razyel, la 28 Apr 2008, 19:14, a spus:
Ceea ce imi inspira putina neincredere este ca pana si in videoul ei de reclama masinuta nu este forjata, ci dabea rulata, mai ales pe teren accidentat...
Pe de alta parte...acest model costa 500$ pe ebay....
Ca tot veni vorba a mai aparut inca un model, si anume
Carson Specter, care deasemenea arata interesant, din pacate din saitul producatorului Carson nu prea inteleg mare lucru deoarece este jumatate in engleza si jumatate in germana, asta pt mine este un semn de neprofesionalism, si automat de neincredere.
salut ! eu am acest model de la carson - CARSON VULCANO pe linga un SAVAGE X 4.6 de la HPI
CARSON -MOTOR 4.76 CM3 - 3 CAI PUTERE - 1 SINGURA VITEZA - VITEZA MAXIMA 75 KM/H
SAVAGE -MOTOR 4.6 CM 3 - 2.8 parca CAI PUTERE-2 VITEZE -MARSARIER - VITEZA MAXIMA 70 ..75KM/H
CONSTATARI - nu am reusit sa rastorn aceasta masina (carson)indiferent ce am incercat sa fac cu ea - extrem de stabila - acceleratie impresionanta
se comporta perfect atit pe sosea cit si pe offroad
SAVAGE 4.6 X - FOARTE INSTABIL PE SOSEA IN VIRAJE (cred ca l am rasturnat pe sosea de 1000 de ori facind manevre banale) este posibil sa se intimple asa datorita cauciucurilor cu balon mare o sa incerc niste gume de asfalt pe care le am comandat si inca nu au venit..revin cu pareri
problema la SAVAGE cred ca e centrul de greutate ....
deci ati recomand vulcano de la carson cu cea mai mare incredere -o sa te comvingi singur - sa stii ca nu intotdeauna pretul face toata atentia - si eu am zis la fel " bai frate e prea ieftina sa fie scula" si am cumparat o pt fratele meu - si am constatat ca merge mai bine ca savage ul meu
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif