Modelism - RHC Forum: Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »

Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns

#2281 Useril este offline   davidd 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 371
  • Inregistrat: 23-March 10
  • Interests:Everything

Postat 30 October 2011 - 07:29 PM

exista vreun magazin in Romania de unde sa pot lua doar 2 punti de crawler?
"I reject your reality and substitute my own"
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
0

#2282 Useril este offline   Drifter. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 14-October 11
  • Interests:Automodelism,mountain bike

Postat 02 November 2011 - 09:53 PM

Salut. Ce parere aveti desptre LRP S8 REBEL BX 2.4GHZ RTR? Este mai buna ca Hpi trophy? Daca are sau a avut acest model il rog sa imi spuna la ce probleme sa ma astept si in special daca merita achizitia. Cu stima Dragos.
Pamantul este limita pentru ca mai jos dam de apa.
0

#2283 Useril este offline   sectoristu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 387
  • Inregistrat: 23-November 10

Postat 03 November 2011 - 09:07 AM

Hai salut,

Mai am si eu o intrebare: A incercat cineva sa incarce un acumulator lifepo4 cu un incarcator de lipo? Din cate am citit eu, lifepo are o tensiune de incarcare de 3.6 v, fata de lipo care sta pe la 4.1v. Oare o tensiune de incarcare cu 15% mai mare poate distruge acumulatorul lifepo?

Toate bune
0

#2284 Useril este offline   Drifter. 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 November 2011 - 12:07 PM

Vezi postareaDrifter., la 02 November 2011 - 09:53 PM, a spus:

Salut. Ce parere aveti desptre LRP S8 REBEL BX 2.4GHZ RTR? Este mai buna ca Hpi trophy? Daca are sau a avut acest model il rog sa imi spuna la ce probleme sa ma astept si in special daca merita achizitia. Cu stima Dragos.

Vezi postareaDrifter., la 02 November 2011 - 09:53 PM, a spus:

0

#2285 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 05 November 2011 - 12:59 PM

chiar este necesar sa pui aceeasi intrebare de 3 ori?
Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
0

#2286 Useril este offline   geicsu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 801
  • Inregistrat: 26-April 11
  • Interests:Auto, Constructii

Postat 05 November 2011 - 01:29 PM

Vezi postareadidip, la 20 October 2011 - 09:32 AM, a spus:

@geicsu - ce fel de leduri ai folosit pe spate?

De 3 mm, 3,8v luate din comert.Probabil chinezesti ca nenea nu avea alte date despre ele.Deocamdata isi fac treaba
RWD - R 31-FM / GOLD, Spektrum DX3R Pro

Imagine postata
0

#2287 Useril este offline   The Game 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 332
  • Inregistrat: 23-April 09

Postat 06 November 2011 - 07:38 PM

Care din cei 2 acumulatori lipo este mai bun:LiPo GENS ACE 7.4 V/ 5000 mA 40C sau LiPo KyPOM 5200mAh 2S 35C.
Il voi folosi pe un crawler si o tamiya tt01 de drift ambele au motorizare brushed si voi folosi un incarcator imax b6.
Vreau sa stiu care rezista mai mult in timp, adica peste un an sa nu fiu nevoit sa il schimb.
Multumesc!
Axial AX10 RTC cu esc traxxas xl5
Serpent s400 brushless
HPI Blitz
IMax B6 Charger
0

#2288 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 06 November 2011 - 08:19 PM

Vezi postareaThe Game, la 06 November 2011 - 07:38 PM, a spus:

Care din cei 2 acumulatori lipo este mai bun:LiPo GENS ACE 7.4 V/ 5000 mA 40C sau LiPo KyPOM 5200mAh 2S 35C.
Il voi folosi pe un crawler si o tamiya tt01 de drift ambele au motorizare brushed si voi folosi un incarcator imax b6.
Vreau sa stiu care rezista mai mult in timp, adica peste un an sa nu fiu nevoit sa il schimb.
Multumesc!

Am si gens si kypom. Am exact modelul de gens care-l vrei tu si un kypom similar dar in configuratie saddle-pack!Amandoua se comporta f bine.Gens e popular prin state si este si "ROAR aproved"...Buggy-ul 1/10 unde am kypom se descurca bine si 5 minute si 10 minute intr-o mansa de concurs.Nu am ramas niciodata fara acumulator atat pe mocheta cat si pe off-road.Amandoua incarca peste 5000 si sunt capabile sa ofere puterea necesara modelelor 1/10 oricare ar fi el.Amandoua vin cu cabluri si mufe deans.Parerea mea este ca diferentele sunt mici intre ele si nu conteaza pe care-l iei...avand in vedere ptr ce vrei tu.Oricum cauta si tu pe net despre Gens si Kypom ca o sa gaesti multe review-uri......Am vazut ca vb de brushed!!!!Atentie vezi ESC-ul sa verifici daca stie lipo cut-off voltage sau sa-ti iei un buzzer!
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#2289 Useril este offline   angelove 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 11-April 11

Postat 08 November 2011 - 10:10 PM

Buna seara, am si eu o intrebare si as vrea sa stiu parerile voastre. Dupa cum se vede sunt incepator si as vrea sa invat cat mai multe.
Intrebarea mea este urmatoarea: cum imi dau seama ca cumpar o Baja 5b originala si nu un 1/5 King Motor avand in vedere ca persoana nu are cutia de la baja?
Multumesc anticipat si as vrea sa aflu niste diferente pentru ca maine vine o persoana la mine cu o Baja 5b sa o vad. Atasez si poza la benzinara.

Fisiere atasate

0

#2290 Useril este offline   snowmann 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-November 11

Postat 09 November 2011 - 06:00 PM

Vezi postareaangelove, la 08 November 2011 - 10:10 PM, a spus:

Buna seara, am si eu o intrebare si as vrea sa stiu parerile voastre. Dupa cum se vede sunt incepator si as vrea sa invat cat mai multe.
Intrebarea mea este urmatoarea: cum imi dau seama ca cumpar o Baja 5b originala si nu un 1/5 King Motor avand in vedere ca persoana nu are cutia de la baja?
Multumesc anticipat si as vrea sa aflu niste diferente pentru ca maine vine o persoana la mine cu o Baja 5b sa o vad. Atasez si poza la benzinara.

Haide sa te ajut eu:
Sunt mai multe locuri unde te poti uita sa vezi daca o baja este originala sau nu...cele mai multe se pot schimba dar in principiu daca le schimbi ajungi sa ai o baja originala.
Ca sa iti dau seama daca e originala sau nu, poti avea in vedere urmatoarele:
- carcasa de la amreiaj are logo Hpi( la clona nu);
- cutia cu electrice are pe ea logo si serie(nu toate originale au logo si serie , UNELE nu au);
- piulitele de reglaj de pe telescoape au crestaturi verticale (clonele au crestaturi in x);
-servouri au logo hpi pe ele ( cel de pe directie daca nu mai are logo trebuie sa nu fie rotunjit la colturi, ci sa fie patrat)
- Jantele au logo HPI inscriptionat( si modelele mai noi au pe langa hex un inel de metal )
- cauciucurile au logo hpi pe ele;
- nuanta de la Logo Fuelie de pe motor (aici cauti tu pe net ca sa vezi ce nuanta are originalul);
-culorile sasiului (la fel te uiti pe net la nuantele de mov orange negru);
-caroseria are materialul moale( pe toate clonele pe care am pus mana aveau caroserie dura-spre casanta);

Ar mai fi cateva dar nu imi aduc aminte acum..daca vrei sa te documentezi mai multe despre BAJA iti recomand bajaforum.com , gasesti acolo de toate.( aveai si pe acolo o lista cu diferentele dar nu mai stiu exact unde);

Sper sa te fi ajutat !
0

#2291 Useril este offline   angelove 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2011 - 07:11 PM

Vezi postareasnowmann, la 09 November 2011 - 06:00 PM, a spus:

Haide sa te ajut eu:
Sunt mai multe locuri unde te poti uita sa vezi daca o baja este originala sau nu...cele mai multe se pot schimba dar in principiu daca le schimbi ajungi sa ai o baja originala.
Ca sa iti dau seama daca e originala sau nu, poti avea in vedere urmatoarele:
- carcasa de la amreiaj are logo Hpi( la clona nu);
- cutia cu electrice are pe ea logo si serie(nu toate originale au logo si serie , UNELE nu au);
- piulitele de reglaj de pe telescoape au crestaturi verticale (clonele au crestaturi in x);
-servouri au logo hpi pe ele ( cel de pe directie daca nu mai are logo trebuie sa nu fie rotunjit la colturi, ci sa fie patrat)
- Jantele au logo HPI inscriptionat( si modelele mai noi au pe langa hex un inel de metal )
- cauciucurile au logo hpi pe ele;
- nuanta de la Logo Fuelie de pe motor (aici cauti tu pe net ca sa vezi ce nuanta are originalul);
-culorile sasiului (la fel te uiti pe net la nuantele de mov orange negru);
-caroseria are materialul moale( pe toate clonele pe care am pus mana aveau caroserie dura-spre casanta);

Ar mai fi cateva dar nu imi aduc aminte acum..daca vrei sa te documentezi mai multe despre BAJA iti recomand bajaforum.com , gasesti acolo de toate.( aveai si pe acolo o lista cu diferentele dar nu mai stiu exact unde);

Sper sa te fi ajutat !

Buna seara. Multumesc foarte mult pentru ajutor, maine la ora 11:00 am o sa vina baiatul cu masina, din cate am vazut eu la ea (parerea mea de incepator) este originala, dar ma nedumereste un singur lucru, pretul, care m-i se pare foarte mic, fiind vorba decat de 300 de euro. Cand mi-o aduce o aduce cu 3 seturi de cauciucuri, o trusa de scule, 2 incarcatoare pentru baterii, zice el mai multe piese noi de schimb si telecomanda. Dar ceea ce ma pune mai mult pe ganduri lipsesc anumite lucruri de la ea cum ar fi: manualul (l-a pierdut), caroseria (a spart-o), cutia (a atuncat-o). el zice ca este baja 5b ss si ca i-a facut multe upgraduri din ce reiese in poza. Eu va multumesc pentru ajutorul dat oricum si o sa casc ochii cat "cepele" maine cand o aduce.
0

#2292 Useril este offline   Cracky 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 02-January 08

Postat 09 November 2011 - 08:22 PM

Se poate bindui o statie Traxxas 27 mhz cu un receptor Hpi ?
Make your own rulz !
0

#2293 Useril este offline   snowmann 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2011 - 08:53 PM

Vezi postareaangelove, la 09 November 2011 - 07:11 PM, a spus:

Buna seara. Multumesc foarte mult pentru ajutor, maine la ora 11:00 am o sa vina baiatul cu masina, din cate am vazut eu la ea (parerea mea de incepator) este originala, dar ma nedumereste un singur lucru, pretul, care m-i se pare foarte mic, fiind vorba decat de 300 de euro. Cand mi-o aduce o aduce cu 3 seturi de cauciucuri, o trusa de scule, 2 incarcatoare pentru baterii, zice el mai multe piese noi de schimb si telecomanda. Dar ceea ce ma pune mai mult pe ganduri lipsesc anumite lucruri de la ea cum ar fi: manualul (l-a pierdut), caroseria (a spart-o), cutia (a atuncat-o). el zice ca este baja 5b ss si ca i-a facut multe upgraduri din ce reiese in poza. Eu va multumesc pentru ajutorul dat oricum si o sa casc ochii cat "cepele" maine cand o aduce.

La banii astia e un chilipir si pentru KM....in plus spui ca iti mai da o gramada de lucruri pe langa automodel....eu unu iti recomand sa il iei (acum tu decizi)...
0

#2294 Useril este offline   Drifter. 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 November 2011 - 09:26 PM

Vezi postareaangelove, la 09 November 2011 - 07:11 PM, a spus:

la banii astia as cumpara 2 daca as aea posibilitatea: :drinks:
0

#2295 Useril este offline   Dan71 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1390
  • Inregistrat: 27-March 08
  • Interests:Gasoline big scale and crawler

Postat 09 November 2011 - 10:30 PM

Vezi postareaCracky, la 09 November 2011 - 08:22 PM, a spus:

Se poate bindui o statie Traxxas 27 mhz cu un receptor Hpi ?

da

You can go faster... I can go anywhere !

0

#2296 Useril este offline   Cracky 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2011 - 12:17 AM

Vezi postareaDan71, la 09 November 2011 - 10:30 PM, a spus:

da

Am reusit, nu stiu de ce nu a mers prima oara.

Mersi de incurajare ! :drinks:
Make your own rulz !
0

#2297 Useril este offline   davidd 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 371
  • Inregistrat: 23-March 10
  • Interests:Everything

Postat 10 November 2011 - 10:55 AM

Vezi postareadavidd, la 30 October 2011 - 07:29 PM, a spus:

exista vreun magazin in Romania de unde sa pot lua doar 2 punti de crawler?

"I reject your reality and substitute my own"
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
0

#2298 Useril este offline   angelove 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 November 2011 - 09:09 PM

buna seara, am cumparat astazi benzinara, am observat ca este originala si multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat, banii pe care i-am dat pe ea zic ca ii merita chiar daca nu e noua, Acum ma gandesc sa ii cumpar niste cauciucuri pentru on-road. As vrea sa va intreb pe cei care au asa ceva, cat costa un set de amortizoare?

Fisiere atasate

0

#2299 Useril este offline   snowmann 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2011 - 10:50 PM

Vezi postareaangelove, la 10 November 2011 - 09:09 PM, a spus:

buna seara, am cumparat astazi benzinara, am observat ca este originala si multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat, banii pe care i-am dat pe ea zic ca ii merita chiar daca nu e noua, Acum ma gandesc sa ii cumpar niste cauciucuri pentru on-road. As vrea sa va intreb pe cei care au asa ceva, cat costa un set de amortizoare?

Din cate observ la locatie acum esti in Malta.....mai bine cauti pe local un set de amortizoare .....hobby-urile din turn (traducere engleza) cred ca livreaza foarte greu ....pe bajaforum baietii spun ca cele care vin pe 5SC sunt bun .....eu zic sa te uiti pe bajaforum (au si sectiune de vanzari ) si sa pandesti si un set de amortizoare si unu de cauciucuri( Hostile slicks tin mai mult ca Tarmac Busters)...bafta si sa o stapanesti sanatos! ah si daca vrei poti sa iti aduci contributia ( cu probleme si rezolvari ) la sectiunea Benzinare a forumului Rhc

Aceasta postare a fost editata de snowmann: 10 November 2011 - 10:54 PM

0

#2300 Useril este offline   Cracky 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 November 2011 - 07:38 AM

Exista cineva care si-a facut incalzitor pentru motor ? Nu cumparat.. facut
Make your own rulz !
0

#2301 Useril este offline   Drifter. 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 15 November 2011 - 09:25 PM

Salut. Ce parere aveti despre HPI NITRO RS4 DRIFT. A avut cineva acest model? Cum se comorta?Aa! Exista concursuri de drift pentru termice la noi in tara? Cu stima Dragos.
0

#2302 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 16 November 2011 - 10:36 PM

Stiti vrunul dintre voi daca merge sa vopsesc un sasiu de aluminiu?
Am citit undeva sa dau cu panza abraziva odata de granulatie 400 si apoi de 800, dupa le spal bine cu detergent, iar la final sa le sterg cu diluant. Dupa ce le-am smirgulit si sters, sa dau vro 3 straturi de vopsea auto, dar sa fac o pauza de 10 minute intre straturi si sa fie la o temperatura de 20gr C si la final sa dau cu lac acrilic.

Credeti ca tine pontul?
0

#2303 Useril este offline   Cracky 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2011 - 07:39 AM

Vezi postareaAdy., la 16 November 2011 - 10:36 PM, a spus:

Stiti vrunul dintre voi daca merge sa vopsesc un sasiu de aluminiu?
Am citit undeva sa dau cu panza abraziva odata de granulatie 400 si apoi de 800, dupa le spal bine cu detergent, iar la final sa le sterg cu diluant. Dupa ce le-am smirgulit si sters, sa dau vro 3 straturi de vopsea auto, dar sa fac o pauza de 10 minute intre straturi si sa fie la o temperatura de 20gr C si la final sa dau cu lac acrilic.

Credeti ca tine pontul?

Mai bine il vopsesti electrostatic.. n-are moarte :D
Make your own rulz !
0

#2304 Useril este offline   geicsu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 801
  • Inregistrat: 26-April 11
  • Interests:Auto, Constructii

Postat 17 November 2011 - 12:05 PM

din cate stiu aluminiul nu se poate vopsi, adica se poate dar nu va tine, se exfoliaza si va fi mai urat decat daca il lasai asa
RWD - R 31-FM / GOLD, Spektrum DX3R Pro

Imagine postata
0

#2305 Useril este offline   Cracky 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2011 - 12:44 PM

Hai ca mi-a dat idee ce sa-i fac la masinuta, o sa duc sasiul la vopsit electrostatic :good:
Make your own rulz !
0

#2306 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 17 November 2011 - 01:45 PM

Am sa incerc eu, dar nu ma grabesc, pentru ca "opera" o pot face doar afara, asa ca voi astepta pana se va mai incalzi sa o pot face bine. Sper sa tina din cate am citit tipul a fost multumit si era aluminiul de la niste roti de masina.
0

#2307 Useril este offline   Lord Dark 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 06-November 11

Postat 19 November 2011 - 06:45 PM

Mai vinde cineva (producator) un kit complet sasiu, roti, motor, RC, servo etc. fara sa fie asamblat. Mi-ar place sa surubaresc, dar fara sa stau sa aleg piese, in plus cred ca si costul ar fi mai mic la KIT RTR, decat sasiu + motor + etc.
0

#2308 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 11-October 08

Postat 21 November 2011 - 02:08 PM

Vezi postareaLord Dark, la 19 November 2011 - 06:45 PM, a spus:

Mai vinde cineva (producator) un kit complet sasiu, roti, motor, RC, servo etc. fara sa fie asamblat. Mi-ar place sa surubaresc, dar fara sa stau sa aleg piese, in plus cred ca si costul ar fi mai mic la KIT RTR, decat sasiu + motor + etc.

vezi produsele de la HPI de exemplu : baja , blitz si mai sunt si alte firme team durago dar nu iesi mai ieftin fata de un RTR . Majoritatea kiturilor vin fara statii , servouri la produsele hpi cel putin asa e.

@Ady - vezi ca se poate vopsi alumini-ul cel putin la savage sunt multi care si-au vopsit electrostatic sasiu. cauta pe youtube .

Aceasta postare a fost editata de Sere4uall: 21 November 2011 - 02:10 PM

Off-road: HPI Baja 5sc SS 1:5
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit

On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#2309 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 21 November 2011 - 03:32 PM

Vezi postareaSere4uall, la 21 November 2011 - 02:08 PM, a spus:

vezi produsele de la HPI de exemplu : baja , blitz si mai sunt si alte firme team durago dar nu iesi mai ieftin fata de un RTR . Majoritatea kiturilor vin fara statii , servouri la produsele hpi cel putin asa e.

Sau mai merg produsele celor de la Traxxas (mini slash si revo termic) sa ar mai si alta firma apropiata Schumacher. Cine stie care sunt acele, putine ce-i drept, kit-uri care vin si cu electronica ? Poate imi iau si eu... Asa este, asa este, cum am zis si eu la produsele HPI.
Fan Nokia.
0

#2310 Useril este offline   Lord Dark 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 06-November 11

Postat 21 November 2011 - 09:35 PM

Baja e misto dar e 4000+ Ron. Blitz e cam din plastic, mi-ar fi placut un Hpi Trophy Truggy, sau ceva asemanator?
Nu inteleg de ce sunt mai scumpe kiturile decat RTR, ca nu mai trebuie sa pleteasca chinezu sa le asambleze.
0

Arata acest topic

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »

Raspuns rapid

45 useri citesc topicul