Arata din ce in ce mai bine filmarea, felicitari. Ti-ai facut un prieten mester in editare video sau te-ai pus pe invatat video?
Vezi ca atunci cand folosesti deshaker, el are niste sarituri cand nu intelege bine imaginea si o ia ca si cadru nou.
Trebuie sa editezi de mana fisierul ala log de tip text cu vectori si sa-i zici ca nu e cadru nou, stergand mizeriile care le pune aiurea. Apoi trebuie sa pui un rooling rate pentru shutter ,potrivit prin experimentari, ca sa nu mai iti rupa imaginea cand face pan. O idee ar fi sa renunti la zoom si sa lasi in permanenta un factor de crop de 10%....ca tu pe axa Z (adica zoom) nu ai miscari.
Inca ceva...renunta a fade-to-black ca si mod de a face tranzitia chiar daca o foloseste Laur cu mult aplomb, fade-to-black indica o trecere de timp mare de la o scena la alta, gen "a doua zi" si nu se potriveste cu dinamica miscarii avionului...mai ales cand sunt la 10 secunde distanta fara o actiune distincta. Mai potrivit ar fi flash-urile, iar daca ai tranzitii dese, foloseste un crosfade scurt de 0.25 sec sau chiar cut-cut..parerea mea....ca deja ma adorm intunecarile alea de ecran de 2 secunde.
Uite, provocarea finala este sa filmezi cu tinta.
Anume sa ai un obiectiv si un plan pe care sa-l urmezi, nu sa filmezi asa la mare altitudine ce prinde camera, ci ceea ce-i indici tu de jos, ghidat. Asta presupune si fpv, of corse :)
gata, am terminat
Brandy_Tdi, la Apr 6 2010, 11:47 PM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de dramida: 07 April 2010 - 03:20 AM