Vivi, la 16 Apr 2004, 09:45, a spus:
Lasati mai dreacu caricioplanele alea... :lol:
Cum facem cu emblemele sau insignele? Se mai fac? Le facem fiecare separat? Facem insigne, ecusoane, ce facem? Sau ne tatuam? :rolleyes:
Lasa nene Vivi, ca vreau sa vad si eu pe viu un rachetoplan RC. Am zis "pe viu", deci voi sat la oarece distantza, intr-o biuta de beton, ceva...
Cu insignele se cam impute treaba, ca aia pe care ii stiam eu s-au cam dat la fund, in sensul ca cam(ashi!) stramba din nas, ca nu prea au plastice, ca tre sa le vina din afara, etc.
Eu cred ca nu le convine "tirajul" mic. Probabil tre sa trecem la varianta de rezerva, cu talangile agatate de gat sau prinse cu clips in piept, la shold, la buci, etc...
Eu mai am fo zece buc de prezervative de plastic, la care v-ati cam abonat unii dintre voi. Mai are si IlPadrino, dar cred ca cel mai trouble free este sa-si cumpere fiecare de pe la el de pe acasa pliculetul de plsatic cu lantisor sau/si agatzatoare. Io ma ofer sa fac munca de negru si sa printuiesc hartiutzele de bagat inauntru.
Terbuie doar sa-mi trimiteti pe privata (dumitru.florin@xnet.ro) cam ce vrei voi sa bag acolo.
Cerinte la poze:
-RGB;
-preferabil 150 dpi;
-preferabil format .tif (la limita .jpg sau .bmp)
Vectorizatele:
-format .cdr sau .eps, .ai
Text (daca aveti cerinte speciale):
-vreau fonturile atat de ecran cat si de imprimanta;
-daca nu, bag eu din burta ceva frumooos.
In consecinta, targeti concluzia ca e mai simplu sa vi le faceti acasa, pe o imprimanta color ordinara...
Dar daca nu puteti, va stau la dispozitie...
Bagatzi!