Rapa Rosie 2004 ...continuare
Postat 12 January 2004 - 02:22 PM
Si voi incepe cu ideea de baza:
- adunarea va avea loc tot la Rapa Rosie.
- perioada va fi in saptamana cu 1 mai astfel: joi sosirea si camparea, plus zbor pt. cei care vor; vineri si sambata zile pline de zbor; duminica zbor si ridicarea taberei.
- daca vremea buna nu are de gand sa se porezinte la intalnire, desi ma indoiesc, vom amana toata treaba cu o saptamana dar asta va fi anuntata pe forum si alte mijloace de comunicatie (fum, tobe, porumbei, medium psiho etc.)
- ciobanul de anul trecut nu poate sa vina intrucat a vandut oile, a jucat banii la poker si a castigat o avere, acum fiind la alta adunare a modelelor dar prin bahamas pe undeva (nu imi dau bine seama ca scrie foarte incarlibat pe cartea postala)
- iarba verde se anunta a fi tot acolo, deocamdata sta ascunsa bine sub zapada sa isi incarce bateriile
- familia de ciori a emigrat in sudul romaniei, auzind ele ca acolo e mai cald si deranjate fiind de strigatele de deznadejde ale lu' marinaru cand l-a vazut pe Valterash in cutia de pe masina...
- mama Amigdala va fi si ea prezenta, si va prezida toata adunarea investita fiind cu titlul de mahestra de ceremonii!
Iar de restul 'om mai vorbi!
Big
Postat 12 January 2004 - 02:47 PM
Voi fi acolo si daca trebuie te si ajut la organizare in limita posibilitatilor!
zozo
Postat 12 January 2004 - 11:37 PM
Postat 12 January 2004 - 11:45 PM
decat sa umpli forumul cu mesaje aiurea, in care ba iti pierzi ideea, ba iti mai amintesti ceva, ba nu stii sa folosesti butonul al mare cu MODIFICA, mai bine ai citi CU ATENTIE ce am scris eu in primul mesaj de la acest subiect!
Dar daca tot nu te descurci cu literele, o sa fiu eu baiat bun si o sa-ti traduc:
adunarea de la Rapa Rosie incepe in data de :
29 APRILIE 2004 cu sosirea la locul faptei si camparea
30 APRILIE si 1 MAI - zile de zbor sau alte activitati conexe
1 MAi seara - foc de tabara cu tot tacamul
2 MAI zbor si defluirea participantilor.
mentionez ca:
- toate se petrec in anul de gratie 2004, pe planeta Pamant, locatia rapa Rosie, continentul Europa.
hat shat esti multumit acum? ai reusit sa intelegi cum sta treaba cu literele, cifrele, calendarul, etc? Sper ca nu trebuie sa te strigam pe la Rapa Rosie Hot Sheep!
BigCalendar
Aceasta postare a fost editata de Big: 12 January 2004 - 11:47 PM
Postat 13 January 2004 - 08:35 AM
Big, la 12 Jan 2004, 23:45, a spus:
29 APRILIE 2004 cu sosirea la locul faptei si camparea
30 APRILIE si 1 MAI - zile de zbor sau alte activitati conexe
1 MAi seara - foc de tabara cu tot tacamul
2 MAI zbor si defluirea participantilor.
mentionez ca:
- toate se petrec in anul de gratie 2004, pe planeta Pamant, locatia rapa Rosie, continentul Europa.
hat shat esti multumit acum? ai reusit sa intelegi cum sta treaba cu literele, cifrele, calendarul, etc? Sper ca nu trebuie sa te strigam pe la Rapa Rosie Hot Sheep!
BigCalendar
Pai vezi nene, ca ne ametesti pe toti!
Pai daca Rapa Roshie se tine traditional de sfintele sarbatori de INTAI MAI (adica luna Mai, parerea mea!) atunci de ce ne zapacesti precizand cu esplicitatie de facere de referire la zile care este din alte luni calendaristice?
Adecatelea e de intai Aprilie? Ca de ce mentionezi precizare de luna lui Aprilie, ca nu mai inteleg nimic! Ori este ele tinute de intai Mai si atuci se tine in luna Mai ori se tine de Aprilie ca zici 29 si 30 cu gura ta la butoane de calculator?! Si atunci este corect de intai Aprilie ce are si el o semnificatie, acolo. NU?!?!?!
Ca ne-ai ametit pe toti!!
PS
Si apropo: Unde se tine, nene?
...Si ce?
...Si tre sa venim si noi?
Hai, lamuriti-ma careva!
PPS
Hat Shat: las' ca ne facem noi o chestie a noastra, undeva. Vedem noi cand. Si de ce!
PPPS
Nu, dar pe buna dreptate!
Treaba e incurcata rau!
Ca anul trecut, Rapa Rosie s-a tinut in 2003!
Anul asta in ce an se tine?
Postat 18 January 2004 - 08:55 PM
si la RR ce aduci? vre-un frate gen ME 109G6 inmatriculat 1 galben, cred ca s-ar potrivi!
Big.
Postat 07 February 2004 - 12:32 PM
Vezi tu, asta este sipirtul care imi place mie: fiecare sa puna umarul putin sau mai mult (care cat poate), sa impingem caruta asta a modelismului si a zborului cat mai bine, cat mai sus, si cat mai iute.
Deshidem lista de inscrieri la actiunile:
1. Pampersul acrobatic
2. Mamica RC
3. Modelisti fara modele
Va rugam sa nu va inghesuiti ca ajunge la toata lumea!
Bravo Wabo si multzam fain!
Big
Postat 07 February 2004 - 01:24 PM
Flickr - pozele mele
Postat 07 February 2004 - 10:09 PM
DAR UNDE ESTE DOMLE RAPA ASTA ROSIE ca ma tenteaza si pe mine. consoarta cam maraie dar daca se rezolva si pt ele ceva atunci cred ca va accepta pana la urma
Postat 10 February 2004 - 09:32 AM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 10 February 2004 - 09:37 AM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 10 February 2004 - 10:24 AM
E de admirat wabo, cum zicea si Big, sa punem toti umarul. Eu ma angajez sa incerc sa obtin un discount la pampersi...
Si sper sa fac rost si de prajina de 2-3 metri pentru parasuta marinarului...
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 11 February 2004 - 02:36 AM
Multumim Wabo pentru sponsorizari, la prima categorie pot adauga si eu laptele praf. Totusi nu cred ca va veni cineva si cu bebe-ul.
Postat 12 February 2004 - 12:54 AM
Flickr - pozele mele
Postat 13 February 2004 - 09:44 PM
bafta.
Am cam uitat sa va spun ca am doar 16 ani si ca poate ca daca o sa auda maica-mea de asa ceva o sa faca o criza de nervi si o sa ma alerge prin juma' de bucuresti
dar lasa ca trec eu si peste asta (sper)
bafta.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 13 February 2004 - 11:32 PM
si 10 modelisti nu-l pot ateriza.....
Postat 13 February 2004 - 11:36 PM
Spor la treaba!
Telefon: 0721 385365