Modelism - RHC Forum: demontare motor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

demontare motor YouTube.com

#1 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 29 May 2008 - 05:20 PM

YouTube : How to change model airplane engine bearings ( part 1 of 2 ) ; sant 2 filmulete cum se demonteaza un motor .
0

#2 Useril este offline   Fantomas_xp 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 29 May 2008 - 05:56 PM

foarte tare,uite nu m-am gandit sa caut pe youtube film despre demontarea unui motor termic,cand am demontat un motor raduga de 7 cm,bine el deja era stricat sau a fost stricat,mi la dat un coleg de servici,se vedea ca nu a fost uns si sa blocat pistonul,atunci omul a incercat sa-l scoata batand cu ceva in capul pistonului ceea ce cred ca la afectat mult mai rau.Ar fii bine sa se deschida un topic unde lumea sa posteze diferite filme ca sa le vezi si sa nu faci greseli,inainte de a monta/demonta ceva,indiferent ca este motor sau aeromodel,si asta sa fie la toate sectiunile de pe acest forum,cu toate ca cel mai bine s-ar deschide acest topic la sectiunea Tehnice,chiar daca e vorba de un motor termic pt. aeromodel......
Poate Zboara intr-o zi
0

#3 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 29 May 2008 - 06:07 PM

Va rog mult de tot sa nu ma intelegeti gresit. Vreau doar sa va reamintesc ca....fara nici o suparare....mai sunt si carti. Informatia din ele mi se pare mult mai consistenta. Ar fi pacat ca toata sursa noastra de informare sa se rezume la un film pe youtube.
Un mic exemplu:
http://rcstore.com/ME2/dirmod.asp?sid=521F...ks&ntier1=Books

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 29 May 2008 - 06:14 PM

0

#4 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 29 May 2008 - 06:18 PM

Cand toate specificatiile de la clienti mei cer ca functionarea sa fie intuitiva si sa nu necesite citirea manualului... cam asta e epoca in care traim...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#5 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 May 2008 - 06:24 PM

Dar ne alienam. Daca suntem constienti de asta poate putem face ceva. Ca prim exemplu urmareste cum se scrie....
0

#6 Useril este offline   Fantomas_xp 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 29 May 2008 - 07:11 PM

binenteles,filmele postate vor avea titlul original in limba engleza dar si cel tradus in limba romana,ca sa stie omul despre ce este vorba in film sau chiar o mica descriere,in film vezi exact cum si ce trebuie sa faci chiar daca si in unele catri sau imagini se vede cum se face dar asta este cel mai bun exemplu,dar asta enumai parerea mea,decat sa stai sa explici omului pe forum ceea ce trebuie sa faca pui un film daca exista pe youtube sau il faci chiar tu si cred ca poate fi destul de folositor pentru cei care au aceeasi problema sau trebuie sa faca ceea ce ai facut tu,binenteles ca nu strica putina teorie....si in legatura cu acest site,ma uit si sant destul de scumpe aceste carti ,asta ar fi prima problema,mai e si partea 2 : sant scrise in limba engleza,unii dintre noi nu intelegem toate cuvintele din limba engleza si ma vad ca stau cu,cartea in mana dreapta si in stanga stau si rafoiesc in dictionar dupa un cuvant mai ciudat pe care nu il inteleg....macar in film vezi daca nu intelegi ce spune,cum e si cu limbajul semnelor...

Aceasta postare a fost editata de Fantomas_xp: 29 May 2008 - 07:16 PM

Poate Zboara intr-o zi
0

#7 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 May 2008 - 03:10 AM

Fantomas_xp, la 29 May 2008, 20:11, a spus:

....ma vad ca stau cu,cartea in mana dreapta si in stanga stau si rafoiesc in dictionar dupa  un cuvant mai ciudat pe care nu il inteleg....

Ceea ce trebuie sa recunosti ca nu are ce sa faca rau....nu trage dom' Semaca, sunt eu, Lascarica.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 31 May 2008 - 04:14 AM

0

#8 Useril este offline   Cirip 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 732
  • Inregistrat: 07-January 05

Postat 31 May 2008 - 03:59 AM

Da, da... Mare dreptate ai domnul Dan. Uite cat de importanta e cartea. Asa am invatat eu sa pilotez, din carte. :lol:

http://img46.imageshack.us/img46/4032/ltftb9.gif

P.S. Stii bine ca glumesc si ca sunt de aceeasi parere cu tine in legatura cu cartile :lol:
Cirip
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#9 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 28 September 2008 - 04:26 PM

...!
0

#10 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 28 September 2008 - 06:36 PM

Foarte tare filmu de pe youtube. Explica multe e facut frumos si iti arata tot ce iti trebuie. Nu il stiam si chiar am nevoie sa schimb rulmentii la un motor.

dan.. faza cu cartea.. multumim pentru sfat.. cand treci prin romania sa intri intr-o librarie te rog. Cu privire la cartile alea.. de ce sa dau 25-50 de dolari cand informatia e gratis in alta parte ? Nu mai bine cumperi beletristica?

o mica observatie ARU .. stiu ca o sa ma injuri.. nu s-a scris niciodata in limba romana sant .. acum se scrie sunt.. inainte se scria sînt ... stiu ca si io gresesc.. si imi scapa.. si mi-am luat observatii de la multi :)
DT
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro