Modelism - RHC Forum: AUGUST - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

AUGUST inca este vara!!!

#61 Useril este offline   Rontaila 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 29-May 07
  • Interests:Tot ce zboara cu motor sau se scufunda in mare

Postat 25 August 2008 - 06:46 AM

Salut,

Pacat de Tango, dar aseara si Stefan cu Mustang-ul zbura in frecventa 40,iar cand a pus Mustangul in nas(de fapt a caspotat din cauza ierbii) a acuzat "bruiaj"la aterizare (pacat ca nu a reusit Romulus sa-i faca o poza cantd "taia" cuie la aterizarea cu pricina :D ) si Ml Gore tot in 40 avea statia ,poate chiar a fost ceva, dar cum am putea stabili daca exista bruiaj sau nu. Eu personal zbor in 72 (infractor ,dar ce sa-i faci nu poti fi perfect http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif ) si nu am avut decat bruiaj la neuron, tehnica neavind nici o vina.

Bafta si CAVOK
Primul sosit ,ultimul plecat..
0

#62 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 25 August 2008 - 08:59 AM

Super poze !!!
DT
0

#63 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 25 August 2008 - 10:02 AM

E a doua oara cand rog moderatorii in mod specific sa nu lipeasca topicul cu reportajele de la zbor la August, dar se pare ca e prea mult ce am cerut. Nu inteleg "traditia" si nu cred ca e benefica si ca urmare am sa caut alt loc unde sa postez aceste mini-reportaje.

Chiar nu inteleg...
0

#64 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 25 August 2008 - 10:48 AM

Vezi postareaRontaila, la Aug 25 2008, 07:46 AM, a spus:

Salut,

Pacat de Tango, dar aseara si Stefan cu Mustang-ul zbura in frecventa 40,iar cand a pus Mustangul in nas(de fapt a caspotat din cauza ierbii) a acuzat "bruiaj"la aterizare (pacat ca nu a reusit Romulus sa-i faca o poza cantd "taia" cuie la aterizarea cu pricina http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif ) si Ml Gore tot in 40 avea statia ,poate chiar a fost ceva, dar cum am putea stabili daca exista bruiaj sau nu. Eu personal zbor in 72 (infractor ,dar ce sa-i faci nu poti fi perfect :D ) si nu am avut decat bruiaj la neuron, tehnica neavind nici o vina.

Bafta si CAVOK

La mine sigur au fost bruiaje ieri, ca m-am mai trezit cu motorul in Fail Safe de cateva ori. Crash-ul nu stiu de la ce a fost exact, stiu doar ca iar am avut motorul la relanti, avionul a intrat in vrie si nu a mai raspuns la nici o comanda. Cand am adunat resturile, o furculita era rupta la unul dintre eleroane. Deci, ori una ori alta!

PS: Azi dimineata m-am trezit cu doua bidoane de Tornado 10%, unul al meu, celalalt posibil al lui zgr44 sau florin 100%. Astept un PM ca sa stiu cui il returnez!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#65 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 10:50 AM

Apropo de bruiaje: Cred ca o sa fac un device dintr-un receptor simpla conversie si un osciloscop ca sa vedem ce mama ma-sii se intampla.
0

#66 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 25 August 2008 - 11:04 AM

Vezi postareaMLGore, la Aug 25 2008, 11:50 AM, a spus:

Apropo de bruiaje: Cred ca o sa fac un device dintr-un receptor simpla conversie si un osciloscop ca sa vedem ce mama ma-sii se intampla.

Exista de gata, scanere de spectru de frecventa (nu ala de canale), la M.Ciuc si la Bistrita...cam 100 euro
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#67 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 11:12 AM

Danke!
0

#68 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 05:44 PM

Am sters pozele. Singurul lucru care l-am cerut a fost sa nu fie alipit topicul la cel cu August, dar se pare ca nu se vrea. Eu am spus ca nu pun poze in acest topic si ma tin de promisiune.

Cine doreste poze, ma contacteaza sa-i spui unde le gaseste, ca RHC nu le vrea.
0

#69 Useril este offline   Rontaila 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 29-May 07
  • Interests:Tot ce zboara cu motor sau se scufunda in mare

Postat 25 August 2008 - 09:19 PM

Pacat,locul lor era aici , legat de secventa 7:16 cred ca ai surprins ramasitele ASW-ului lui Florin% ,daca dai stop cadru vezi ca este ceva care cade dezordonat si in bucati mari ,"parerea mea" <_< . Revin inca odata ,pacat erau poze frumoase.
@ MLGore nu cred ca furca a fost de vina ,cu o furca rupta eleronul respectiv se "aseaza" pe fileul de aer nu da comenzi aiurea sau de vrie, sper sa nu mai astfel de experiente neplacute cu urmatorul.

Bafta , CAVOK si numai zboruri placute
Primul sosit ,ultimul plecat..
0

#70 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 09:22 PM

Si eu cred ca e pacat, dar asta e... I s-a spus traditie, eu i-as spune habotnicie... Conditia mea era sa le lase in topic separat. Nu se vrea, nu mai pun. Sunt locuri destule unde le pot pune... <_<

PS Da, era ASW-ul lui flori100%, picand.
0

#71 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 26 August 2008 - 07:10 AM

@romulus
daca din 5000 de membrii care posteaza poze din 2003.....(o fi habotnicie sau traditie) tu esti singurul care postezi poze sub conditie,multumim frumos nu avem nevoie.posteaza-le unde doresti.

p.s. nu mai spun ce cred despre caracterul tau dupa ce stergi pozele pe care le-ai postat deja....
flying is my life...
0

#72 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 09:17 AM

Vezi postareaRomulus, la Aug 25 2008, 05:44 PM, a spus:

Am sters pozele. Singurul lucru care l-am cerut a fost sa nu fie alipit topicul la cel cu August, dar se pare ca nu se vrea. Eu am spus ca nu pun poze in acest topic si ma tin de promisiune.

Cine doreste poze, ma contacteaza sa-i spui unde le gaseste, ca RHC nu le vrea.

De ce ?
DT
0

#73 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 10:36 AM

Vezi postareaSILVIU66, la Aug 26 2008, 08:10 AM, a spus:

[...]
p.s. nu mai spun ce cred despre caracterul tau dupa ce stergi pozele pe care le-ai postat deja....

Silviu, avand in vedere ca le-ai mutat desi scrisesem specific ca rog a nu se muta, mai conteaza? Nici pozele de la Cernica nu le-am pus, nici din doua randuri de la Chitila. Ti-am dat PM si am explicat motivele si tie si lui Andrei. Avand in vedere toate astea, am rugamintea sa nu faci aprecieri relativ la caracterul meu.
0

#74 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 10:36 AM

Totusi... De ce ?
DT
0

#75 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 11:05 AM

Spune-le pitici pe creier, spune-i stol de pasarici... Nu conteaza, dar...

Eu cred ca din multe motive, e in avantajul comunitatii. Culmea ca acest avantaj ar insemna un plus valoare si pentru RHC.

Motivele contra au fost "traditia" si ca zboara foarte multi la Bucuresti si ar fi prea multe topicuri... Nu stiu, asa o fi, dar nu platim impozit pe un topic nou, nu? Plus ca din ce vad eu se posteaza foarte putin prin jurnalul de zbor si cred ca unul din motive este chiar asta... Lipseste sentimentul de gasca, de unitate. Zbori oriunde, totul se pune intr-o galeata, pricepe cine ce vrea de acolo...

Un topic separat ar fi insemnat o poveste, un eveniment. Vezi topicul Hobby construct... Se povestesc intamplari, bucurii, necazuri. Se fac barfe. Lipsa unui loc anume, dedicat, duce la o depersonalizare a unei iesiri la zbor. Ceva de genul, am fost si eu acolo, uite doua poze. Nu toti stiu sa dea link direct la un posti dintr-un topic, astfel incat sa ajungi repede la locul cu pricina.

O fi filozofie, n-o fi, nu stiu. Eu am spus ca nu postez "la galeata". Silviu, daca considera ca nu e bine, trebuia sa stearga topicul, nu sa-l puna acolo unde am spus ca nu vreau sa pun poze. Am doua seturi de poze care nu le-am pus pe RHC exact din acest motiv. Dar sa vii sa vorbesti de caracterul meu, cand iei topicul si-l pui "in galeata" desi am rugat express sa nu se intample asa... Consider ca RHC nu vrea povestea ilustrata si atunci gasim o alta modalitate de a face asta, modalitate care nu aduce nici un plus de continut RHC-ului. O fi traditia mai importanta.

Eu nu m-am suparat, n-am nici o problema decat cu aprecierea caracterului meu. Dar atata timp cat fac o "munca" dupa care avem toti foloase, consider ca n-am cerut prea mult. Macar trebuia incercat si vazut daca am dreptate sau nu. Refuzul si incapatanarea din spatele unei asa zise "traditii" nu e un argument pentru mine, o fi pentru altii, pentru mine e doar habotnicie. :angry2:
0

#76 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 11:39 AM

Am inteles.. ai pitici pe creier, esti mai special decat alti membri ai forumului,nu posteszi la gramada la galeata si vrei sa ridici valoarea (cu niste poze ).. iesirea ta la zbor e mai speciala decat iesirea altora la zbor, colegii de forum nu stiu sa dea un link (fraierii) , lipseste spiritul de gasca ( sau de turma ? e acelasi lucru?) .

Got'it.

Multumesc pentru explicatie .. ne-ai facut pe toti fraieri , nu suntem in stare sa dam un link, nu aducem valoare forumului dar tu cu 10 poze aduci , spiritu de gasca sa sti ca nu e intotdeauna un lucru bun si eu nu trebuie sa fiu prieten cu toti aeromodelistii de pe forum unii dintre ei ma urasc unii zic ca sunt snob altii ca sunt playboy (un fel de Hugh Hefner cool a ?) si cu altii nu vreau io sa fiu asociat.. Dar imi place ca ne trezesti cu acest dus rece.. si vrei sa ne unesti.. iti multumim..

Totusi ca sa fiu corect o sa il rog pe silviu poate se indupleca sa te lase sa postezi poze unde vrei tu.

Mie imi placeau pozele alea mult de tot.. si cand caut sa vad ce s-a intamplat la camp cand nu am fost eu ma uit la jurnalul de zbor.. nu e nimic acolo inseamna ca nu a fost nimeni sau ca nu a avut nimeni aparat foto la el..
DT
0

#77 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 11:47 AM

Da ZOD, surprinzator dar ai inteles perfect... :angry2:
0

#78 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 11:55 AM

Vezi postareaRomulus, la Aug 26 2008, 11:47 AM, a spus:

Da ZOD, surprinzator dar ai inteles perfect... :angry2:

Surprinzator de ce ? (o luam de la capat cu intrebarile )
DT
0

#79 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 11:59 AM

Era o subtilitate relativ la ironia din mesajul tau anterior. :angry2:
0

#80 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 12:03 PM

Vezi postareaRomulus, la Aug 26 2008, 11:59 AM, a spus:

Era o subtilitate relativ la ironia din mesajul tau anterior. :angry2:

Scuze.. mii de scuze nu vreau sa fiu sacaitor ...dar unde era ironia in mesajul meu.. ca am dat citat din ce ai zis tu si chiar am vb serios..

PS: Inca odata scuze..cu intrebarile mele .. nu te supara.
PS la PS : Care era subtilitatea ta ca nu am inteles-o

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 26 August 2008 - 12:04 PM

DT
0

#81 Useril este offline   Gabimal 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 23-August 04

Postat 26 August 2008 - 02:20 PM

Romulus, "galeata" iti multumeste.
Cand 2 insi iti zic ca esti obosit... du-te si culca-te.

Bafta!
0

#82 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 02:32 PM

N-am caracterizat nici o persoana, doar topicul. Daca tu te simti, eu nu pot sa fac nimic. Cat despre culcare, m-am dus, am inteles ideea si traditia.
0

#83 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 26 August 2008 - 02:38 PM

Nu comentez daca traditia e buna sau rea; din moment ce pana acum n-am gasit alta solutie, poate ca om avea dreptate; singurul argument la care ma gandesc acum e doar ca fiecare povesteste, ca la o cafenea, ce a mai facut; daca fiecare si-ar scrie povestea, iesirea de weekend la fiecare loc de zbor, am avea asa multe subiecte numai la jurnal, ca nu ai mai sti unde si ce sa cauti; probabil ca nu isi doreste fiecare subiectul lui, mai superior decat al altora, ca nu e cenaclu literar.
Cat despre intalnirile anuale gen HF, RR, HC, FV, etc, nici un subiect nu suporta comparatie cu ce se intampla acolo....poate doar daca apare vreun pucios sa zboare pe acolo...

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 26 August 2008 - 02:41 PM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#84 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 02:53 PM

Atunci nu inteleg care e problema. Nu le pun si toata lumea e multumita. Nici n-am sa imi car cele 20 kg de aparatura foto si nici n-am sa ma stresez incercand sa fotografiez, sa prelucrez poze si sa povestesc. E mai simplu sa pastram traditia si toti sunt fericiti. Fiecare pentru el ca orice in tara asta.
0

#85 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 03:38 PM

Vezi postareaRomulus, la Aug 26 2008, 02:53 PM, a spus:

Atunci nu inteleg care e problema. Nu le pun si toata lumea e multumita. Nici n-am sa imi car cele 20 kg de aparatura foto si nici n-am sa ma stresez incercand sa fotografiez, sa prelucrez poze si sa povestesc. E mai simplu sa pastram traditia si toti sunt fericiti. Fiecare pentru el ca orice in tara asta.

Asa asa.. enerveaza-te ... la dracu mi-au mutat pozele .. imi iau aparatura foto de 20 kg si plec.. Nu te lasa doborat de sistemul asta din tara asta in care fiecare trage pentru el spre deosebire de alte tari unde fiecare trage pentru el.

Nu crezi ca ai ajuns cam departe ?.. acum romania e de vina..? Noi nu vroiam decat sa gasim pozele de la zbor la jurnalul de zbor...

Si .. din nou scuze io si cu intrebarile mele tampite .. 20 kg de aparatura foto... WOW.. ce pot sa zic impresionant.. poti imi zici si mie cu ce ai facut pozele si ce intra in cele 20 kg ? Adica... e impresionant.. io am un avion cu motor de 55 cc si nu sare de 8 kg ..

Scuze inca odata pentru intrebari si aprecieri.. nu vreau sa te supar mai mult decat au facut-o astia care s-au atins de pozele tale...criminalii...
DT
0

#86 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 03:39 PM

Asa spun si eu. ;) Hotii... :D
0

#87 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 06:39 PM

Vezi postareaRomulus, la Aug 26 2008, 03:39 PM, a spus:

Asa spun si eu. ;) Hotii... :D

Acum ca radem glumim ne-am destins punem pozele la loc ?
DT
0

#88 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 06:54 PM

ZOD, multumesc de aprecieri. Nu vreau sa para aiurea discutia asta si mai bine o incheiem cat e inca in termeni amiabili, desi nu m-am amuzat deloc la ironia ta cu fraierii... Am spus si nu mai vreau sa repet: fac efortul asta - cat o fi el de mare sau mic - si toti avem de castigat, dar cu o conditie... Aparent e mult ceea ce cer. Si nu inteleg de ce ne tot targuim? Am avut o conditie, inocenta zic eu si am argumentat si de ce cred ca face bine forumului si comunitatii. Mai mult de atata nu pot si nu vreau sa fac.
0

#89 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 26 August 2008 - 07:06 PM

io zic ca n`aveti ce face frate ! ;)
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#90 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2008 - 08:39 AM

Vezi postareaRomulus, la Aug 26 2008, 06:54 PM, a spus:

ZOD, multumesc de aprecieri. Nu vreau sa para aiurea discutia asta si mai bine o incheiem cat e inca in termeni amiabili, desi nu m-am amuzat deloc la ironia ta cu fraierii... Am spus si nu mai vreau sa repet: fac efortul asta - cat o fi el de mare sau mic - si toti avem de castigat, dar cu o conditie... Aparent e mult ceea ce cer. Si nu inteleg de ce ne tot targuim? Am avut o conditie, inocenta zic eu si am argumentat si de ce cred ca face bine forumului si comunitatii. Mai mult de atata nu pot si nu vreau sa fac.

.. iti dai prea multa importanta... Chiar crezi ca devenim modelisti mai buni daca ne dai pozele tale (care sunt superbe dar fara informatie modelistica )

Si nu inteleg asta "desi nu m-am amuzat deloc la ironia ta cu fraierii... " Te-am facut io fraier ? Te-am jignit cumva...?
DT
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro