa fara diedru din 2 motive :

- am mai construit o aripa KFm2 cu 1,5 inch diedru si obtineam chiar pentru o cursa minima a eleroanelor efect advers.
- m-am complicat constructiv facand aripa cu diedru ( si m-a costat si 12 gr.in plus )

a) diedrul de 1,5" este destul de mare pentru eleroane si daca este la 33" anvergura este imens.
Sa fii atent : la KfM incidenta este 0 sau mai bine zis intradosul este paralel cu stabilizatorul ampenajului orizontal.
Daca ai unghi de incidenta mai mare la aripa, la bracare eleron nu este posibil sa fi pierdut portanta pe semiaripa respectiva ?
eu mai am in rezerva un acrobat de balsa cu aripa jos si care pentru stabilitate are o piesa de imbinare speciala la lojeroane si da un diedru de 2 grade. pentru inceputurile in acrobatie cand mai trebuie sa ti se mai ierte din greseli :D
b)Efectul advers nu este doar din cauza diedrului. ci in special a diferentei de rezistenta la inaintare cand eleronul este in jos fata de pozitia in care este in sus.
Din aceasta cauza virajele se fac coordonat cu directia.
Si un tonou inseamna toate suprafetele de comanda in succesiune si nu doar eleroanele ca sa fie in axa si nu in spirala.
La MiniMag daca am setat cursa diferita sus fata de jos pot sa fac viraje fara directie insa bine inteles este afectata viteza de raspuns pe axa longitudinala.
Numai bine
0

#77 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 08:28 AM

Vezi postareaprotheus, la Mar 30 2009, 11:12 PM, a spus:

O expresie utilizata de americani, in special, care este prescurtarea de la "Do It Yourself". Exprima orice proces de manufacturare, fara implicarea produselor finite.

Sau mai pe romeste: 1.Productie manuala 2.Ce-ti faci cu mana ta si altele.

Succese,

Catalin C.

PS: Sper sa fac si eu candva unul.

Catalin multumesc pentru lamuriri.
De facut nu pot decat sa te aprob. Daca vrei o jucarica sa incapa mai oriunde, sa o zbori oriunde si pe deasupra sa fie si extrem de relaxanta asta e. Unde mai pui si la cat costa e de criza ce mai. Cum se vinde Loganu la nemti nu? :D
0

#78 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 03:47 PM

a) diedrul de 1,5" este destul de mare pentru eleroane si daca este la 33" anvergura este imens.

...cu siguranta - greseala mea

Sa fii atent : la KfM incidenta este 0 sau mai bine zis intradosul este paralel cu stabilizatorul ampenajului orizontal.

....incidenta o respectasem mai ales ca taiasem locasul aripii in fuselaj dupa o linie dreapta

Daca ai unghi de incidenta mai mare la aripa, la bracare eleron nu este posibil sa fi pierdut portanta pe semiaripa respectiva ?
eu mai am in rezerva un acrobat de balsa cu aripa jos si care pentru stabilitate are o piesa de imbinare speciala la lojeroane si da un diedru de 2 grade. pentru inceputurile in acrobatie cand mai trebuie sa ti se mai ierte din greseli :rolleyes:
b)Efectul advers nu este doar din cauza diedrului. ci in special a diferentei de rezistenta la inaintare cand eleronul este in jos fata de pozitia in care este in sus.
Din aceasta cauza virajele se fac coordonat cu directia.

...am incercat si asa insa fara prea mult succes...

Si un tonou inseamna toate suprafetele de comanda in succesiune si nu doar eleroanele ca sa fie in axa si nu in spirala.
La MiniMag daca am setat cursa diferita sus fata de jos pot sa fac viraje fara directie insa bine inteles este afectata viteza de raspuns pe axa longitudinala.

.....pusesem curse diferite la eleroane ( diferential ) asa cum am vazut pe RCGroups....

Multumesc pt.sfaturi.....
0

#79 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 03:49 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 31 2009, 09:28 AM, a spus:

Daca vrei o jucarica sa incapa mai oriunde, sa o zbori oriunde si pe deasupra sa fie si extrem de relaxanta asta e. Unde mai pui si la cat costa e de criza ce mai. Cum se vinde Loganu la nemti nu? :rolleyes:

....eu facusem la un moment dat un calcul si pt.Blu-Baby ma incadram in 30 lei ( fara electronica , fireste )
0

#80 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 04:55 PM

" Multumesc pt.sfaturi..... " Imi dadeam si eu cu presupusu ca tot romanu. :rolleyes: Nu a fost in nici un coz desconsiderare. :rolleyes:
Eu in sinea mea chiar speram ca macar unu sa fie de folos : scapat din vedere . Mai mult imi pare rau ca nu este rezolvata dar pana la urma nu se poate sa nu-i dam de cap cumva. :(
S-auzim de bine
0

#81 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 05:29 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 31 2009, 05:55 PM, a spus:

" Multumesc pt.sfaturi..... " Imi dadeam si eu cu presupusu ca tot romanu. :rolleyes: Nu a fost in nici un coz desconsiderare. :rolleyes:
Eu in sinea mea chiar speram ca macar unu sa fie de folos : scapat din vedere . Mai mult imi pare rau ca nu este rezolvata dar pana la urma nu se poate sa nu-i dam de cap cumva. :(
S-auzim de bine

Horja !!! Am vorbit serios !!! Multumesc ( pe bune ) pentru sfaturi. Chiar sunt un incepator asa ca orice sfat-sugestie-idee este binevenita. Presupunand ca voi trece candva de stadiul de incepator , nu voi desconsidera vreo idee-sfat chiar daca atunci s-ar putea sa le cunosc deja. Asa incat ...sa continuam ....

Robert.
0

#82 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 09:06 PM

M-ai incitat sa ma mobilizez si eu sa termin KfM3 sa vedem ce face.
Sigur o sa pun 2 servo-uri ca sa putem seta diverse curse si chiar flaperon
De experienta deocamdata am mai multa de 1:1 decat RC dar recuperam :)
Numai bine
Cu deproniada ce mai faci?
Mie mi-a placut ideea ta

Aceasta postare a fost editata de Horja: 31 March 2009 - 09:07 PM

0

#83 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2009 - 09:31 PM

Vezi postareaHorja, la Mar 31 2009, 10:06 PM, a spus:

M-ai incitat sa ma mobilizez si eu sa termin KfM3 sa vedem ce face.
Sigur o sa pun 2 servo-uri ca sa putem seta diverse curse si chiar flaperon
De experienta deocamdata am mai multa de 1:1 decat RC dar recuperam :)
Numai bine
Cu deproniada ce mai faci?
Mie mi-a placut ideea ta

....am iesit cu Vuia la zbor insa fara succes. Suprafetele de comanda sunt insuficiente.L-am lansat din mana insa la prima actionare a directiei s-a angajat si nu l-am mai redresat . Am de gand sa le maresc ca suprafata si sa mut directia astfel incat momentul de forte in jurul axei verticale sa creasca.
0

#84 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2009 - 08:23 AM

Ai incercat sa faci o aripa UC?
Aripile de panza exact aici ajung cand intra in fileurile de aer. Ca la corabii :D
Si sper sa mai rezolvi mult din prbl.
E bine daca muti directia, o sa sa fie mai putin sensibila la miscari sau abateri mici .
Ce zici ca in loc sa o muti sa o tai pe jumatate si prima parte sa o faci fixa?
Nici nu schimba aspectul
Multa bafta

Aceasta postare a fost editata de Horja: 01 April 2009 - 08:33 AM

0

#85 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2009 - 05:45 PM

<Ai incercat sa faci o aripa UC? >

.....da ...insa am trisat un pic incercand Vuia cu o aripa de Blu-Baby - UC placat

<E bine daca muti directia, o sa sa fie mai putin sensibila la miscari sau abateri mici .
Ce zici ca in loc sa o muti sa o tai pe jumatate si prima parte sa o faci fixa?>

....rezolvat .....

<Nici nu schimba aspectul >

...l-a cam schimbat din pacate ...

<Multa bafta>

....multumesc...il zbor in curand ....
0

#86 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2009 - 08:37 PM

"Merita incercarea ?
rolleyes.gif "

Motzu.
Azi am dat planurile pt d-l Ilie.
Tu ce faci? ca am norma la invirusat :)
Un jurnal de construit ma gandesc sa fac pentru fratele mai mare BB42

Pccdtk
Bafta
0

#87 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 03 April 2009 - 10:41 AM

Pai daca ai norma la virusat da-mi si mie planurile sa incep sa tai pentru consoarta BB-ul

Sambata, duminica , cand ne vedem ?

:angry2:
0

#88 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 April 2009 - 12:26 PM

Sambata, duminica , cand ne vedem ?

:angry2:
[/quote]
Azi sau duminica.
Maine ma duc sa vad ce fac prietenii din avatar.
Pregatesc setul acuma oricum
Toate bune.
0726.715.494
0

#89 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 April 2009 - 03:59 PM

De ceva vreme , plictisit sa printez si sa potrivesc atatea pagini , deschid planurile in format dxf si le cotez. In cazul BB-ului planul este suficient de simplu incat sa masor si sa trasez direct pe depron. V-ar ajuta planurile cotate ?
0

#90 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 April 2009 - 08:03 PM

Ar fi interesant ce ai modificat tu.
Si eu le-am transpus in acad si le-am scalat.
Aici este chiar dwg-ul modificat pentru servo cu brat exterior si interior laminat din mai multe straturi de 6mm
http://www.rcgroups....hmentid=2256282
Este varianta cu motorul de 30g. Intre timp am constatat ca a trebuit sa pun un pic de plumb in coada si ca atare l-am modificat un pic .
O sa-l pun si pe asta .
0

Arata acest topic

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi