Postat 06 September 2008 - 07:46 PM
nu, am demontat tot dupa ea, fac ultimile retusuri de chit, intai am vrut sa vad daca functioneaza tot, am cerut cateva sfaturi despre servouri, regulatoare si am decis sa inlocuiesc sg 5010 cu tmg-urile 995, am facut deja achizitia, de ce?, cuvele mele sunt foarte mari 300/80/60 deci sunt foarte lungi si am optat pentru un servo cu un cuplu mai mare, imi pare rau ca nu am facut ce a zis fulgerica adica sa fol un servo vinci care are o cursa de peste 220 g, asa nu mai aveam bataie de cap cu tije, pozitionare etc...cu alte cuvinte sa luam in calcul informatiile transmise pertinent, acum am o mare problema, am bulit a doua oara esc-ul :huh: si sunt nevoit sa-mi cumpar altul, inca nu stiu pentru ce model sa optez, poate primesc cateva sfaturi, fulgerica mi-a spus ca cele de la r..b..e isi fac cam toate treaba cu motorul meu, vroiam unul Navy Control 535R - 17V/ 35A dar nu stiu exact, partea proasta este ca luni vreau sa-mi dau comanda si inca nu sunt hotarat, ar mai fi si cele made home in calcul dar nu stiu la cine sa apelez poate vine in aceasta seara raspunsul :huh:
in rest, alea, alea stiti voi, mai schimbi un surub, mai furi o idee mai inveti din posturile baietilor..
...