Modelism - RHC Forum: Sistem video wireless ieftin - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Sistem video wireless ieftin Ieftin si bun sau ieftin si atat !?

#121 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 02 March 2009 - 01:54 PM

Sper sa pot venii la urmatoarea intilnire , de la Ripa Rosie si sa vad si eu ce performante au sistmele acestea ieftine pe care le tot laudati ( cred ca o sa-mi bag unghia in git daca sunt Bune)Glumesc ,o singura problema am , ce va mai trebuie OSD daca oricum zburati la 2-300m?.Oricum ieftine sau scumpe conteaza senzatia pe care ti-o ofera zborul .Asta este cel mai important lucru.Hai sa vedem la Ripa rosie ce performante au sistemele si cit de fiabile sunt unele si altele.
Un film facut cu noul sistem in 900 de care sunt putin dezamagit ,(Era mai clara imaginea in 2,4)
Fotografie Aeriana
0

#122 Useril este offline   Gabimal 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 23-August 04

Postat 02 March 2009 - 02:53 PM

Vezi postarearenatoa, la Mar 2 2009, 12:15 PM, a spus:

Uite, eu acum fac made in ro un osd la 100 euro mai bun decat ce vand unii pe bursa la 1000 ron, si merge la "export in UE. Asta, doar ca sa stii, ca pentru tine e prea prost, cu siguranta...

Renatoa, cum se face ca ai ajuns sa fabrici un OSD la 100 EU "made in RO", sa il vinzi la export dar sa nu postezi macar ceva detalii, poze, sau sa nu mai zic filme? Este oare prea bun pentru noi? Aici nu este un loc in care sa iti expui ideile, parerile, realizarile?? Sau poate ca iti este teama sa nu ne apucam noi sa iti furam ideea si sa-ti "suflam" afacerea?
Ne-am rugat de tine de un an de zile sa pui si tu un film FPV FACUT DE TINE. Filme facute impreuna cu altii cu camere FlyCam nush ce versiune am vazut dar un film facut de tine, FPV nu prea. Sau nu l-am vazut eu?!? Aici este un thread de FPV, sunt convins ca intelegi termenul.
Tu parca erai cu ideea monitorului lcd cat pachetul de tigari (cumparat cu 5$ de la 4th hand sau scos din nush ce masinarie), pus intr-o cutie de carton? Sunt curios daca ai pus in practica ce tot laudai ca e ieftin si bun. Sincer, ai zburat intr-adevar FPV cu camerele alea de securitate luate din Metro pe 100 RON sau doar te-ai plimbat prin casa cu ele? Ai macar cea mai vaga idee ce inseamna sa te bazezi in zbor DOAR pe ceea ce vezi din camera, pe detaliile (putine) pe care ti le ofera o microcamera atunci cand te apropii de aterizare sau atunci cand trebuie sa faci manevre la joasa altitudine?? Eu unul sunt convins ca NU, experienta ta se rezuma la ceea ce citesti de la altii si te dai rotund pe RCG unde esti mare shtab! Sa-mi fie MARE RUSINE daca gresesc cu ceva...
La cum ai sarit mai devreme la spusele lui Mihai, se pare ca acum tu esti agentul responsabil cu facut fum! Daca zici ca sunteti doar 2 oameni care spun ca ieftin si bun e mult mai bine decat scump si foarte bun, parerea mea personala este sa continuati drumul pe care ati apucat (ieftin) si sa nu mai dati sfaturi si la altii, lasa-ti oamenii sa-si faca singuri o impresie despre ce e bun sau rau. Pot citi singuri si decide ce e bine si ce nu pe acest thread si nu e nevoie sa le bagati voi pe gat cu facaletul parerile voastre personale... Si nu am sesizat cine v-a facut mincinosi...

DA, eu sunt cel care vinde pe forum un OSD de 10000000000 RON. Daca cineva isi doreste acel model si s-ar uita ca afara costa 395$ fara transport, dobanda la Paypal, si vama iar de aici l-ar lua aproape la JUMATATE fara frica de teapa sau ca e parlit cum a patit Laur atunci nu are rost sa comentezi TU. Eu nu am comentat nimic despre ceea ce vinzi tu pe bursa sau calitatea produselor tale, drept urmare astept sa-ti ceri scuze si sa te uiti la tine in curte!! Plus de asta sunt convins ca nu ai tinut in mana un astfel de obiect (care pentru tine este SF) astfel nu iti permit sa emiti comparatii !

Si cu asta am incheiat.

PS: Nu mi-o lua in nume de rau si sa nu crezi ca limbajul meu este veninos la adresa ta insa iti propun sa te detasezi macar putin de persoana ta de zi cu zi si priveste-te sa vezi cat de absurde sunt unele idei sau afirmatii pe care le faci.

Aceasta postare a fost editata de Gabimal: 02 March 2009 - 02:54 PM

0

#123 Useril este offline   macsimc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 129
  • Inregistrat: 09-January 08

Postat 06 March 2009 - 12:21 AM

Vezi postareamacsimc, la Mar 1 2009, 10:21 PM, a spus:

Am testat si eu astazi sitemul din HK, in limita vizibilitatii unui planor de 2m (300-400m), nu am avut nici o problema cu receptia. (cu aceiasi receptie, un LawMate de 1W mai dadea rateuri cand era planorul fix deasupra mea, in schimb la ~1km distanta se vedea lacrima).

Cred ca am gazit cauzele 'rateurilor' sistemului Lawmate ... un cablu intre emitator si camera in anumite pozitii se intrerupe.. respectivul cablu statea liber.. si de la vant probabil se misca...

Aceasta postare a fost editata de macsimc: 06 March 2009 - 12:22 AM

0

#124 Useril este offline   yojonathan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 53
  • Inregistrat: 10-March 09

Postat 29 March 2009 - 11:23 AM

Vezi postareaLaur73, la Sep 1 2008, 04:57 PM, a spus:

Am scotocit prin calculator si am gasit o inregistrare facuta cu un sistem de supraveghere video wireles ce avea un emitator video de 200 mW si pot spune ca este imposibil sa zbori F.P.V. http://www.vimeo.com/1644605
Aici aveti un fim realizat cu un sistem conceput special pt F.P.V. http://www.vimeo.com/1174294
Iar aici un film realizat cu un sistem F.P.V.la care am folosit o camera HD http://www.vimeo.com/1448003
Preturi
sistemul 1 in jur de 200Ron
sistemul 2 -300$
sistemul 3 -350$

Fiecare este liber sa-si aleaga ce sistem vrea ,dar sfatul meu este sa nu da-ti banii pe prostii . :wacko:

spunemi si mie te rog de unde ai luat sistemul de 300$
0

#125 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 29 March 2009 - 12:14 PM

Vezi postareayojonathan, la Mar 29 2009, 12:23 PM, a spus:

spunemi si mie te rog de unde ai luat sistemul de 300$

eu in general cumpar de aici
http://www.rangevideo.com/
Fotografie Aeriana
0

#126 Useril este offline   yojonathan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 29 March 2009 - 07:03 PM

Vezi postareaLaur73, la Mar 29 2009, 01:14 PM, a spus:

eu in general cumpar de aici
http://www.rangevideo.com/

ms pt site.cam cat costa transportul?cand comanzi cu cardul,iti ia comision mult banca?
0

#127 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 29 March 2009 - 07:13 PM

Bancile in general nu iau comisioane la plata cu cardul pe internet.
Doar ca ti se va face un schimb valutar la cursul bancii din momentul respectiv, dar nu este comision plata pe internet, acelasi curs este si daca te-ai duce sa schimbi la ghiseu valuta.
De exemplu la BP, daca fac acum comanda pe net, imi va trage din card suma in valuta inmultita cu cursul din ultima coloana: http://www.bancpost.ro/Persoane-fizice/Ist...rs-valutar.html
... cu picioarele pe pamant ...
0

#128 Useril este offline   yojonathan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 30 March 2009 - 11:19 AM

Vezi postarearenatoa, la Mar 29 2009, 08:13 PM, a spus:

Bancile in general nu iau comisioane la plata cu cardul pe internet.
Doar ca ti se va face un schimb valutar la cursul bancii din momentul respectiv, dar nu este comision plata pe internet, acelasi curs este si daca te-ai duce sa schimbi la ghiseu valuta.
De exemplu la BP, daca fac acum comanda pe net, imi va trage din card suma in valuta inmultita cu cursul din ultima coloana: http://www.bancpost.ro/Persoane-fizice/Ist...rs-valutar.html

ms mi-ai fost de mare ajutor ;)
0

#129 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 20-December 08

Postat 07 May 2009 - 02:28 PM

Am gasit niste ochelari pe aici , au 640x480 si costa 6 mil . De ce au pretul corect ? :blink: (atat costa unii de la Range video , probabil mai buni )

http://www.3d-shop.ro/index.php?p=products...amp;iProduct=69

Vad ca unii zboara cu ei

http://robin.tripany.com/blog/archives/625...rol-Flying.html
HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
0

#130 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 08 May 2009 - 12:11 PM

Din ce vad eu in poza este un singur display LCD. Practic nu sunt ca niste ochelari, ci este un display LCD atarnat in fata unui suport de ochelari. Problema in acest caz este ca intra foarte multa lumina pe langa acel display si o sa trebuiasca sa zbori cu o patura in cap ca sa poti vedea ceva in display.
0

#131 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2009 - 12:35 PM

Nu , uita-te pe site in pozele de jos , au doua display-uri .

Oricum nu prea mai conteaza , i-am comandat deja . Week-end-ul asta zbor pt ultima data cu TV :lol:
. Imi place rezolutia , pretul si faptul ca nu stau pe nas (am eu o problema ,nu suport nici macar niste ochelari de soare pe nas , dapai ditamai dispozitivul ). Nu imi place ca n-au reglaj optic si al distantei interpupilare . O chestie in plus , am vazut ca au niste "scoici" de cauciuc care se pot atasa pt a bloca vederea periferica .

Mai va povestesc dupa ce ii testez .
0

#132 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2009 - 09:35 PM

Vezi postareamihaimcg, la May 8 2009, 01:11 PM, a spus:

Din ce vad eu in poza este un singur display LCD. Practic nu sunt ca niste ochelari, ci este un display LCD atarnat in fata unui suport de ochelari. Problema in acest caz este ca intra foarte multa lumina pe langa acel display si o sa trebuiasca sa zbori cu o patura in cap ca sa poti vedea ceva in display.

Am avut asa ceva, varianta qvga, si singura lor problema reala este ca partea de jos nu este presata de fata, doarece banda de cauciuc prinde de partea de sus, pe frunte. Daca ar fi sa preseze bine pe fata nu ar intra lumina de loc, pentru ca se poate vedea in imaginea a treia ca au in dotare piesele de cauciuc parasolar (sunshades).
Nu stiu daca exista ochelari sa multumeasca pe toata lumea... unde sunt acum, unul nu este e modat, sunt niste frankengoogles de te sperii... mai ales cand vezi banda de cauciuc de izolatie sanitara pusa pe ochelari de 400 de ... ce o fi.
0

#133 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 09 May 2009 - 09:07 AM

Daca intra lumina, atunci poti avea o mare problema. Este foarte importanta calitatea imaginii.
0

#134 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 May 2009 - 07:42 PM

Ei , am descoperit de ce erau ieftini ... alimentatorul era stricat iar bateria turta (0v) . Noroc ca asa ceva se gaseste cu duzina la mine in casa , nici nu merita sa returnez pachetul la 3dshop ca data viitoare poate ce nu o sa mearga o sa fie chiar ochelarii :D . Pachetul nu era sigilat asa ca sunt sigur ca erau niste RMA .
In privinta ochelarilor ei sunt ok ,rezolutia pare a fi cea scrisa in manual (OSD-ul apare bine) iar ce este mai dragut , cu eyepatch-urile puse nu intra DELOC lumina . Acu mai vedem noi in plin soare dar cum necum sunt multumit . Am scapat si de data asta .
0

#135 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 05-November 08
  • Interests:filmari si fotografie aeriana, fpv

Postat 23 June 2009 - 09:36 PM

Azi am alimentat din gresala 2 secunde emitatorul video in 980Mhz@500mW cu polaritate inversa 12v.
NU mai functioneaza...rece complet.
Arata asa:

Stie cineva ce a patit? A mai patit cineva asta? Eu pot observa doi tranzistori arsi dar nu mai disting marcajul de pe ei...cred ca e ceva gen 12MP.
Daca scoateti capacul emitatorului, va garantez ca nu pateste nimic, spuneti-mi si mie ce model de tranzistori sunt.
Imagine atasata: tx900Mhz_reverse_polarity.jpg

Alte idei inafara de a comanda unul nou? Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de dramida: 23 June 2009 - 09:47 PM

0

#136 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 23 June 2009 - 10:28 PM

Idei nu am, numai sa te ajute un coleg care are acelasi tip de emitator.
PS. Nu am cerzut ca pote fi lucrat asa prost un circuit de RF, ma refer la cablaj, aranjarea poeselor si la lipituri.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#137 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 June 2009 - 11:09 PM

Vezi postareadramida, la Jun 23 2009, 10:36 PM, a spus:

Azi am alimentat din gresala 2 secunde emitatorul video in 980Mhz@500mW cu polaritate inversa 12v.
NU mai functioneaza...rece complet.
Arata asa:

Stie cineva ce a patit? A mai patit cineva asta? Eu pot observa doi tranzistori arsi dar nu mai disting marcajul de pe ei...cred ca e ceva gen 12MP.
Daca scoateti capacul emitatorului, va garantez ca nu pateste nimic, spuneti-mi si mie ce model de tranzistori sunt.
Atasament tx900Mhz...polarity.jpg

Alte idei inafara de a comanda unul nou? Multumesc.

Sa fie tranzistori de RF in 900 Mhz sau doar de alimentare?
Tranzistorul din colt are baza unita cu colectorul si emitorul este conectat la masa direct (daca e de tip NPN), am verificat cu sonda traseele si se vede si cu ochiul liber traseul. La ce foloseste un astfel de circuit?
Va puteti da seama cu ce tranzistori ar trebui inlocuiti? As putea gasi o schema la emitatorul acesta?

Aceasta postare a fost editata de dramida: 23 June 2009 - 11:21 PM

0

#138 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 07:37 AM

Vezi postareacasper20, la Jun 23 2009, 11:28 PM, a spus:

Idei nu am, numai sa te ajute un coleg care are acelasi tip de emitator.
PS. Nu am cerzut ca pote fi lucrat asa prost un circuit de RF, ma refer la cablaj, aranjarea poeselor si la lipituri.

Poza este de 5 ori mai mare ca in realitate. Integratul din centru de exemplu are pinii la 0.5mm. Nu stiu daca poti judeca corect.
Ce vezi tu prost acolo, ma rog ? sau un exemplu ce circuit "bun"
0

#139 Useril este offline   Ahernar 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 09:05 AM

Da-l la un electronist sa-l repare . Vezi ca sunt si pe forum .
0

#140 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 24 June 2009 - 03:24 PM

uite aici o poza

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040105.jpg

Aceasta postare a fost editata de Laur73: 24 June 2009 - 03:25 PM

Fotografie Aeriana
0

#141 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 24 June 2009 - 03:25 PM

inca una

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040103.jpg

Fotografie Aeriana
0

#142 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 04:07 PM

Vezi postareaLaur73, la Jun 24 2009, 04:25 PM, a spus:

inca una

MULTUMESC! :) Felicitari pentru calitatea fotografiei!
Am gasit tranzistorii defecti model 1AM - SMD.
Este un tranzistor NPN de uz general, mica putere, frecventa de taiere 300Mhz, abia astept sa le schimb.
O sa caut un inlocuitor, va tin la curent (cu polaritate normala :)), in cazul in care va functiona dinou, tocmai am descoperit ce se intampla la alimentare inversa. :)

Aceasta postare a fost editata de dramida: 24 June 2009 - 04:17 PM

0

#143 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 09:24 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 24 2009, 07:37 AM, a spus:

Poza este de 5 ori mai mare ca in realitate. Integratul din centru de exemplu are pinii la 0.5mm. Nu stiu daca poti judeca corect.
Ce vezi tu prost acolo, ma rog ? sau un exemplu ce circuit "bun"

Scuze ca te contrazic, stiu care este marimea circuitului dar sunt urate asezate piesele, sunt puse "cash" si lipiturile sunt de toata flota, urate, nu cum ar trebui sa arate intr-un circuit RF.
Stiu ce vorbesc deoarece am facut multi ani radioamatorism si am lucrat la circuite RF.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#144 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 09:45 PM

Vezi postareacasper20, la Jun 24 2009, 10:24 PM, a spus:

Scuze ca te contrazic, stiu care este marimea circuitului dar sunt urate asezate piesele, sunt puse "cash" si lipiturile sunt de toata flota, urate, nu cum ar trebui sa arate intr-un circuit RF.
Stiu ce vorbesc deoarece am facut multi ani radioamatorism si am lucrat la circuite RF.

Cand am incetat sa mai fiu radioamator activ, aceasta tehnologie era inaccesibila, asa ca nu pot comenta cat de recent si la ce circuite RF ai lucrat dumneata, dar sunt destul de sigur ca in anii 90 in Romania nu se putea face asa ceva nicaieri.
Deci repet invitatia de a ne arata un circuit similar executat la nivelul care dumneata il consideri superior.
Pana atunci o sa vin eu cu ceva mai relevant, cred...
Probabil ca au fost momente cand v-ati intrebat care o fi diferenta intre calitatea China si calitatea Taiwan, sau alta din Asia mai buna.
Cele prezentate mai sus banuiesc ca sunt din cele bune, Dramida si Laur ne pot confirma ce scrie pe ale lor, "Made in ???"
Circuitul de mai jos este clona perfecta a celui al lui Dramida, si originea lui este certa China.
Puteti constata singuri ce inseamna diferenta de calitate...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1g_tx.jpg

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 24 June 2009 - 09:46 PM

0

#145 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 09:52 PM

Vezi postareadramida, la Jun 24 2009, 05:07 PM, a spus:

MULTUMESC! :D Felicitari pentru calitatea fotografiei!
Am gasit tranzistorii defecti model 1AM - SMD.
Este un tranzistor NPN de uz general, mica putere, frecventa de taiere 300Mhz, abia astept sa le schimb.
O sa caut un inlocuitor, va tin la curent (cu polaritate normala :)), in cazul in care va functiona dinou, tocmai am descoperit ce se intampla la alimentare inversa. :rolleyes:

Si eu iti multumesc ca ti-ai ars transmitatorul, caruia ii doresc insanatosire grabnica :lol:
Nici nu banuiesti ce rascoliri ai declansat cu aceste poze si cautarea care a urmat, finalizata cu gasirea clonei de mai sus, care poate fi interesanta pentru unii, dispusi sa treaca peste calitatea executiei ei.
Ce e interesant la aceasta clona fata de "originalul" de la RV...
- are 800mW, in loc de 500mW, iar puterea de emisie poate fi dozata prin alimentare: 300mW la 5V, 500mW la 8V (2s lipo), 800mW la 12V
- circuitul PLL de reglare a frecvente permite o plaja mult mai larga, mergand de la 900MHz, pana la ... 1.3GHz http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif,
- si astea la un pret aproape la jumatate, mai precis 44$ cu tot cu trimis in RO.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 24 June 2009 - 09:54 PM

0

#146 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian

Postat 24 June 2009 - 10:49 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 24 2009, 10:52 PM, a spus:

Si eu iti multumesc ca ti-ai ars transmitatorul, caruia ii doresc insanatosire grabnica :lol:
Nici nu banuiesti ce rascoliri ai declansat cu aceste poze si cautarea care a urmat, finalizata cu gasirea clonei de mai sus, care poate fi interesanta pentru unii, dispusi sa treaca peste calitatea executiei ei.
Ce e interesant la aceasta clona fata de "originalul" de la RV...
- are 800mW, in loc de 500mW, iar puterea de emisie poate fi dozata prin alimentare: 300mW la 5V, 500mW la 8V (2s lipo), 800mW la 12V
- circuitul PLL de reglare a frecvente permite o plaja mult mai larga, mergand de la 900MHz, pana la ... 1.3GHz :rolleyes:,
- si astea la un pret aproape la jumatate, mai precis 44$ cu tot cu trimis in RO.

la cum arata nu m-asi risca sa zbor fpv cu el.la range video este 50$ un emitator in 900Mgh, 500 mw dar sunt cam dezamagit si de acestia ,ala din poza ta pare totusi modificat cu carcasa strimba si cu lipituri aiurea ,de unde este ?
Fotografie Aeriana
0

#147 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 11:07 PM

Vezi postareaLaur73, la Jun 24 2009, 11:49 PM, a spus:

la cum arata nu m-asi risca sa zbor fpv cu el.la range video este 50$ un emitator in 900Mgh, 500 mw dar sunt cam dezamagit si de acestia ,ala din poza ta pare totusi modificat cu carcasa strimba si cu lipituri aiurea ,de unde este ?

L-a "imbunatatit" fmkit si se risca cu el, ce sa faci, evreu zgarcit :rolleyes:
Asta este: http://inesun.com/sh...3,ESTX800a.html
Dat jos radiatorul, are doar 15 grame.
Ti-am zis ca la tine problema e de receiver, nu te mai plange de Tx.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 24 June 2009 - 11:13 PM

0

#148 Useril este offline   dramida 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 11:18 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 24 2009, 10:45 PM, a spus:

...
Cele prezentate mai sus banuiesc ca sunt din cele bune, Dramida si Laur ne pot confirma ce scrie pe ale lor, "Made in ???"
...

Emitatorul meu defunct in 910-1040Mhz@500mW e cumparat de la RangeVideo , a costat 60 USD plus transport si pe el scrie Madie in Taiwan. A venit cu antena in 910Mhz cu care nu am ce face, cablu cu conectori bnc pentru audio video si jack pentru alimentare.

Azi a plecat un nou colet EMS de la Range Video cu un emitator nou in 980 catre mine. Daca o sa-l repar pe cel vechi, cel nou e de vanzare.

Aceasta postare a fost editata de dramida: 24 June 2009 - 11:22 PM

0

#149 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2009 - 11:31 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 24 2009, 09:45 PM, a spus:

Cand am incetat sa mai fiu radioamator activ, aceasta tehnologie era inaccesibila, asa ca nu pot comenta cat de recent si la ce circuite RF ai lucrat dumneata, dar sunt destul de sigur ca in anii 90 in Romania nu se putea face asa ceva nicaieri.
Deci repet invitatia de a ne arata un circuit similar executat la nivelul care dumneata il consideri superior.
Pana atunci o sa vin eu cu ceva mai relevant, cred...
Probabil ca au fost momente cand v-ati intrebat care o fi diferenta intre calitatea China si calitatea Taiwan, sau alta din Asia mai buna.
Circuitul de mai jos este clona perfecta a celui al lui Dramida, si originea lui este certa China.
Puteti constata singuri ce inseamna diferenta de calitate...

@renatoua, imi retrag jumate din afirmatiile despre emitatorul in cauza, cel defect, al tau arata jalnic, sfideaza orice regula al montajelor RF.
PS. Are macar ceva ecranare?

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#150 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2009 - 06:49 AM

Vezi postareacasper20, la Jun 25 2009, 12:31 AM, a spus:

@renatoua, imi retrag jumate din afirmatiile despre emitatorul in cauza, cel defect, al tau arata jalnic, sfideaza orice regula al montajelor RF.
PS. Are macar ceva ecranare?

Sigur, tabla de conserva de compot de ananas de cea mai buna calitate ! :rolleyes:
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi