Felicitari.
Astazi,intrun depozit de materiale de constructii,care este si la noi in tara,am gasit la vinzare un cablu(sa zicem).Acest cablu se foloseste la bagat (tras) cablurile electrice prin tubulaturile de plastic prin pereti.Este folosit de catre celectricieni.Nu mai retin exact denumirea dar nu aceasta este important.(Parca PILOTA ii spune)
Ceea ce m-a facut atent a fost faptul ca acest cablu este exact ca un ax flexibil are exact aceeasi constructie si acelasi aspect.Infasurarea de la exterior este exact in acelasi sens.Are diametrul de 4mm si se gaseste la lungimi de 10-20ml/pachet.
Intrebarea mea este daca a folosit vreodata cineva acest cablu in aplicatii navomodelistice (pe post de ax flexibil).Eu as face ceva teste cu el dar aici intervine o alta intrebare.Cum sa il testez (la maxim)dar fara a il monta pe vreun model?Clar ,daca se face testul intrun montaj identic ca cel ce vine pe un navomodel,dar doar la rece(pe banc),atunci nu am de unde sa stiu cum se va comporta in forta in apa.
Deci,imi poate da cineva un sfat o idee ?Sau sa imi spuna daca s-a folosit de catre cineva acest cablu.Ma gindesc ca daca este ok,macar pentru fun,atunci iesim mult mai in avantaj cu acest cablu(10ml costind 40 de lei).
Astep informatii,sfaturi si idei.Daca sint.
Numai bine.
PS:Vizavi de cuplajele de care am vorbit mai sus.In locul acelor mandrine ce apar pe ele,nu se pot folosi acele micromandrine de la ,,PROXON,,?
Ma refer la mandrina complecta nu la cea din setul de pensete.
Ma gindesc ca este de otel si nici nu este scumpa.
Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 11 March 2011 - 12:19 AM