RHC FORUM 2.0 Condica de sugestii si reclamati
Postat 25 October 2008 - 10:01 AM
grundig, la Oct 25 2008, 08:52 AM, a spus:
vezi "butonul"......Optiuni , din dreapta sus, langa 'add reply si new topic'........il apesi si mai jos selectezi "mod de afisare"......standard.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de ghost rider: 25 October 2008 - 10:03 AM
Postat 31 October 2008 - 09:44 AM
Nu s-ar putea adauga si la acesta un apendice AUTO, pentru a se evita o vizita inutila la pagina respectiva?
Postat 31 October 2008 - 11:27 AM
renatoa, la Oct 31 2008, 09:44 AM, a spus:
Nu s-ar putea adauga si la acesta un apendice AUTO, pentru a se evita o vizita inutila la pagina respectiva?
subscriu! :rolleyes:
Postat 02 June 2009 - 04:58 AM
Dexter_Jr, la Mar 11 2009, 06:47 PM, a spus:
Din punct de vedere al incarcarii serverului si a bandei inteleg dar altfel "rost" ar avea. La 800x600 sau 1024x768 nu vezi detalii care ar putea sa te intereseze.
.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 02 June 2009 - 05:30 AM
Propunerea mea ar fi ca atunci cand postezi intr-un topic sa fiinscris automat la el. posibilitatea de a nu fi notificat sa existe, asa cum este si acum, afisata in link prin email.
.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 09 June 2009 - 10:04 AM
nch, la Jun 5 2009, 06:14 AM, a spus:
Pai acolo unde iti spune ``Avertizat:(20%)`` Da pe 20%,si iti va aparea o fereastra.Acolo iti spune cate warn ai,si motivul.
Sper ca te-am lamurit.
Sau il poti intreba pe cel ce ti-a dat warn(ai grija sa nu-l sacai prea mult ca mai da un warn)
Postat 13 June 2009 - 07:30 PM
Cenzurarea linkurilor catre magazinele de modelism din tara ce rost mai are???? :unsure: ;) ;)
Pana ce RHC a fost si magazin, OK, dar de ani de zile nu mai e!
E un forum foarte bun, dar mi se pare stupid ca nu pot raspunde la intrebarea unde ai cumparat piesa x?
La urma urmei toti suntem modelisti, asta ne uneste si la ce-i bun o asemenea cenzura.
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 15 June 2009 - 09:11 PM
Gyula, la Jun 13 2009, 07:30 PM, a spus:
Cenzurarea linkurilor catre magazinele de modelism din tara ce rost mai are???? :D ;) ;)
Pana ce RHC a fost si magazin, OK, dar de ani de zile nu mai e!
E un forum foarte bun, dar mi se pare stupid ca nu pot raspunde la intrebarea unde ai cumparat piesa x?
La urma urmei toti suntem modelisti, asta ne uneste si la ce-i bun o asemenea cenzura.
Uite cum cred ca vine:
Deoarece proprietarul/proprietarii forumului pot avea probleme din aceasta cauza,au interzis acest lucru.
Dar este o solutie!Adminul ne-a pus la dispozitie mesajele private!Acolo poti sa spui orice link catre un magazin,inloc sa scrii ``am luat de la !@#$%^``
sau altele.
Sper ca te-am lamurit.
Postat 15 June 2009 - 09:16 PM
andrei_me, la Jun 15 2009, 10:11 PM, a spus:
Deoarece proprietarul/proprietarii forumului pot avea probleme din aceasta cauza,au interzis acest lucru.
Dar este o solutie!Adminul ne-a pus la dispozitie mesajele private!Acolo poti sa spui orice link catre un magazin,inloc sa scrii ``am luat de la !@#$%^``
sau altele.
Sper ca te-am lamurit.
Sa stii de la mine, ca si mesajele private se cenzureaza :D :)
pe forum stiu de mult ca nu se poate, desi mi se pare stupida chestia, dar tocmai de aceea am dat mesaj privat omului si aa primit o gramada de @@@@@@@@@
asa ca ... ;) ;) :D
am timis intrebare si la admin, dar fara raspuns :angry: :angry:
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 16 June 2009 - 07:28 AM
renatoa, la Jun 16 2009, 07:51 AM, a spus:
"Si de unde sa stie cineva ce vorbesti tu pe Mi?" uite, nu e...
nu stie nimeni cand vorbesti tu pe mi.doar softul in sine care permite filtre,care se aplica automat si la mi-uri.
se vede in atasament.
Postat 16 January 2010 - 03:05 PM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 23 January 2010 - 11:37 AM
Pretul unui produs sa nu depaseasca pe cel din magazin.
Adica daca un surub cineva il vinde cu 5 lei si in magazin este 2 lei, anuntul sa fie sters sau vanzatorul sa primeasca warn.
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 23 January 2010 - 04:11 PM
vgeorge, la Jan 23 2010, 11:37 AM, a spus:
Pretul unui produs sa nu depaseasca pe cel din magazin.
Adica daca un surub cineva il vinde cu 5 lei si in magazin este 2 lei, anuntul sa fie sters sau vanzatorul sa primeasca warn.
Fiecare pune ce pret doreste.
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 24 January 2010 - 07:14 PM
Daca exista "shmecherasi" este tocmai pentru ca unii sunt prea comozi sa se intereseze inainte sa cumpere. Lenea costa...
Daca toti s-ar informa cat costa X chestie inainte sa cumpere, nu s-ar mai tzepui nimeni si "shmecherasul" ar trebui sa coboare pretul ca sa isi faca vanzarea.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 24 January 2010 - 10:44 PM
Ca sa aplici aceasta regula iti trebuie nervi de otel si este putin imposibil dar frumos asa ar fi.
Parerea mea.
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 24 January 2010 - 10:45 PM
Postat 24 January 2010 - 10:54 PM
http://www.rctech.net/forum/r-c-items-sale...guidelines.html
Postat 24 January 2010 - 11:21 PM
Hai sa dau un exemplu care nu are legatura cu modelismul poate ma fac mai bine inteles:
Vreau sa imi cumpar un TV LCD si ma duc la un retailer gen DOMO, Altex, etc.. dar habar nu am ce inseamna un LCD bun.
Stiu ca vreau sa dau o caruta de bani pe un TV care sa aiba un pret corect si sa se vada bine, doar atat.. deci nu stiu detalii tehnice sau cat ar trebui sa valoreze. Ca sa nu imi iau teapa apelez la urmatoarele variante:
1. Citesc de acasa pe net despre televizoare LCD sa invat ce sunt aia pixeli, ce inseamna contrast, ce aia HD Ready si Full HD, ce inseamna efectiv rezolutia.. mai intru si pe vreo 2 forumuri si citesc despre LCD-uri in general. Am aflat ce e cu ele, cam cu ar trebui sa fie, cam ce brand ar fi mai bun, cam pe la ce pret, ma apuc si selectez cateva modele si caut review-uri despre ele. Ma hotarasc la un model si incep sa caut sa vad care retailer il da cel mai ieftin si asigura transport acasa.
2. Nu am net, nu am nici timp sa cercetez, dar am prieten bun care se pricepe. Ii dau un telefon si il rog sa ma sfatuiasca, eventual sa mearga cu mine cand fac achizitia.
3. Nu am nici net, nu am nici prieteni, nici curent electric deoarece in secolul 21 eu inca stau la o stana in varf de munte, dar imi trebuie TV LCD "jmeker" ca sa ma mandesc cu el pe post de bibelou in fata altor ciobani. Ce fac? Cobor muntele, ma duc in vreo 2-3 magazine cu televizoare, ma uit la ele, intreb de pret, fac o lista si la sfarsit aleg ce imi place.. deoarece nu am sarit la primul pe care l-am vazut, ci am facut o comparatie inainte, cat m-a dus mintea, dar tot e mai bine decat deloc.
Si mie imi place corectitudinea si cinstea, dar nu toti suntem contruiti asa.. si pentru cei care nu se pot abtine sa nu dea tepe, e bine sa stai mereu in defensiva, numai asa te poti feri de ei. Ti-e lene? Lenea este costul suplimentar pe care il suporti. Nu ai luat teapa, doar ai platit lenea.
Hai sa nu traim in utopii, nu poate nimeni sa aiba grija ca toti sa fim corecti.. e doar de responsabilitatea noastra sa fim informati. Ti-e lene sa te informezi, iti meriti teapa. Scurt.
LE. Daca incepatorul nu stie sa evite eventualele neplaceri create de anumiti indivizi, este tot din comoditate. Daca (in general) nu a invatat sa se fereasca de probleme, tot comoditate se cheama, iar daca (in particular) dupa ce s-a inscris pe forum ar citi si el macar un pic prin sectiunea de tepari, sau cateva posturi despre acel obiect, sau sa ceara ajutorul unui user care lui ii pare mai cu capul pe umeri de pe forum, nu are cum sa isi ia teapa.. daca nu o face tot din comoditate nu o face, parerea mea.
Insista atatia membri seniori sa se foloseasca butonul "Search" inainte de a se crea un post nou.. oare de ce nu ar putea folosi butonul si cand face o achizitie.. Va spun eu.. DE LENE! E mai usor sa intrebi desi s-a raspuns deja, e mai usor sa te plangi ca ai luat teapa decat sa cercetezi in prealabil..
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 24 January 2010 - 11:36 PM
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.