filme si poze aeriene
Postat 13 May 2014 - 09:32 AM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 18 May 2014 - 10:17 PM
https://www.youtube....eature=youtu.be
Postat 19 May 2014 - 11:33 AM
Ce e cu voi, oameni buni ?! Stam cu securea deasupra gatului si nu mai aveti nici un discernamant la alegerea subiectelor ?!... si postarea mai vine si de la un moderator...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 May 2014 - 11:34 AM
Postat 19 May 2014 - 11:49 AM
renatoa, la 19 May 2014 - 11:33 AM, a spus:
Ce e cu voi, oameni buni ?! Stam cu securea deasupra gatului si nu mai aveti nici un discernamant la alegerea subiectelor ?!... si postarea mai vine si de la un moderator...
Are si statul dreptate cand vrea sa faca ordine si sa previna astfel de lucruri ! Cum sa zbori frate pe deasupra la antene cu diametru de 32m ?!?! Si ala e obiectiv strategic ... monitorizat si pazit, gard de protectie & shit
Asta pentru cei mai tineri, a fost inaugurat in 1976 si a avut un rol strategic in martie 1977, la cutremur, prin el s-au desfasurat toate comunicatiile cu celelalte state.
Citeaza
Centrul de Comunicaţii prin Satelit Cheia reprezintă cel mai mare teleport din Europa Centrală şi de Sud-Est, fiind principala poartă pentru comunicaţiile de voce, date, internet, audio şi video ale României pe deasupra Oceanului Atlantic şi a Oceanului Indian.
Stația de Sol Cheia asigură un grad sporit de securitate în comunicare prin eliminarea verigilor de comunicaţii intermediare, cu atât mai mult cu cât avem avantajul de a fi ampasată într-o locație cu risc minim de cutremur.
Postat 19 May 2014 - 12:32 PM
Postat 19 May 2014 - 12:43 PM
...lasand asta la o parte...de unde pana unde atata tupeu pentru fraze de genul " cand ma uit in jur prind curaj " sau restul ? Vi s-a urcat cumva modelismul la cap ? S-a facut o greseala care se rezolva. Si ce legatura are asta cu faptul ca sunt moderator ? Sunt moderator in principal pentru job-ul care il am si pe un anumit segment ! Calmati-va !
Aceasta postare a fost editata de shogi: 19 May 2014 - 12:51 PM
Postat 19 May 2014 - 01:05 PM
shogi, la 19 May 2014 - 12:43 PM, a spus:
...lasand asta la o parte...de unde pana unde atata tupeu pentru fraze de genul " cand ma uit in jur prind curaj " sau restul ? Vi s-a urcat cumva modelismul la cap ? S-a facut o greseala care se rezolva. Si ce legatura are asta cu faptul ca sunt moderator ? Sunt moderator in principal pentru job-ul care il am si pe un anumit segment ! Calmati-va !
N-am venit aici sa aruncam cu pietre in pasionatii ca si noi, ci doar un semnal de alarma. Pe de alta parte a facut cineva o serie de reguli de bun simt prin care sa se zboare "safe" ?
Postat 19 May 2014 - 01:06 PM
https://www.google.r...6&bih=641&dpr=1
e PLIN google-ul de poze cu centrul asta.Ca l-a prins colegul intr-o zi cand nu functiona e alta treaba, si chiar daca functiona nu era nici un risc de intersectare de frecventa. Din cate stiu noi in 2,4 nu avem nici o treaba cu ce emit ei.
Aceasta postare a fost editata de shogi: 19 May 2014 - 01:50 PM
Postat 19 May 2014 - 11:20 PM
Postat 20 May 2014 - 07:54 AM
Datele despre aceasta statie sunt disponibile pe net....mai mult date chiar de propietar care isi face reclama la servicii.
RADIOCOM
In alta ordine de idei ma indoiesc ca un terrorist isi face "lectiile" din ce gaseste pe net....asa ca pana la "manual complet pentru uz terrorist" e cale luunga.
In rest sunt de accord ca postarea unor astfel de filmari ar trebui evitata pentru bine comunitatii, iar Bogdan a percutat imediat si va rezolva problema.
O zi buna ...
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 20 May 2014 - 07:54 AM