X-tra, la Nov 11 2008, 05:41 PM, a spus:
1. Daca ai o relatie mai intima cu e el e treaba ta, am auzit ca e legal acum, dar relatia asta poate comtinua pe messenger, skype nu aici
2, Ma doare cand vad ca va inmultiti ( culmea, inainte ma bucurum cand mai aprarea un modelist ) si mai sunteti si irascibili la cei 13 ani ai vostri, maine poimaine o sa vrei sa-mi tragi si doua palme
3. Daca nu o dati in offtopic absolut peste tot nu as avea nimic de obiectat dar, ma repet, voi doar vorbiti mult si prost.
daca se intampla treaba asta atunci inseamna ca rulmentul e uzat.am avut aceeasi problema.in mod normal rulmentul trebuie sa fie uns permanent,in special se unge cu uleiul ce iese prin backplate-ul motorului.
incearca sa cureti cu un solvent rulmentul si ai sa vezi ca merge,apoi pune-i niste ulei si vezi ce se intampla.dar iti spun sigur ca iti trebuie altul
:mellow:
deejaydanyaero, la Nov 11 2008, 05:15 PM, a spus:
salut, am o nedumerire , la automodelul meu dupa ce alearga un rezervor sau doua si apuca sa se raceasca putin , cand trag de pullstart , acesta cupleaza o data apoi se simte ca si cum as trage in gol..asta in special cand masina se opreste dupa ce a golit rezervorul, apoi dupa aprox 15 min sau o juma de ora daca trag iar de pullstart ,e ok se simte ca are compresie, din cutia pullstartului imi iese un fel de vaselina verde, este normal sa iasa vaselina?
scuze de primul citat...am gresit :D