Intalniri BRASOV ne intalnim??
Postat 05 January 2009 - 05:41 PM
Mai sunt si eu proaspat :rolleyes: sunt de la Zarnesti viata pe la BRASOV :D. Am o tamyia electrica cu ceva upgradeuri pe ea, momentan ar trebui cumparatii perii la ea sa fugaa , ca este c-am puturuasaa trebuie impinsa de la spate :D). Poate dati un add la bogdy102000 si ma ajutati in acizitionarea periilor sa ne putem da si noi.
Dupa cum spuneam sunt nou si nu stiu chiar toate magazinele de unde imi pot lua piesee.
Va multumeste anticipat,
Bogdan.
Dupa cum spuneam sunt nou si nu stiu chiar toate magazinele de unde imi pot lua piesee.
Va multumeste anticipat,
Bogdan.
Postat 25 January 2009 - 10:52 PM
Mi-am dat seama cand am vazut ca nu mai da Nelu nici un semn.
Eu tot am iesit,mi-am refacut setarile la motor. Au fost in jur de 10 grade si ultima data parca era -10 :rolleyes:
Ca si avarii doar wing mount-ul si carcasa facuta aproape praf.
Savi... coroana diferentialului da semne de uzura. In curand se lipeste de alta.
Am inca probleme cu anvelopele care fuleaza si m-am apucat sa le dezlipesc dupa care le-am vopsit si acum sunt gata pt o noua iesire
Asteptam un semn.
Toate cele bune
Eu tot am iesit,mi-am refacut setarile la motor. Au fost in jur de 10 grade si ultima data parca era -10 :rolleyes:
Ca si avarii doar wing mount-ul si carcasa facuta aproape praf.
Savi... coroana diferentialului da semne de uzura. In curand se lipeste de alta.
Am inca probleme cu anvelopele care fuleaza si m-am apucat sa le dezlipesc dupa care le-am vopsit si acum sunt gata pt o noua iesire
Asteptam un semn.
Toate cele bune
Spektrum DX3R DSM2
Traxxas REVO 3.3 #5308
HPI Savage X 4.6 Reverse
Tamiya TT-01 XB BMW 320si
Traxxas REVO 3.3 #5308
HPI Savage X 4.6 Reverse
Tamiya TT-01 XB BMW 320si
Postat 26 January 2009 - 11:12 AM
Servus,eu si cu Nelu am iesit,nu ne acuzati pe noi ca nu dam semn de viata :) ,dar cat sa mai insistam sa veniti si voi?Noi chiar eram dispusi sa ne alegem un loc convenabil tuturor,dar nimeni in afara de Costin nu a venit pana acum.Acum eu sunt la service ca cineva nu a acordat prioritate de trecere :),si am iesit cu o bascula sifonata,sper sa vina mai repede pachetul cu upgrade :) .Sa ne auzim cu bine,
Bogdan
Bogdan
FOREVER YOUNG.......
Postat 07 March 2009 - 09:30 PM
MIEZ, la Mar 5 2009, 08:37 PM, a spus:
Eu sunt weekendul asta in Poiana. Daca ceva, undeva, ma bag si eu.
maine 8.03.09 eu o sa ies la o scurta plimbare in parc la hidro pe la 12.
cine poate si vrea sa vina ne vedem acolo.
bafta
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!!!!!!
Postat 27 March 2009 - 02:30 PM
Maine 27.03,se inscrie cineva?Hai ca se anunta soare! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
FOREVER YOUNG.......
Postat 24 May 2009 - 11:21 AM
mai baieti, de ce ati inceput alt topic pentru brasov?
in fine, n-am avut net sa zic ca ies, acum am. Pe la ora unu, unu si ceva voi iesi in spatele bazinului olimpic(sala sporturilor), azi duminica 24 mai cu t-maxxul, sunteti invitatii mei sa veniti sa ne cunoastem. Sunt ceva maldare de pamant plus un drum mai de macadam cumva
in fine, n-am avut net sa zic ca ies, acum am. Pe la ora unu, unu si ceva voi iesi in spatele bazinului olimpic(sala sporturilor), azi duminica 24 mai cu t-maxxul, sunteti invitatii mei sa veniti sa ne cunoastem. Sunt ceva maldare de pamant plus un drum mai de macadam cumva
0721.98.28.50
Postat 13 June 2009 - 08:22 PM
nelu bv, la Jun 13 2009, 08:42 PM, a spus:
la sala sporturilor? la ce ora? 12 13?
chair merge acolo langa bazin, e loc, e retras, e destul pamant proaspat basculat.
deci ramane maine adica duminica in dreapta salii sporturilor langa bazinul olimpic la ora 12
da ce bine ar fi sa apara mai multa lume, nu doar eu cu nelu si cu bogdan
0721.98.28.50