Mutam fain domnului Renatoa ca aproape imi confirma banuielile legate de hiba softului.
Legat de dimensiunea pozelor, nu stiu socotelile gata facute, dar o redimensionare a pozelor la o marime mai mica nu e o grava problema. Odata vazuta poza se poate discuta pe langa subiect si se pot obtine originalele la marimea dorita, de la proprietar. Am observat pe propria piele ca marimea pozelor conteaza si ca nu e o problema grava daca e limitata. Am incercat sa incarc un site cu niste poze de 1-2 Mb si numarul lor depasea cateva sute, ca aveam de unde... Nu era foarte OK. Prin urmare consider ca e rezonabila redimensionarea pozelor folosind un utilitar de windows, de exemplu unul denumit IMAGE RESIZER (special pentru windows), moka si extrem de util nu numai pentru forum. Eu am instalat unul de la powertoy, si imi pare suficient pentru majoritatea aplicatiilor. Cred ca exista si altele, mai bune.
Legat de partea cu "orasul" votez afirmativ. E o problema veche a forumului, ca nu toti userii compleateaza profilul la inscriere si se trezesc ca nu au locatia trecuta in profil, apoi se intreaba de ce apar raspunsurile asa de greu... Deseori nu ajuta faptul ca ascunzi locatia. Din experienta, am curajul sa afirm ca cine isi trece locatia la profil nu are nimic de pierdut sau chiar are ceva avantaje. Dar nu toata lumea are incredere si multi prefera sa ascunda realitatea, ca si cum a recunoaste localitatea unde te afli ar fi o problema. De ce anume, nu stiu... Multi nu-si dau seama sau uita ca modeartorii au vizibil IP-ul calculatorului de pe care se scrie si ca au la dispozitie un soft care permite identiicarea locatiei userului. Adica daca e sa o luam pe ocolitem totul se poate afla, dar sunt niste reguli la fel de nescrise care nu permit comunicarea acestor informatii. Prin urmare, degeaba stiu eu ca un user e din localitatea X daca ceilalti 15.000 nu au acces la aceasta informatie. Si bineinteles ca nici eu nu o voi transmite in continuare.
Prin urmare, cea mai corecta cale este de a declara in profil locatia. Ajuta mult la stabilirea legaturilor... Ca sa nu mai spun ca aproape fara exceptie ma consider un user normal si nu apelez la facilitatile forumului. Daca cineva nu doreste, pai asa sa fie, inseamna ca nu e cazul sa aflu nici eu, deci nici nu caut... Cu urmarile de rigoare. Adica nu-i raspund sau o fac doar daca nu are importanta locatia.
Spor la treaba tuturor.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 13 March 2012 - 12:22 AM