Pasionati de Lama ?
Postat 04 August 2008 - 08:55 PM
Postat 07 August 2008 - 02:07 PM
in legatura cu suruburile de pe ax: cele de jos parca intra in niste gauri (cel putin la al meu asa e) si inrest sa fie stranse egal... nu ff tare pt are filet de plastic.
Postat 07 August 2008 - 02:33 PM
scimitar, la Aug 7 2008, 03:07 PM, a spus:
in legatura cu suruburile de pe ax: cele de jos parca intra in niste gauri (cel putin la al meu asa e) si inrest sa fie stranse egal... nu ff tare pt are filet de plastic.
asa e si la al meu, de-asta ma intrebam ce poti sa reglezi de-acolo...
p.s. mi-am luat coada flexibila, o vand pe cea originala, are 2 lipituri doar. si vand si palele stoc (mi-am luat pale dure), cred ca am vreo 2 sau 3 seturi ca am luat sa rup ;)
Aceasta postare a fost editata de Alexxxandru: 07 August 2008 - 02:38 PM
Postat 07 August 2008 - 07:24 PM
Am eu si axul si rotita si mai am si alte cateva piese de rezerva, daca vrei ceva da-mi MI sau intra pe beberobu@yahoo.com
p.s. ma bucur ca va plac cozile si palele astea, costa un pic mai mult decat cele stoc dar odata ce le-ai luat nu mai dai bani pe altele de schimb, sa le zburataciti sanatosi !
Postat 12 August 2008 - 09:19 PM
se invarte un motor mai repede decat altul si nu este din giroscop, nu este nici desfacut vre-un surub pe ax, sa alunece axul, pur si simplu s-au dus periile. Asta in cel mult o ora adunate perioadele de "zburatacit" adica reglat, dupa ce m-am chinuit sa il reglez.
Aceasta postare a fost editata de Alexxxandru: 12 August 2008 - 09:23 PM
Postat 12 August 2008 - 10:05 PM
de 3 saptamani il tot reglez, din 2 in 2 zile il dau jos de pe dulap si reglez !!!! deja am ochii oblici !!!!!!!!!!!!!!!
Postat 16 October 2008 - 09:57 PM
Am reusit sa'l trimez si in simulator ma descurc cat de cat ... oricum ...
Dupa ce am vazut ca merge treaba am testat heli ... dar o ia in spate ...am tinut de maneta dreapta in fata iar acum o ia in stanga.... poate sa ma ajute cineva ( va rog ) sa ma faca sa inteleg mai bine cum trebuie setat heli ...sau e careva din iasi ?
va rog mult ...
Multumesc anticipat .... Dan
Postat 17 October 2008 - 12:17 AM
Aceasta postare a fost editata de icounter: 17 October 2008 - 12:18 AM
Postat 17 October 2008 - 12:31 AM
Doua chestii va rog sa'mi spuneti :
- ce trebie sa setez pt un hover cat mai ok
- si cu ce surubelnitza pot sa schimb o elice B)
Multumesc pt raspunsul promt icounter
Cu respect , Dan .
Postat 17 October 2008 - 08:08 AM
Citeaza
E esential de fapt, la toate modelele... asta e timpul in care giroscopul se initializeaza si isi memoreaza pozitia de zero.
Postat 17 October 2008 - 11:14 AM
Citeaza
Tendinta din "nascare" a elicopterelor este de a intoarce "nasul" spre stanga... datorita cuplului rotorului principal.
Daca giroscopul nu te ajuta, va trebui sa compensezi din comanda de rudder.
Ce vrei sa setezi "pentru hover"?
Aceasta postare a fost editata de Primus: 17 October 2008 - 11:16 AM
Postat 17 October 2008 - 11:30 AM
Primus, la Oct 17 2008, 01:14 PM, a spus:
Daca giroscopul nu te ajuta, va trebui sa compensezi din comanda de rudder.
Ce vrei sa setezi "pentru hover"?
Nu te supara dar ce spui tu e valabil la heli-uri care au si rotor pe "coada"
Lama este coaxial, reglajul il faci ori din trimerele de pe telecomanda ori din receptorul all in one cum este cel de la Lama V3 si V4,la giro.
La cele cu tail rotor se poate regla de asemenea din trimere si gyro dar mai ai o optiune:tija de legatura de la servo ce controleaza tail rotor prin intermediu gyro-ului.
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 17 October 2008 - 11:41 AM
Dan71, la Oct 17 2008, 12:30 PM, a spus:
Lama este coaxial, reglajul il faci ori din trimerele de pe telecomanda ori din receptorul all in one cum este cel de la Lama V3 si V4,la giro.
La cele cu tail rotor se poate regla de asemenea din trimere si gyro dar mai ai o optiune:tija de legatura de la servo ce controleaza tail rotor prin intermediu gyro-ului.
corect, uitasem ca vb de un coaxial aici...
Postat 18 October 2008 - 12:30 AM
PLZ HELP :rolleyes:
Cu respect , Dan
Postat 18 October 2008 - 08:59 AM
E aiurea sa pierzi mai mult de cateva ore pe simulator pentru a zbura un Lama!
Ajuta doar sa se obisnuiasca cu telecomanda cu finetea comenzilor si stanga dreapta, drift,
gaz, inainte inapoi in rest, nu ajuta cu nimic. (asta tine o ora pe simulator).
Pentru elicopterul asta nu prea ajuta la nimic. Daca e dereglat, poate doar Szabo mai face ceva cu el.
Ori il reglezi si merge ok, ori chemi pe cineva sa ti-l regleze.
Lama este un elicopter pentru incepatori...asta inseamna putin simulator, reglaje simple si miscari lente in zbor. Le are !
Sfatul meu este sa te chinui sa ti-l reglezi singur.
Daca nu reusesti, sa nu treci la altul mai mare !
Postat 18 October 2008 - 10:47 AM
M-am jucat inainte pe simulator cateva ore, fara prea mult success.(adica zburam foarte prost cu elicopterul, mai bine zis nu zburam :rolleyes:) )
Totusi am luat Lama si m-am jucat cu el prin casa o gramada, la inceput si mie mi s-a parut foarte instabil.
Dar dupa n acumulatori consumati, acum zbor zic eu destul de bine, ma plimb prin camere cu el, aterizez pe acvariu :) ... aterizez pe o carte pe birou etc...
Dupa ce am invatat sa zbor cu el .. am zis sa mai incerc putin in simulator .. gandindu-ma ca acum ar trebui sa ma descurc si in simulator :) ... pe naiba ... in simulator sunt dezastruuuuu ... sincer dezastruuu ...
Parerea mea e sa te joci cu el .... palele mele ajunsesera umplute cu scoci ... plineee ... si tot zbura bine (dupa ce m-am obisnuit cu el)
Postat 20 October 2008 - 08:13 PM
Cu respect , Dan
Aceasta postare a fost editata de smookie: 20 October 2008 - 08:15 PM
Postat 20 October 2008 - 09:03 PM
Referitor la bateria care se aprinde rosu, daca bateria este complet incarcata si incercand sa il ridici, face asa, inseamna din pacate ca bateria e pe duca (sau macar o celula).
Iti trebuie alta.
Cauze? defect de fabricatie/incarcare fara sa respecti indicatiile/ descarcare peste un prag minim....etc
E chiar periculoasa daca o mai folosesti asa chiar si sa o ti in casa nefolosita (ia foc si arde foarte urat...cauta pe forum despre pericolul bateriilor LIPO). Ar trebui sa iti cumperi un incarcator serios. Ala te anunta cand sunt probleme.
Succes