MOCA Donatii de la modelisti pentru modelisti
Postat 16 May 2013 - 11:44 AM
Va rog sa nu va suparati ca nu raspund personal fiecaruie in parte (inca).
Am primit mesajele si am sa tin cont de dorintele voastre.
Pentru clarificare pozele sunt in combinatie cu postul #1169 in care sunt detalii si cateva conditii.
Atentie Align nu este set: Motorul este pt 450, regulatorul pt 600.
Voi fi f. scurt in cele trei locatii iar timupl pe care il am nu doresc sa-l pierd pe la posta (imi pare rau si sper sa ma intelegeti).
Daca nu vi se potriveste nici una din locatii poate aveti prieteni/rude/cunostite care sa va ajute.
Inca o data (referitor la conditii) nu mi se pare corect primul venit primul servit. Nu toata lumea are timp sa stea calare pe calculator tot timpul. De accea mi se pare mai corect tragereaa la sorti si este metoda pe care am sa o adopt.
De asemenea mi se pare frumos sa se bucure cat mai multi cu putinta. De aceea pe cei care opteaza pentru mai multe produse ii rog sa-mi spuna si ordinea de preferinta (ce din ceea ce doriti este pe primul loc, pe doi, trei, etc).
Fac cuminte lista cu dorintele vosatre si in perioada 2-5 iunie va contactez pentru detalii de predare.
DACA JIGNESC SAU CALC PE CINEVA PE BATATURI DIN CAUZA METODEI ADOPTATE IMI CER SINCERE SCUZE
Postat 16 May 2013 - 12:12 PM
tpole, la 16 May 2013 - 11:44 AM, a spus:
Pentru clarificare pozele sunt in combinatie cu postul #1169 in care sunt detalii si cateva conditii.
Voi fi f. scurt in cele trei locatii iar timupl pe care il am nu doresc sa-l pierd pe la posta (imi pare rau si sper sa ma intelegeti).
Daca nu vi se potriveste nici una din locatii poate aveti prieteni/rude/cunostite care sa va ajute.
Inca o data (referitor la conditii) nu mi se pare corect primul venit primul servit. Nu toata lumea are timp sa stea calare pe calculator tot timpul. De accea mi se pare mai corect tragereaa la sorti si este metoda pe care am sa o adopt.
De asemenea mi se pare frumos sa se bucure cat mai multi cu putinta. De aceea pe cei care opteaza pentru mai multe produse ii rog sa-mi spuna si ordinea de preferinta (ce din ceea ce doriti este pe primul loc, pe doi, trei, etc).
Fac cuminte lista cu dorintele vosatre si in perioada 2-5 iunie va contactez pentru detalii de predare.
DACA JIGNESC SAU CALC PE CINEVA PE BATATURI DIN CAUZA METODEI ADOPTATE IMI CER SINCERE SCUZE
De-ar fi mai multi oameni ca dvs pe dorum ... :rolleyes: :drinks:
Postat 16 May 2013 - 12:29 PM
comnean, la 16 May 2013 - 11:22 AM, a spus:
Renato, ai schimbat brandul?
Nu am schimbat, dar Graupner MX-16 a fost un JR9303 rebranduit, adica o carcasa asemanatoare cu Frsky Taranis, deci va intra bine, daca sortii imi vor fi favorabili.
Postat 16 May 2013 - 01:18 PM
Nota - piesele au fost puse la moca si se dau moca, mi-ar place sa stiu ca cineva se bucura de ele.
Pentru cei care se ofera sa le cumpere sau sa doneze ceva, le multumesc dar nu accept. Daca in final primiti ce v-ati dorit si ati fi fost dispus sa 'contribuiti' puteti cumpara unui copil sau unui varstnic o paine sau o inghetat sau platiti reteta de medicamente sau ... sau ... sau... este la latitudiea dvs.
Postat 16 May 2013 - 01:30 PM
comnean, la 16 May 2013 - 01:09 PM, a spus:
nu m-am gandit pana acuma, dar sper ca se inscriu doar ce.i care au intr-adevar ei insisi nevoie de piese nu ca sa le vanda apoi la bursa din forum
De controlat oricum nu pot si nu vreau, inca mai am incredere in bunul simt si mai stiu ca Dumnezeu nu bate cu bota.
Asa ca fiecare cum crede de cuvinta.
Postat 16 May 2013 - 03:31 PM
tpole, la 16 May 2013 - 11:44 AM, a spus:
vreau si eu a si c
Turnigy 9X V2, ACOMS Technisport V 27 MHz, HPI TF-3
homemade 50cc car
Postat 16 May 2013 - 05:24 PM
My first 3D flight
Avioanele mele : MiniMag Multiplex
Aripa zburatoare styrofoam 1200 mm
Home made depron
F3A Olympus FMS
F3P Home made
Easy Star II
Statii : Tunigy 9x v2, E-fly 100B 4 ch
Clipurile Mele Video
Postat 17 May 2013 - 12:26 AM
Sprint 2 Sport | Tamco Raider | Speed Passion RS-2 | Turnigy SCT 1/16
My feedback
Postat 23 May 2013 - 07:27 AM
« Din pacate cei care sunt cu ochii pe donatii nu sunt in general cei care merita. Cum spuneam am dat si eu destule moca si m-am lecuit. » (am permisiunea utilizatorului de al cita).
Trebuie insa, cu parere de rau, sa constat ca majoritatea membrilor forumului care s-au aratat interesati sunt intr-adevar activi predominant la sectiunea Vinzari. Multi nici macar nu au reactionat la mesajele private.
Sigur sunt si o mana de utilizatori care au fost prompti si seriosi insa timpul imi este prea pretios pentru al pierde purecand foruml pentru ai distinge pe acestia.
Din aceste motive si cu scuzele de rigoare pentru sperantele facute degeaba, mai ales celor prompti si cu intentii serioase, imi RETRAG OFERTA FACUTA aici (vezi postul #1169).
Postat 23 May 2013 - 08:38 PM
Daca vrei, ma ocup eu de filtrare,le pun si la posta, numai ca trebuie sa mi le trimiti pe toate :D si sa fii de acord sa-mi opresc ce am scris aici ca as dori.
Cred ca as putea obtine si ceva referinte de la unii forumisti, care mi-au trimis si bani in avans.Ce parere ai de propunerea mea?
Postat 28 May 2013 - 09:17 PM
Postat 28 May 2013 - 09:27 PM
RedDevil, la 28 May 2013 - 09:17 PM, a spus:
Te lasi DRACE?
Postat 28 May 2013 - 09:48 PM
Eu nu mai sunt pasionat de aero, dar ma gandeam sa-i dau satisfactie lui tpole sa le iau de la tine si sa le vand pe acest forum.
PS
1.Era o gluma
2. @tpole este foarte usor sa creezi iluzi unor oameni si apoi sa-i jignesti ca ar fi samsari
3. Nu m-am putut abtine
Postat 29 May 2013 - 04:05 PM
RedDevil, la 28 May 2013 - 09:17 PM, a spus:
A mai ramas disponibil doar sonicul.....