Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns
Postat 02 November 2011 - 09:53 PM
Postat 03 November 2011 - 09:07 AM
Mai am si eu o intrebare: A incercat cineva sa incarce un acumulator lifepo4 cu un incarcator de lipo? Din cate am citit eu, lifepo are o tensiune de incarcare de 3.6 v, fata de lipo care sta pe la 4.1v. Oare o tensiune de incarcare cu 15% mai mare poate distruge acumulatorul lifepo?
Toate bune
Postat 05 November 2011 - 12:07 PM
Drifter., la 02 November 2011 - 09:53 PM, a spus:
Drifter., la 02 November 2011 - 09:53 PM, a spus:
Postat 06 November 2011 - 07:38 PM
Il voi folosi pe un crawler si o tamiya tt01 de drift ambele au motorizare brushed si voi folosi un incarcator imax b6.
Vreau sa stiu care rezista mai mult in timp, adica peste un an sa nu fiu nevoit sa il schimb.
Multumesc!
Serpent s400 brushless
HPI Blitz
IMax B6 Charger
Postat 06 November 2011 - 08:19 PM
The Game, la 06 November 2011 - 07:38 PM, a spus:
Il voi folosi pe un crawler si o tamiya tt01 de drift ambele au motorizare brushed si voi folosi un incarcator imax b6.
Vreau sa stiu care rezista mai mult in timp, adica peste un an sa nu fiu nevoit sa il schimb.
Multumesc!
Am si gens si kypom. Am exact modelul de gens care-l vrei tu si un kypom similar dar in configuratie saddle-pack!Amandoua se comporta f bine.Gens e popular prin state si este si "ROAR aproved"...Buggy-ul 1/10 unde am kypom se descurca bine si 5 minute si 10 minute intr-o mansa de concurs.Nu am ramas niciodata fara acumulator atat pe mocheta cat si pe off-road.Amandoua incarca peste 5000 si sunt capabile sa ofere puterea necesara modelelor 1/10 oricare ar fi el.Amandoua vin cu cabluri si mufe deans.Parerea mea este ca diferentele sunt mici intre ele si nu conteaza pe care-l iei...avand in vedere ptr ce vrei tu.Oricum cauta si tu pe net despre Gens si Kypom ca o sa gaesti multe review-uri......Am vazut ca vb de brushed!!!!Atentie vezi ESC-ul sa verifici daca stie lipo cut-off voltage sau sa-ti iei un buzzer!
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 08 November 2011 - 10:10 PM
Intrebarea mea este urmatoarea: cum imi dau seama ca cumpar o Baja 5b originala si nu un 1/5 King Motor avand in vedere ca persoana nu are cutia de la baja?
Multumesc anticipat si as vrea sa aflu niste diferente pentru ca maine vine o persoana la mine cu o Baja 5b sa o vad. Atasez si poza la benzinara.
Fisiere atasate
-
Item1247065_1.jpg (49.67K)
Number of downloads: 193
Postat 09 November 2011 - 06:00 PM
angelove, la 08 November 2011 - 10:10 PM, a spus:
Intrebarea mea este urmatoarea: cum imi dau seama ca cumpar o Baja 5b originala si nu un 1/5 King Motor avand in vedere ca persoana nu are cutia de la baja?
Multumesc anticipat si as vrea sa aflu niste diferente pentru ca maine vine o persoana la mine cu o Baja 5b sa o vad. Atasez si poza la benzinara.
Haide sa te ajut eu:
Sunt mai multe locuri unde te poti uita sa vezi daca o baja este originala sau nu...cele mai multe se pot schimba dar in principiu daca le schimbi ajungi sa ai o baja originala.
Ca sa iti dau seama daca e originala sau nu, poti avea in vedere urmatoarele:
- carcasa de la amreiaj are logo Hpi( la clona nu);
- cutia cu electrice are pe ea logo si serie(nu toate originale au logo si serie , UNELE nu au);
- piulitele de reglaj de pe telescoape au crestaturi verticale (clonele au crestaturi in x);
-servouri au logo hpi pe ele ( cel de pe directie daca nu mai are logo trebuie sa nu fie rotunjit la colturi, ci sa fie patrat)
- Jantele au logo HPI inscriptionat( si modelele mai noi au pe langa hex un inel de metal )
- cauciucurile au logo hpi pe ele;
- nuanta de la Logo Fuelie de pe motor (aici cauti tu pe net ca sa vezi ce nuanta are originalul);
-culorile sasiului (la fel te uiti pe net la nuantele de mov orange negru);
-caroseria are materialul moale( pe toate clonele pe care am pus mana aveau caroserie dura-spre casanta);
Ar mai fi cateva dar nu imi aduc aminte acum..daca vrei sa te documentezi mai multe despre BAJA iti recomand bajaforum.com , gasesti acolo de toate.( aveai si pe acolo o lista cu diferentele dar nu mai stiu exact unde);
Sper sa te fi ajutat !
Postat 09 November 2011 - 07:11 PM
snowmann, la 09 November 2011 - 06:00 PM, a spus:
Sunt mai multe locuri unde te poti uita sa vezi daca o baja este originala sau nu...cele mai multe se pot schimba dar in principiu daca le schimbi ajungi sa ai o baja originala.
Ca sa iti dau seama daca e originala sau nu, poti avea in vedere urmatoarele:
- carcasa de la amreiaj are logo Hpi( la clona nu);
- cutia cu electrice are pe ea logo si serie(nu toate originale au logo si serie , UNELE nu au);
- piulitele de reglaj de pe telescoape au crestaturi verticale (clonele au crestaturi in x);
-servouri au logo hpi pe ele ( cel de pe directie daca nu mai are logo trebuie sa nu fie rotunjit la colturi, ci sa fie patrat)
- Jantele au logo HPI inscriptionat( si modelele mai noi au pe langa hex un inel de metal )
- cauciucurile au logo hpi pe ele;
- nuanta de la Logo Fuelie de pe motor (aici cauti tu pe net ca sa vezi ce nuanta are originalul);
-culorile sasiului (la fel te uiti pe net la nuantele de mov orange negru);
-caroseria are materialul moale( pe toate clonele pe care am pus mana aveau caroserie dura-spre casanta);
Ar mai fi cateva dar nu imi aduc aminte acum..daca vrei sa te documentezi mai multe despre BAJA iti recomand bajaforum.com , gasesti acolo de toate.( aveai si pe acolo o lista cu diferentele dar nu mai stiu exact unde);
Sper sa te fi ajutat !
Buna seara. Multumesc foarte mult pentru ajutor, maine la ora 11:00 am o sa vina baiatul cu masina, din cate am vazut eu la ea (parerea mea de incepator) este originala, dar ma nedumereste un singur lucru, pretul, care m-i se pare foarte mic, fiind vorba decat de 300 de euro. Cand mi-o aduce o aduce cu 3 seturi de cauciucuri, o trusa de scule, 2 incarcatoare pentru baterii, zice el mai multe piese noi de schimb si telecomanda. Dar ceea ce ma pune mai mult pe ganduri lipsesc anumite lucruri de la ea cum ar fi: manualul (l-a pierdut), caroseria (a spart-o), cutia (a atuncat-o). el zice ca este baja 5b ss si ca i-a facut multe upgraduri din ce reiese in poza. Eu va multumesc pentru ajutorul dat oricum si o sa casc ochii cat "cepele" maine cand o aduce.
Postat 09 November 2011 - 08:53 PM
angelove, la 09 November 2011 - 07:11 PM, a spus:
La banii astia e un chilipir si pentru KM....in plus spui ca iti mai da o gramada de lucruri pe langa automodel....eu unu iti recomand sa il iei (acum tu decizi)...
Postat 09 November 2011 - 09:26 PM
angelove, la 09 November 2011 - 07:11 PM, a spus:
la banii astia as cumpara 2 daca as aea posibilitatea: :drinks:
Postat 10 November 2011 - 09:09 PM
Fisiere atasate
-
CIMG4247.JPG (190.22K)
Number of downloads: 256 -
CIMG4251.JPG (169.5K)
Number of downloads: 217 -
CIMG4253.JPG (117.53K)
Number of downloads: 260
Postat 10 November 2011 - 10:50 PM
angelove, la 10 November 2011 - 09:09 PM, a spus:
Din cate observ la locatie acum esti in Malta.....mai bine cauti pe local un set de amortizoare .....hobby-urile din turn (traducere engleza) cred ca livreaza foarte greu ....pe bajaforum baietii spun ca cele care vin pe 5SC sunt bun .....eu zic sa te uiti pe bajaforum (au si sectiune de vanzari ) si sa pandesti si un set de amortizoare si unu de cauciucuri( Hostile slicks tin mai mult ca Tarmac Busters)...bafta si sa o stapanesti sanatos! ah si daca vrei poti sa iti aduci contributia ( cu probleme si rezolvari ) la sectiunea Benzinare a forumului Rhc
Aceasta postare a fost editata de snowmann: 10 November 2011 - 10:54 PM
Postat 16 November 2011 - 10:36 PM
Am citit undeva sa dau cu panza abraziva odata de granulatie 400 si apoi de 800, dupa le spal bine cu detergent, iar la final sa le sterg cu diluant. Dupa ce le-am smirgulit si sters, sa dau vro 3 straturi de vopsea auto, dar sa fac o pauza de 10 minute intre straturi si sa fie la o temperatura de 20gr C si la final sa dau cu lac acrilic.
Credeti ca tine pontul?
Postat 17 November 2011 - 07:39 AM
Ady., la 16 November 2011 - 10:36 PM, a spus:
Am citit undeva sa dau cu panza abraziva odata de granulatie 400 si apoi de 800, dupa le spal bine cu detergent, iar la final sa le sterg cu diluant. Dupa ce le-am smirgulit si sters, sa dau vro 3 straturi de vopsea auto, dar sa fac o pauza de 10 minute intre straturi si sa fie la o temperatura de 20gr C si la final sa dau cu lac acrilic.
Credeti ca tine pontul?
Mai bine il vopsesti electrostatic.. n-are moarte :D
Postat 21 November 2011 - 02:08 PM
Lord Dark, la 19 November 2011 - 06:45 PM, a spus:
vezi produsele de la HPI de exemplu : baja , blitz si mai sunt si alte firme team durago dar nu iesi mai ieftin fata de un RTR . Majoritatea kiturilor vin fara statii , servouri la produsele hpi cel putin asa e.
@Ady - vezi ca se poate vopsi alumini-ul cel putin la savage sunt multi care si-au vopsit electrostatic sasiu. cauta pe youtube .
Aceasta postare a fost editata de Sere4uall: 21 November 2011 - 02:10 PM
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit
On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10
Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
Postat 21 November 2011 - 03:32 PM
Sere4uall, la 21 November 2011 - 02:08 PM, a spus:
Sau mai merg produsele celor de la Traxxas (mini slash si revo termic) sa ar mai si alta firma apropiata Schumacher. Cine stie care sunt acele, putine ce-i drept, kit-uri care vin si cu electronica ? Poate imi iau si eu... Asa este, asa este, cum am zis si eu la produsele HPI.