Chitila 31 August, 2008 zi de zbor
Postat 01 September 2008 - 03:41 PM
Ultima zi de vară. De mâine vine cică toamna. Gata cu căldurile infernale, gata, cu pielea arsă de soare în 5 minute.
Mulți modeliști au fost plecați weekendul acesta la Alba Iulia la AcroRC. Eu unul, am suferit că n-am reușit să ajung, așa că am ieșit azi la zbor. La Chitila.
Abburo, Evrikus si zgr_44 erau deja acolo, când am ajuns eu.
O zi superbă. 24-25 de grade, soare și cer senin cu niște mici nori ca din pufuleț, albi, vânt de 6-10 km/h cu un maxim de 23 km/h. Media a fost 6,7 km/h.
Zgr_44 pregătea Discusul pentru zbor, Abburo pregătea un Robbe Red Hawk si evrikus își încălzea Grăsanul.
Eu mi-am dus Acromasterul și Păstaia. Toată lumea spune Ștevie la deproanele făcute cu mulțumiri pentru Practiker. Eu îi spun Păstaie la al meu.
Am scos repede pe Păstaie și l-am urcat în aer. A fost primul său zbor și zboară incredibil de bine.
Abburo si Evrikus scot pe Grăsan la zbor și sunt uimiți de ce sus zboară…
Zgr_44 se vitaminizează și francezul maestru elicopterist citește manualul de instrucțiuni. Sau presa..
Postat 01 September 2008 - 03:47 PM
Decide să zboare Ștevia din depron. E un Edge 540 făcut după niște planuri in debara.
Ștevie, zboară bine, mai ar avea nevoie de unele îmbunătățiri.
Postat 01 September 2008 - 04:05 PM
Postat 01 September 2008 - 04:09 PM
Apare și Rontaila și pregătește un Multiplex Gemini de zbor, ajutat de Laurd.
Între timp, un termic mare, își ambalează motoarele și decolează.
Proprietarul, e fericit tare: zboarăăăăăăăăăăăăăăăăă…
Un mic Kyosho HLG, ne bâzâie in mod plăcut pe la urechi.
Postat 01 September 2008 - 04:16 PM
Postat 01 September 2008 - 04:18 PM
@Romulus: Oricum, banuiesc ca au fost iar doi fotografi, ca de obicei. Se vede ca "unii are ochiu' format", ca sa zic asa. Superbe pozele!
Postat 01 September 2008 - 04:23 PM
Big mama termic, aterizează. Toți ochii sunt ațintiți spre el.
Și el are probleme cu lățimea pistei…
Porumbeu strânge lumea în jurul lui. Aud sfaturi și multe păreri. Nimeni nu i-a spus ca țigara în colțul gurii poate arde buzele?!?
Postat 01 September 2008 - 04:34 PM
Excelenta prezentarea zilei de zbor... de calitatea pezelor nici nu mai are rost sa comentez ceva! Tine-o tot asa! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Iar la faza cu aport ai nimerit-o bine B)) . Am ramas fara baterie in zbor si l-am lasat sa aterizeze unde a vrut el, ca atare a scapat intreg.
Postat 01 September 2008 - 04:35 PM
Quirli se intoarce pe masa de operație după o decolare sfârșită cu roțile pe sol. Observați în colțul gurii lui Porumbeu, nelipsita țigare? Mama ta, de electric, acum ți-ai găsit sa nu vrei sa zbori?!?
Postat 01 September 2008 - 04:39 PM
În timp ce eu zburam Acromasterul meu, cel al lui Laurd a încercat să vadă, ce-a pățit Ștevie, reeditând, același traseu… Cu succes. A pățit și el din nefericire, același lucru. Sper să găsim pe stoc un fuselaj de Acromaster cât de repede.
Apoi, a venit întunericul și am plecat spre casă. O zi bună de zbor.
Postat 01 September 2008 - 05:05 PM