Pagina 1 din 1
Accident parapanta la BV!!!!
Postat 02 June 2008 - 02:45 PM
dap... eu sunt intreg , eram la 1:1 ...
Cel ce a cazut , e un prieten, Avadanei Dan, care a preferat sa mearga la cruce in Bucegi, decat sa vina la planor ... a cazut cu parapanta deschisa... pur si simplu o descendenta, rotor prea puternic care a tinut pana la 0 m .... are coloana tasata , si piciorul drept nu il mia simte de la genungchi in jos ;)
Cel ce a cazut , e un prieten, Avadanei Dan, care a preferat sa mearga la cruce in Bucegi, decat sa vina la planor ... a cazut cu parapanta deschisa... pur si simplu o descendenta, rotor prea puternic care a tinut pana la 0 m .... are coloana tasata , si piciorul drept nu il mia simte de la genungchi in jos ;)
Postat 02 June 2008 - 08:52 PM
RedBaron, la 2 Jun 2008, 21:01, a spus:
umor? la asa ceva... tre as fi senil sa zici asa ceva...
...ma refeream la figura zambareatza din postul lui gun man!!!
Daca spui ca e "nasol" si in acelasi timp inchei razand ,ce interpretare ai da postului?!!
Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 02 June 2008 - 08:57 PM
...tabula crasa, mortua est!
Postat 02 June 2008 - 10:26 PM
zambetul era de bucuria faptului ca io, care estem prietenul de-o viata saltareata , prietenul nelipsit stresant de la intalniri , sunt intreg ...
si ontopic.. eu nu am apucat sa vorbesc cu dan, dar saptamana viitoare va intra in operatie ... si inca nu isi simte un picior...
si ontopic.. eu nu am apucat sa vorbesc cu dan, dar saptamana viitoare va intra in operatie ... si inca nu isi simte un picior...
Postat 05 June 2008 - 12:28 AM
DACA ARE UN CONT ...cred ca am putea fiecare sa il ajutam cu cate putin .( eu zic sa facem un apel umanitar pt om) . http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_14.gif
ADOR VITEZA!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1