MOCA Donatii de la modelisti pentru modelisti
Postat 15 March 2012 - 08:08 PM
Revin dupa o mica absenta cu cateva piese noi, unde adaugam si castile Nokia ramase de data trecuta. Asadar am de donat o curea de gat de la Turnigy, 2 capete de mansa si 2 cabluri de incarcare. Primul venit primul servit. Ma gasiti fie la PM, fie pe mail sau mess la pinti2d@yahoo.com si telefonic la 0727620967. Numai bine. :)
Postat 13 May 2012 - 04:47 PM
Mai adaug si eu cateva piese spre donatie:
1) 3 incarcatoare Nokia, cu "mufa groasa" in stare de functionare.
2) statie emise receptie Brondi fx 11 eco, fara acumulatori. Oricare 4 acumulatori de tip AAA se potrivesc, iar incarcarea se face cu incarcatoare speciale tipului de acumulator, prezinta si iesire casti cu microfon. Am primit-o de la munca, dar nu am ce face cu ea deoarece eu folosesc alte statii, 8 canale cu 38 de sub-canale.
3) casti Nokia, destul de chinuite dar in stare de funcionare, cu microfon integrat.
4) avertizor de baterie 3s, este exact cel din linck, doar ca dupa cateva zile buzzerul se incapatana sa mai mearga asa ca l-am dat jos, luminile inca mai functioneaza.
1) 3 incarcatoare Nokia, cu "mufa groasa" in stare de functionare.
2) statie emise receptie Brondi fx 11 eco, fara acumulatori. Oricare 4 acumulatori de tip AAA se potrivesc, iar incarcarea se face cu incarcatoare speciale tipului de acumulator, prezinta si iesire casti cu microfon. Am primit-o de la munca, dar nu am ce face cu ea deoarece eu folosesc alte statii, 8 canale cu 38 de sub-canale.
3) casti Nokia, destul de chinuite dar in stare de funcionare, cu microfon integrat.
4) avertizor de baterie 3s, este exact cel din linck, doar ca dupa cateva zile buzzerul se incapatana sa mai mearga asa ca l-am dat jos, luminile inca mai functioneaza.
Postat 13 May 2012 - 04:54 PM
sunt interesat de motor si de avertizor.sau macar avertizorul
Aceasta postare a fost editata de racasanud: 13 May 2012 - 04:55 PM
Primul meu zor rc 24.03.2012
My first 3D flight
Avioanele mele : MiniMag Multiplex
Trainer Termic
Aripa zburatoare styrofoam 1200 mm
Home made depron
F3A Olympus FMS
F3P Home made
Easy Star II
Statii : Tunigy 9x v2, E-fly 100B 4 ch
Clipurile Mele Video
My first 3D flight
Avioanele mele : MiniMag Multiplex
Aripa zburatoare styrofoam 1200 mm
Home made depron
F3A Olympus FMS
F3P Home made
Easy Star II
Statii : Tunigy 9x v2, E-fly 100B 4 ch
Clipurile Mele Video
Postat 13 May 2012 - 05:00 PM
Ultima postare, o elicie tri pala 6x4. Mai sus nu am apucat sa mentionez, dar din cauza accesului limitat la internet prefer sa ma contactati telefonic la 0727620967, indiferent de ora sau zi, daca nu raspund revin eu cu un telefon cat mai curand posibil. Numai bine.
Postat 07 June 2012 - 09:14 PM
Sz Arni, la 07 June 2012 - 06:14 PM, a spus:
Pinti2d- As vrea eu daca se poate cureaua de gat de la Turnigy si cele 2 capete de mansa.Stima!
Mii de scuze daca nu am apucat sa mentionez, desi stiu ca am facut-o. Cureaua de gat si capetele de mansa s-au dat de mult, nu pot aproxima exact dar cred ca sunt mai bine de 2 luni. :drinks:
Postat 18 June 2012 - 10:33 PM
Revin si eu la donatii cu cateva maruntisuri, asadar:
1) 1 x prelungitor de cablu mono, cred ca merge bine la simulatoare, cei care folosesc stiu.
2) 1 x casti Nokia, chinuite dar functionale.
3) 1 x casti tot de telefon, dar nu stiu sub nici o forma de la ce telefon le am, o sa pun o poza cu mufa lor, poate are totusi cineva nevoie de ele.
4) 3 x incarcatoare Nokia cu mufa "groasa".
5) 2 x simulatoare de zbor, unul a venit cu vechea statie si celalat culmea cu actualul simulator.
Din cauza accesului limitat la internet ca rog sa ma contactati telefonic la numarul 0727620967 pentru orice fel de detaliu. Numai bine.
Poze.
Poze.
1) 1 x prelungitor de cablu mono, cred ca merge bine la simulatoare, cei care folosesc stiu.
2) 1 x casti Nokia, chinuite dar functionale.
3) 1 x casti tot de telefon, dar nu stiu sub nici o forma de la ce telefon le am, o sa pun o poza cu mufa lor, poate are totusi cineva nevoie de ele.
4) 3 x incarcatoare Nokia cu mufa "groasa".
5) 2 x simulatoare de zbor, unul a venit cu vechea statie si celalat culmea cu actualul simulator.
Din cauza accesului limitat la internet ca rog sa ma contactati telefonic la numarul 0727620967 pentru orice fel de detaliu. Numai bine.
Poze.
Poze.