Am o pereche de ochelari mentionati mai sus, LCD-ul din dreapta, acum doua saptamani jos in stanga inceput sa faca probleme, vreo 10 pixeli s-au albit pe diagonala, nu chiar ca / ci un pic incovoiata,apoi la distanta de o saptamana tot pe camp eram sus central vreo 10-15 pixeli la fel.
Mentionez ca ochelarii nu cred ca au mai mult de 2-3 ore de functionare continua.
Am dat mail al cei de la Range Video pentru garantie si ma tot aburesc de vreo saptamana si abia raspund la meil-uri sau la telefon.
Am dat mail si la producator si i-am zis ca vreau sa cumpar, mi-a raspuns la primul mail apoi ceata din nou de vreo 2 zile.
E nasol cu garantia peste hotare.
Aveti grija ce va luati si de unde va luati, eu ii credeam baieti seriosi pe cei de la RV!
Sfaturi ceva?
Pagina 1 din 1
RCV922 Fat Shark probleme cu LCD
Postat 02 June 2011 - 09:23 PM
RV seriosi?! Ce gluma... nu il cunosti pe tovarasul Reznikova Vladimir, de aici vine RV, nu numai de la Range Video :good:
Emigrant rus, care era sa fie dat afara pentru unele practici comerciale.
http://www.rhcforum....amente-ilegale/
Si care e cunoscut pentru suportul precar pe care il asigura.
Emigrant rus, care era sa fie dat afara pentru unele practici comerciale.
http://www.rhcforum....amente-ilegale/
Si care e cunoscut pentru suportul precar pe care il asigura.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 03 June 2011 - 07:53 PM
Nu stiam, sincer cred ca @Ghimbal are dreptate in postul tau.
Azi mi-a raspuns cu un email in care m-a pus CC catre producatorul ochelarilor in care il roaga sa ma ajute.
Sa vedem cat dureaza si cu acesta.
E belea!!!!!!
Azi mi-a raspuns cu un email in care m-a pus CC catre producatorul ochelarilor in care il roaga sa ma ajute.
Sa vedem cat dureaza si cu acesta.
E belea!!!!!!
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Postat 15 June 2011 - 07:06 PM
Toata avacerea ma costa vreo 70 de dolari, "sun burn pixels" nu am protejat lentilele.
Dupa explicatia lor ar trebui folositi doar in camera obscura!!!!
Dupa explicatia lor ar trebui folositi doar in camera obscura!!!!
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Arata acest topic
Pagina 1 din 1