ZBOARA!!!!!!!!!!!!
in sfarsit!!!!
dupa indelungi fortzari cu aripioara pot sa zic ca mi-a oferit 15 minute de placere extrema! zboara superb! nu face ea looping-uri si tono-uri (deocamdata :D) dar zboara super!!!! planeaza ca un veritabil planor! (ho nu-mi sariti in cap! stiu ca nu-i planor da' nah excitatia de moment:D ).
Problemele care au existat:
-centraj defectuos (mai avea nevoie de o boaba de plumb pe coada- si cred ca o voi scoate si voi muta acumulatorii un pic mai in spate...)
-eleroanele nu aveau suficienta cursa si atunci am folosit echii mai lungi
-comenzi puse pe invers (halal zburator de termice; fi-mi-ar scarba... - invatatura: nu reglati comenzile uitandu-va din fata aripii la ora 1:30 noaptea...)
MIG-29
P.S.: sper sa vina un prieten astazi sa faca si poze cu zboru' sa vedeti ce jmeker mi-s (din nou nu pocniti.. excitatia de moment:D ). Cred ca vand extra300 si ma bag pe aripi si bazdaganii electrice- pot fi zburate in locuri restranse! asta e avantajul care imi da mie extrem de multa dorinta de a continua cu ele... altfel trebuie sa ma duc la campul mare de zbor si nu pot zbura cand vrea muschiu` meu...
ar mai fi ca nu te murdaresti de ulei (asta chiar nu conteaza la mine daca as avea camp suficient de mare in apropiere... as putea sa stau si jumate` in ulei daca asta ar fi conditia sa zbor).
P.S.2: asa cum s-a scris pe forum astept acum sa se raceasca acumulatorii inainte de a incerca reincarcarea... voi faceti la fel? oricum nu ma grabesc nicaieri :D
Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 03 April 2005 - 07:34 PM