Modelism - RHC Forum: Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »

Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns

#1591 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Automodelism

Postat 09 August 2010 - 05:35 PM

Vezi postareadaniZZ, la Aug 9 2010, 05:54 PM, a spus:

masina electrica sau nitro???

ce relevanta are intrebarea in raspunsul pe care il astepta el?

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#1592 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
    Ciclism

Postat 09 August 2010 - 07:20 PM

http://www.rhcforum.ro/public/style_images/master/snapback.png' alt='Vezi postarea' />mix, la Aug 9 2010, 04:57 PM, a spus:

salutare. am cumparat o telecomanda Maverick mtx-22 cu receptorul aferent mrx-22. problema este ca nu stiu corespondenta pinilor de la receptor, CH1/CH2/BAT si +/-/semnal la fiecare. receptorul este cel din poza. daca stie cineva sa-mi spuna ii sunt recunoscator.

de la stanga la dreapta dupa poza ta:
-/+/semnal
(Negru/Rosu/Alb)
(Maro/Portocaliu/Galben)
Si cred ca de Jos in Sus ai: servo directie (CH1), esc(CH2), si BATT (CH3...)
Bafta
Radu

Aceasta postare a fost editata de radugns: 09 August 2010 - 07:21 PM

Custom CNC parts GNS Racing
0

#1593 Useril este offline   mix 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 09-October 08

Postat 09 August 2010 - 08:12 PM

mersi mult radu. ordinea pinilor e buna, indeajuns sa nu alimentez aiurea. atasez poza modificata poate mai intampina si altcineva receptorul asta.

Fisiere atasate

0

#1594 Useril este offline   daniZZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 374
  • Inregistrat: 12-January 09

Postat 09 August 2010 - 08:37 PM

Vezi postareaporcofon, la Aug 9 2010, 06:35 PM, a spus:

ce relevanta are intrebarea in raspunsul pe care il astepta el?

daca e electrica la CH2 se leaga ESC, si BAT poate ramane liber daca e nitro la CH2 se leaga servo de directie si la BAT acumulatorii de receptie.....relevant????????

stima
Imagine postataOffroad Racer: Team Associated SC10 (Novak GTB+Novak Ballistic 8.5T) RIENERGY BodyDrifter/Touring:Tamiya Ta05 (HPI SC15+LRP V10 Spec4 17x2T) VIENNA POLICE Body
Radio:Ansman W3 40MHz canal 58 For Sale
FlySky GT3B hacked and moded
0

#1595 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 11:20 PM

Vezi postareadaniZZ, la Aug 9 2010, 09:37 PM, a spus:

daca e electrica la CH2 se leaga ESC, si BAT poate ramane liber daca e nitro la CH2 se leaga servo de directie si la BAT acumulatorii de receptie.....relevant????????

stima

nu. irelevant pentru polaritate si ordinea canalelor. asta era intrebarea.

@radu: am vazut acelasi model in alta carcasa. ala avea de sus in jos ch2, ch1, bat. polaritatea aceeasi cu cea data de tine. oricum... importanta era polaritate. oridinea o descopera.

Aceasta postare a fost editata de porcofon: 09 August 2010 - 11:22 PM

0

#1596 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
    Ciclism

Postat 09 August 2010 - 11:46 PM

Vezi postareaporcofon, la Aug 10 2010, 12:20 AM, a spus:

@radu: am vazut acelasi model in alta carcasa. ala avea de sus in jos ch2, ch1, bat. polaritatea aceeasi cu cea data de tine. oricum... importanta era polaritate. oridinea o descopera.

Da, insa in mod normal, pinii canalelor astupati ar fi pt canalul 3.4, si teoretic sunt consecutivi, dar dupa spusele tale vad ca face exceptie de la regula.
@mix: ai rezolvat problema?

Stima, Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#1597 Useril este offline   mix 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 09-October 08

Postat 10 August 2010 - 05:18 PM

da. am rezolvat si am postat mai sus configuratia intr-o poza.
0

#1598 Useril este offline   Alex-T 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 28-July 09

Postat 13 August 2010 - 10:01 AM

Am si eu o intrebare: pentru o BAJA 5B SS ce pack de receptie recomandati ? Mentionez ca pe ea se vor monta niste servo-uri JR de 7.4V fiecare, banuiesc ca are nevoie si de regulator ca altfel se arde RX-ul. Multumesc !
0

#1599 Useril este offline   CraZzy K1D 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 21-March 10

Postat 15 August 2010 - 09:57 PM

ranet - pun pozele maine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif ca am terminat de aranjat masina si am sa pun niste poze am umblat in sistemul de virat si toate rotitele sunt sparte de la impact :| o sa ma apuc sa fac un nou sasiu:)!!!!!! dar am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu cum !! PM ME cn stie
0

#1600 Useril este offline   Theo 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 24-April 10

Postat 16 August 2010 - 08:27 AM

Care este diferenta intre 20%, 25%, 30% la combustibili, ma refer la performante nu la ce contine. Am vazut ca scade metanolul si creste nitrometanul, acesta din urma ce avantaje are? putere sau agilitate? Intreb pentru ca vreau sa imi iau o termica si nu stiu ce combustibil e mai bun pentru ea.
0

#1601 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 16 August 2010 - 02:34 PM

Vezi postareaTheo, la Aug 16 2010, 09:27 AM, a spus:

Care este diferenta intre 20%, 25%, 30% la combustibili, ma refer la performante nu la ce contine. Am vazut ca scade metanolul si creste nitrometanul, acesta din urma ce avantaje are? putere sau agilitate? Intreb pentru ca vreau sa imi iau o termica si nu stiu ce combustibil e mai bun pentru ea.

Daca iti este pentru inceput, te sfatuiesc sa iei combustibil cu 16% nitrometan, pentru ca trebuie rodat motorul, eventual ia o cantitate mai mica si dupa cumpara cu 20%,25%
0

#1602 Useril este offline   Theo 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 August 2010 - 03:02 PM

Vezi postareaAdy., la Aug 16 2010, 03:34 PM, a spus:

Daca iti este pentru inceput, te sfatuiesc sa iei combustibil cu 16% nitrometan, pentru ca trebuie rodat motorul, eventual ia o cantitate mai mica si dupa cumpara cu 20%,25%

In manual scrie sa nu folosesc alt procentaj la rodaj, decat cel cu care va merge masina forever :rolleyes:.
0

#1603 Useril este offline   CraZzy K1D 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 August 2010 - 05:02 PM

si pozele :)sper ca nu va speriati in ultima poza este schitza de la "chestie" o sa fie un f1 buggy
EDIT : din pacate nu le deschide pe toate :| deci asa cred k va fi mai bn:) !! astept commentari
http://img97.imageshack.us/slideshow/webpl...=dsc0000071.jpg

Aceasta postare a fost editata de CraZzy K1D: 16 August 2010 - 05:03 PM

0

#1604 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 16 August 2010 - 08:27 PM

Vezi postareaCraZzy K1D, la Aug 16 2010, 06:02 PM, a spus:

si pozele :)sper ca nu va speriati in ultima poza este schitza de la "chestie" o sa fie un f1 buggy
EDIT : din pacate nu le deschide pe toate :| deci asa cred k va fi mai bn:) !! astept commentari
http://img97.imageshack.us/slideshow/webpl...=dsc0000071.jpg

La ce comentarii te astepti?
Am decat o vorba: INFIORATOR !
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#1605 Useril este offline   CraZzy K1D 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 August 2010 - 09:38 PM

infiorator putin spus
a trecut prin mana unui copil de 2 ani
0

#1606 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 08:49 AM

Vezi postareaTheo, la Aug 16 2010, 04:02 PM, a spus:

In manual scrie sa nu folosesc alt procentaj la rodaj, decat cel cu care va merge masina forever :).

Pai daca sti lucrurile astea, de ce mai ne intrebi...?
Cu cat este mai mare la% nitrometanul cu atat masina este mai rapida

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 17 August 2010 - 08:52 AM

0

#1607 Useril este offline   Theo 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 August 2010 - 08:06 AM

Unde te-am intrebat eu ce nitro sa folosesc si cand? Te-am intrebat ce inseamna procentul ala, beleste ochii data viitoare.
0

#1608 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 08:49 AM

Vezi postareaTheo, la Aug 18 2010, 09:06 AM, a spus:

Unde te-am intrebat eu ce nitro sa folosesc si cand? Te-am intrebat ce inseamna procentul ala, beleste ochii data viitoare.

Din cate observi mai sus ti-am spus ce reprezinta acel procent:) si totusi mai abtine-te la anumite comentarii.
0

#1609 Useril este offline   csubu 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 17-August 10

Postat 18 August 2010 - 04:32 PM

buna ziua.
cred ca incepator acesta este locul corect unde trebe sa postez, daca nu atuncea corectatima varog. vreau sam cumpar un Traxxas Rustler xl-5, ce parere aveti despre aceasta masina. sau este prea mult pentru mine ca incepator? dar or cum im place foarte mult aceasta masina.
0

#1610 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 04:38 PM

Vezi postareacsubu, la Aug 18 2010, 05:32 PM, a spus:

buna ziua.
cred ca incepator acesta este locul corect unde trebe sa postez, daca nu atuncea corectatima varog. vreau sam cumpar un Traxxas Rustler xl-5, ce parere aveti despre aceasta masina. sau este prea mult pentru mine ca incepator? dar or cum im place foarte mult aceasta masina.

Te corectez eu pentru inceput (chiar daca nu-i forum literar...), corect se scrie corectati-ma, trebe se scrie trebuie, atuncea se scrie atunci, varog se scrie va rog, sam cumpar se scrie sa-mi cumpar, or cum se scrie oricum. Nu mai vorbesc despre compoztie su punctuatie.
Bafta!
0

#1611 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 08:40 PM

Vezi postareafasconal, la Aug 18 2010, 05:38 PM, a spus:

Te corectez eu pentru inceput (chiar daca nu-i forum literar...), corect se scrie corectati-ma, trebe se scrie trebuie, atuncea se scrie atunci, varog se scrie va rog, sam cumpar se scrie sa-mi cumpar, or cum se scrie oricum. Nu mai vorbesc despre compoztie su punctuatie.
Bafta!

csubu este nou puteti lasa macar greselile de punctuatie la o parte cu care ii jicniti pe noii veniti? si daca tot scrieti macar ajutatii cu un raspuns nu doar ca sa faceti 1000 de posturi. Tin minte ca si eu tare mai eram luat de fraier ca foloseam prescurtarile de pe Yahoo Messenger, mi se pare un lucru lipsit de respect fata pe acea persoana.

Scrieti voi un post pe un forum din SUA de exemplu si scrieti acolo cuvinte fara spatiu intre ele sau exprimati-va gresit si sa imi spuneti daca va reproseaza cienva ca nu stiti sa scrieti.

Cat despre masina, mie imi pare destul de ok masina, iar cu timpul o poti trece usor pe motorizare brushless.
Dar fi atent ca la acest model iti va mai trebui bateriile necesare pentru statie, un incarator pentru packuri si bateri AA si un pack pentru masina mai mare de 4000-5000 mah, ca te vei plictisi sa te joci 15-25 de min dupa care sa il reincarci, din cate situ la masina mai primeai si un pack de 3000mah dar nu sunt sigur ca primesti la varianta brushed. Nu prea cunosc acest model dar din cate am auzit si din cate am vazut pe youtube mi-a lasat o impresie buna:)
0

#1612 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2010 - 09:18 PM

Vezi postareaAdy., la Aug 18 2010, 09:40 PM, a spus:

csubu este nou puteti lasa macar greselile de punctuatie la o parte cu care ii jicniti pe noii veniti? si daca tot scrieti macar ajutatii cu un raspuns nu doar ca sa faceti 1000 de posturi. Tin minte ca si eu tare mai eram luat de fraier ca foloseam prescurtarile de pe Yahoo Messenger, mi se pare un lucru lipsit de respect fata pe acea persoana.

Scrieti voi un post pe un forum din SUA de exemplu si scrieti acolo cuvinte fara spatiu intre ele sau exprimati-va gresit si sa imi spuneti daca va reproseaza cienva ca nu stiti sa scrieti.

Ce legatura are "prospetimea" ca mamebru de forum cu gramatica?
Este o cerinta a forumului scrierea corecta si fara prescurtari. Faptul ca nu cititi regulamentele forumurilor nu va disculpa. Fiecare forum are regulile lui, la fel ca fiecare casa. Esti de acord cu ele; esti bine venit, daca nu...
In ceea ce priveste forumurile din "SUA", eu sunt membru activ pe mai multe forumuri de afara si am primit observatii cand am scris gresit (ce-i drept, pe un singur forum, unde chiar se tine cont de gramatica, ca si aici).
Daca tie ti se pare ok sau usor de citit postarea lui csubu propun sa deschideti un topic special pentru agramati. In felul asta evitam discutiile inutile.

@csubu: Rustler a fost primul meu automodel. Este foarte ok pentru un in incepator. E foarte solid si are o constructie simpla si foarte usor de inteles.
Ai ceva upgradeuri disponibile dar utilile iti sunt diferentialul pe bile, basculele RPM, un motor un pic mai rapid (nu neaparat brushless) si un servo mai rapid.

Aceasta postare a fost editata de porcofon: 18 August 2010 - 09:19 PM

0

#1613 Useril este offline   csubu 

• Nou venit
  • Pip
  • Inregistrat: 17-August 10

Postat 19 August 2010 - 02:45 PM

da nu pot sa zic ca punctul meu forte este gramatica si cum sunt si maghiar gramatica lasa mult de dorit dar asta e.
pana la urma cum nu am gasit rustler la distribuitori de la noi din tara si ar fi trebuit sa astept cam dova saptamani pentru masina sa ajunga si la noi m-am hotarat sa cumpar un Robitronic est-bl stinger cu motor de brusless de 3300kv. precis este cam mult pentru un incepator dar asta e.
0

#1614 Useril este offline   vallybc 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 02-August 08
  • Interests:rc mania

Postat 19 August 2010 - 07:22 PM

Vezi postareaporcofon, la Aug 18 2010, 10:18 PM, a spus:

Ce legatura are "prospetimea" ca mamebru de forum cu gramatica?
Este o cerinta a forumului scrierea corecta si fara prescurtari. Faptul ca nu cititi regulamentele forumurilor nu va disculpa. Fiecare forum are regulile lui, la fel ca fiecare casa. Esti de acord cu ele; esti bine venit, daca nu...
In ceea ce priveste forumurile din "SUA", eu sunt membru activ pe mai multe forumuri de afara si am primit observatii cand am scris gresit (ce-i drept, pe un singur forum, unde chiar se tine cont de gramatica, ca si aici).
Daca tie ti se pare ok sau usor de citit postarea lui csubu propun sa deschideti un topic special pentru agramati. In felul asta evitam discutiile inutile.

@csubu: Rustler a fost primul meu automodel. Este foarte ok pentru un in incepator. E foarte solid si are o constructie simpla si foarte usor de inteles.
Ai ceva upgradeuri disponibile dar utilile iti sunt diferentialul pe bile, basculele RPM, un motor un pic mai rapid (nu neaparat brushless) si un servo mai rapid.

Se pare ca nici tu nu ai citit regulamentul forumului.Mai vezi si ce se intampla in curtea ta si mai scrie si tu corect , iar apoi sa faci observatii! La un moment sau altul din oboseala sau din nestiinta toti gresim ca e omeneste dar asta nu inseamna ca suntem si agramati (mamebru = membru , utilile = utile , etc.).Unii dintre noi sunt maniaci in a corecta pe altii, dar asta-i viata mergem innainte cu tupeu ! Bafta
MAI BINE TACI SI ESTI LUAT DREPT PROST,DECAT SA DESCHIZI GURA SI SA ARATI CA ESTI
0

#1615 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2010 - 11:50 PM

Vezi postareavallybc, la Aug 19 2010, 08:22 PM, a spus:

Se pare ca nici tu nu ai citit regulamentul forumului.Mai vezi si ce se intampla in curtea ta si mai scrie si tu corect , iar apoi sa faci observatii! La un moment sau altul din oboseala sau din nestiinta toti gresim ca e omeneste dar asta nu inseamna ca suntem si agramati (mamebru = membru , utilile = utile , etc.).Unii dintre noi sunt maniaci in a corecta pe altii, dar asta-i viata mergem innainte cu tupeu ! Bafta

Daca erai doar un pic atent observai ca nu sunt amendate greselile de tastare. Nici eu si nici altcineva nu e absurd sa faca asta.
Amendate sunt postarile greu sau aproape imposibil de citit.
Ai in vedere urmatorul scenariu: vii de la birou, rupt de oboseala si accesezi forumul. Vezi ca sunt postari noi in topicuri care te intereseaza sa in care stii ca poti ajuta.
Deschizi topicul si dai peste o postare pe care o citesti de 5 ori ca sa reusesti sa iti faci o idee despre ce a vrut omul sa spuna.
Ti se pare ok?
Iti dau si scenariul doi: Aceeasi poveste cu venitul de la birou obosit... Vezi ca intr-un topic la care esti abonat a aparut o noua postare. Topicul te intereseaza pentru ca vrei sa aflii o informatie, sa absorbi cunostintele colegilor de forum. Citesti ultima postare de X ori si nu intelegi nimic.
Revin cu intrebare: ti se pare ok?
In principiu la asta se refera regula forumului. Nu iti cere nimeni sa iti dai doctoratul in gramatica si morfologie pe forum ci doar sa compui fraze coerente.
Dca me scr asa intlg cv dn c vreau sati com? (Traducere: Daca eu scriu asa, intelegi ce vreau sa iti comunic?)
Bafta si minuni!

0

#1616 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 20 August 2010 - 08:38 AM

of of mai mai. porcofon noi stiem ca tu viiii seara tarzie de la miunca, dar aste nu-nseamna ca trebe sat e ei de noi. agramatutule. eu va propun sa nu mai sariti de partea dorsala in sus atunci cand atrage unu atentia altuia, mie mi se pare normal sa ii atraga atentia sa scrie mai pe intelesul tuturor
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#1617 Useril este offline   mihaimpg 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 20-August 10

Postat 22 August 2010 - 07:31 AM

telecomanda 27,045 mhz, band 2, pentru automodele

Salut.
Am primit o masina (forumla 1, scara 1:14), produsa de Nikko fara telecomanda si incerc sa fac rost de un transitator.
ma poate ajuta cineva?
are cineva de vanzare asa ceva?
ce pret si ce conditii?

multumesc anticipat
0

#1618 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2010 - 08:11 AM

Incearca la sectiunea Vanzari / Accesorii modelism, cu siguranta o sa gasesti ce cauti.
Bafta!
0

#1619 Useril este offline   edi97 

• Nou venit
  • Pip
  • Inregistrat: 15-August 10

Postat 26 August 2010 - 10:42 AM

am o nelamurire intre 2 masini! ce sa aleg un hpi firestorm sau un ansmann Terrier? care credeti ca e mai buna?
0

#1620 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2010 - 04:31 PM

Vezi postareaedi97, la Aug 26 2010, 11:42 AM, a spus:

am o nelamurire intre 2 masini! ce sa aleg un hpi firestorm sau un ansmann Terrier? care credeti ca e mai buna?

Daca vrei sa faci o alegere "obiectiva" (am pus ghilimele pentru ca NU exista asa ceva, orice facem este subiectiv), alege-ti cateva criterii primordiale dupa care te vei ghida in alegerea pe care o vei face (intre cinci si zece criterii)
Ex:
1. pret
2. dotare
3. magazin aproape de tine
4....
5....
.
.
.
astea sunt doar exemple.
Pune-le tu in ordinea importantei pentru tine si fa alegerea.
Bafta!

PS: acum sa fiu si "obiectiv" (haha...) Am Firestorm si sunt super incantat de el. L-am cumparat pentru ca am si Blitz si 80% din piese sunt comune, pentru ca i-a placut sotiei mele (e al ei de fapt) si pentru ca la concursul la care participam, un alt forumist cu Firestorm ne "bate" de ne-asculta cu urechea.
0

Arata acest topic

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »

Raspuns rapid