Modelism - RHC Forum: cineva din bucuresti care are chef de zbor :) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

cineva din bucuresti care are chef de zbor :) zbor de test

#1 Useril este offline   nomercy 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 16 June 2008 - 03:42 PM

In primul rand va salut pe toti impatimitii acestui hobby!
Dupa cum v-ati dat seama din nr. postului sunt nou printre voi si deja ma ridic cu pretentii http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif .
In urma cu vreo 2 luni am achizitionat un cessna 182 RTF cu eleroane etc etc..tot tacamul :(
Am incercat cateva zboruri in lanul de grau pentru a nu il distruge complet insa nu am reusit sa il tin in aer mai mult de un minut :rolleyes: asa ca rog pe cineva din bucuresti daca poate si a mai zburat (ca de stricat ma descurc si singur http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif) sa imi piloteze si mie jucaria ca sa ma conving ca eu sunt de vina si nu ea si eventual daca are rabdare sa imi dea si mie sfaturi intr-ale aeromodelisului...
Va multumesc!

Am uitat sa precizez ca trasportul pana la terenul de joaca este asigurat de catre mine, voi veniti doar cu terenul ca nu prea cunosc zona :D

Aceasta postare a fost editata de nomercy: 16 June 2008 - 05:21 PM

0

#2 Useril este offline   dragos_avramescu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 26-September 03

Postat 16 June 2008 - 09:25 PM

Eu merg de multe ori seara, si in weekend aproape intotdeauna, in spatele palatului copiilor. Mai vin si altii pe acolo, si e iarba inalta :rolleyes:
Maine probabil nu, dar miercuri pe la 19:30 e posibil sa vin
Daca ai reusit sa-l tii totusi un minut, asta inseamna ori ca avionul zboara binisor si gresesti tu ceva, ori ca zboara foarte prost, dar tu il tii cu mare succes in aer, ceea ce e putin probabil :D
0

#3 Useril este offline   nomercy 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 16 June 2008 - 09:27 PM

Vad ca nu imi raspunde nimeni :o oricum raman pana joi seara inclusiv eu sunt in bucuresti asa ca daca se gaseste un bun samaritean sa ma ajute si pe mine sa ma anuntati...puteti sa va aduceti si 1-2 prieteni ca doar mergem cu masina :lol:

editez...merci mult dragos_avramescu...cred ca am postat in acelasi timp...o sa vin neaparat si poate te incumeti sa dai o tura si cu cessna mea :D
pentru mine e prea rapida, nu ma asteptam sa fie asa greu de controlat...inainte am avut un avion de la silverlit dar ala era mult mai usor manuit..evident...

Aceasta postare a fost editata de nomercy: 16 June 2008 - 09:30 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro