RHC FORUM 2.0 Condica de sugestii si reclamati
Postat 25 January 2010 - 09:55 AM
ai obtiuni, da sau nu.
eu am alte sugestii.
haideti oamenilor sa facem ceva cu "spamistii" ca eu unul nu mai suport.
imi place sa citesc toate posturile noi si din pacate mai mult de auto.
spun din pacate deoarece sunt cativa care abuzeaza (spun eu) de usurinta de a posta si umplu orice subiect cu propozitii fara sens, offtopic, .....
nu este deloc placut sa deschizi un post sa vezi ca e doar o aberatie* si o dejectie momentana a cate unuia care se plictisea la ora aia tarzie in noapte si a zis sa ne mai impartaseasca din ......
( ABERÃÈšI//E ~i f. 1) Deviere de la normă.3) fig. ÃŽncălcare conÈ™tientă sau involuntară a unui principiu, a unei norme, a unui adevăr; rătăcire; greÈ™eală; eroare. )
Sunt zile intregi in care cativa useri umplu posturile cu aberatii de nu-ti mai trebuie informatii.
cred ca tine de un minim respect sa nu obligi zeci, sute de oameni sa citeasca ceva doar ca acel cineva vrea cat mai multe patratele.
propun:
scoaterea patratelelor
si/sau
restrictia unui anumit nr de postari/zi *
si/sau
posibilitatea de a evita postarile unui anumit grup de useri
*cand apare un user nou , din dorinta de a se face inteles si de a ajunge cat mai repede la informatia pe care o doreste, si pana sa citeasca regulamentul, umple forumul de aberatii, si pana sa se sature ala, apare altul .... ca sa nu mai vrb de cei deja celebri pe forum si care nu cred ca trebuie nominalizati.
nu stiu daca m-am facut inteles dar nu sunt invatat sa ma exprim la fel de usor ca altii.
"That's sooo oshemmm !!!!!"
Postat 25 January 2010 - 10:09 AM
Fiecare user poate vota un post al oricui doar o data. In felul asta acel post capata o nota totala.
Poti opta sa-ti fie afisate doar posturile care au cel putin -2, sa zicem. O "aberatie" va cobori mult sub nota asta.
Am vazut asta pe ciclism.ro, dar acolo s-a ajuns in situatia ciudata de a se vota prin "simpatie", cunoscutii se votau intre ei indiferent de ce scriau, posturi monosilabice ajungand sa aiba +50 :lol:.
Postat 28 March 2010 - 11:29 AM
SILVIU66, la Mar 28 2010, 05:15 AM, a spus:
Daca tot "te bagi" in problema asta, hai sa iti mai expun una...
De cateva saptamani, daca vreau sa scriu in orice subiect pe rhc trebuie mai intai sa scriu textul in word, si apoi sa il pun aici cu copy paste....de ce?...pai, pe orice subiect as intra, daca scriu si observ ca la jumatatea textului am facut o gresala si vreau sa rectific nu pot da click esact acolo, si nu am probleme cu mouse-ul sau altceva. Nu pot edita gresala din mijlocul textului decat daca sterg tot textul pana la anumita gresala. Culmea este ca daca selectez tot textul cu ctrl A, si apoi apas pe backspace, in mod normal ar trebui sa imi stearga tot textul, insa incepe sa stearga de unde am ramas, cu toata selectia mea de text. Sper ca m-am facut inteles.
Mircea
PS nu mai modific si aici ca ar insemna sa sterg tot pana la gresala de tastare unde am scris "esact"!!!
Postat 28 March 2010 - 11:44 AM
Diesel power, la Mar 28 2010, 12:29 PM, a spus:
De cateva saptamani, daca vreau sa scriu in orice subiect pe rhc trebuie mai intai sa scriu textul in word, si apoi sa il pun aici cu copy paste....de ce?...pai, pe orice subiect as intra, daca scriu si observ ca la jumatatea textului am facut o gresala si vreau sa rectific nu pot da click esact acolo, si nu am probleme cu mouse-ul sau altceva. Nu pot edita gresala din mijlocul textului decat daca sterg tot textul pana la anumita gresala. Culmea este ca daca selectez tot textul cu ctrl A, si apoi apas pe backspace, in mod normal ar trebui sa imi stearga tot textul, insa incepe sa stearga de unde am ramas, cu toata selectia mea de text. Sper ca m-am facut inteles.
Mircea
PS nu mai modific si aici ca ar insemna sa sterg tot pana la gresala de tastare unde am scris "esact"!!!
Mi s-a intamplat si mie ,dar a disparut de la sine.
Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 28 March 2010 - 11:44 AM
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 28 March 2010 - 08:03 PM
Postat 28 March 2010 - 10:36 PM
Postat 29 March 2010 - 07:16 AM
Bafta!
Costel
Postat 29 March 2010 - 10:05 PM
Bafta!
Costel
P.S.- este vorba de iconul din dreapta-sus din fereastra editorului de mesaje.
Postat 22 May 2010 - 02:10 AM
In fond, nu e vorba de a face publice date exacte despre adresa si nu apar probleme de nici un fel. Dar macar zona aproximativa in care esti, cred ca nu-i mare secret. Nu e greu de scris macar un nume de localitate. Efectiv se pot rezolva problemele mai rapid.
Pana la urma poate sa ramana cum o fi, pentru mine e cum ramane... Vad locatie de Uzbekistan, raspund si eu ca din Kirghistan sau deloc, desi stiu ca imi poate fi vecin dupa IP, si l-as putea ajuta sa-si rezolve o problema pe care o lungeste pe forum luni intregi. Am luat o locatie la intamplare, nu are legatura cu ce am scris mai sus si sper sa nu deranjez cu mesajul asta, dar nu-i departe de adevar ce scriu nici pentru cel in cauza. Si nu ca l-as ajuta neaparat eu, poate nu-s foarte amabil, dar cei care stiu s-o faca precis ar face-o cu placere, ca unii nu stau departe...
Aceasta postare a fost editata de bitex: 22 May 2010 - 02:16 AM
Telefon: 0721 385365
Postat 22 May 2010 - 05:36 PM
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 22 May 2010 - 05:37 PM
Postat 15 July 2010 - 06:15 PM
Postat 15 July 2010 - 07:55 PM
gun man, la Jul 15 2010, 08:38 PM, a spus:
nici eu nu mai primesc chiar dc e bifata functia respectiva!! :D
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 15 July 2010 - 08:11 PM
Acum, daca vrei sa deschizi o poza, ea se deschide intr-un "tab" nou si din ea nu se mai poate naviga. Trebuie sa "Close" tabul respectiv si sa te duci pe poza urmatoare, sa o deschizi cu Click-Click, etc...
Nu ma prind eu de o schema sau ce...?
Daca asa e acum, e cam deranjant.
Era o facilitate misto la forumul vechi...
Postat 15 July 2010 - 08:52 PM
Valteras, la Jul 15 2010, 09:11 PM, a spus:
Acum, daca vrei sa deschizi o poza, ea se deschide intr-un "tab" nou si din ea nu se mai poate naviga. Trebuie sa "Close" tabul respectiv si sa te duci pe poza urmatoare, sa o deschizi cu Click-Click, etc...
Nu ma prind eu de o schema sau ce...?
Daca asa e acum, e cam deranjant.
Era o facilitate misto la forumul vechi...
subscriu si eu;era mai bine inainte cu functia asta!! se poate reveni?
Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 15 July 2010 - 08:59 PM
La mine click pe poze imi producea o marire a pozei chiar in locul din pagina unde era plasata, nici vorba de navigare.
Postat 16 July 2010 - 03:49 AM
Postat 16 July 2010 - 07:52 AM
renatoa, la Jul 15 2010, 09:59 PM, a spus:
La mine click pe poze imi producea o marire a pozei chiar in locul din pagina unde era plasata, nici vorba de navigare.
Cred ca in amandoua.Eu am IE la birou si Chrome acasa,si nu mai merge nicaieri.
Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16