MOCA Donatii de la modelisti pentru modelisti
Postat 15 August 2008 - 07:48 AM
Postat 15 August 2008 - 12:15 PM
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Postat 15 August 2008 - 12:24 PM
incarcator am vazut aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...c=17817&hl=
o fi bun ? ca de mult imi cam face cu ochiul....
Postat 15 August 2008 - 03:35 PM
bad.jackal, la Aug 15 2008, 01:24 PM, a spus:
incarcator am vazut aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...c=17817&hl=
o fi bun ? ca de mult imi cam face cu ochiul....
Sa zicem ca daca n-as fi avut m-as fi infipt in el ;)
Postat 15 August 2008 - 11:45 PM
cybershot, la Aug 16 2008, 12:39 AM, a spus:
la tipul acesta de incarcatoare trebuie sa fiti cu mare bagare de seama. eu am avut probleme cu un charger de firma (de mare incredere), mult mai scump, care n-a putut depista o celula cazuta dintr-un pack de 6 celule nimh. forta incarcarea la o tensiune de doua ori mai mare decat trebuia.
ps: scuze de off topic.
Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 16 August 2008 - 12:45 AM
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 05 September 2008 - 05:25 PM
Motoplanor Primius avariat (dar reparabil, (Cu rabdare si ciocan, cum zice Marinaru), echipat cu 2 servo standard lente si fortoase (nu stiu ce marca sunt) functionale, motor Speed 400 cu regulator Rondo, elice plianta adaptata, etc. Nu are pack si receptor
Sunati va rog luni 08.09.2008, dupa ora 11:30 la 021-3125021 si va intelegeti cu secretara cand veniti sa-l luati.
Postat 05 September 2008 - 05:29 PM
Postat 05 September 2008 - 05:47 PM
astept un m.i., sa stiu daca ramane asa, te rog daca poti, si ai timp sa imi scrii
Aceasta postare a fost editata de catalin_tm: 05 September 2008 - 05:53 PM
Postat 05 September 2008 - 07:54 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 05 September 2008 - 08:02 PM
al_ex, la Sep 5 2008, 07:11 PM, a spus:
dar daca nu poate suna sa vina sa il ia o firma de currierat si nu gasesc pe nimeni pana luni vi'l cedez voua
:) io zic ca ok ar fi care cum, sa scrie aici: "ba, il iau io" ...sau dinastea...sa fie o ordine.., nu povesti dinastea de le ziceam cand eram mici..ca io, ba nu, ca io..
ma rog..luati-le voi :unsure: . n-o sa ma cert pentru asa ceva..
Postat 05 September 2008 - 09:32 PM
catalin_tm, la Sep 5 2008, 09:02 PM, a spus:
ma rog..luati-le voi :unsure: . n-o sa ma cert pentru asa ceva..
daca catalin nu mai vrea motoplanorul.. cred ca il voi lua eu.. astept raspuns..
Postat 05 September 2008 - 09:55 PM
Daca le vreti puneti mana de sunati ! sau e prea scump apelul ????
Va certati aiurea intre voi pe forum.
Luni la 11:30 :( saraca secretara. Jumate din forum o sa sune luni ! :unsure:)
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 05 September 2008 - 09:56 PM
Postat 06 September 2008 - 12:59 AM
Ma puneti intr-o situatie usor jenanta. Daca asa avea cate un planor / masinuta de dat fiecarui amator, as fi foarte bucuros. Dar lucrurile NU STAU ASA din pacate. Asa ca trebuie sa gasim impreuna o solutie (care o fi aia?). Sincer, nu ma asteptam sa trezeasca atat interes niste vechituri pe care initialvoiam sa le arunc. Apoi m-am gandit ca poate exista undeva, cineva, care ar mai fi dispus sa-si omoare niste timp cu ele.
In fine, cum facem? Am primit deja o sumedenie de MI, aici se incarca forumul (cu chestii inutile) si luni cum facem? Nu fac pe nebunul, luni este o zi foarte importanta pentru mine, voi trai o mare bucurie sau un mare necaz (nu stiu ce anume, dar SIGUR voi primi un raspuns dupa care voi rade sau voi plange. Nu are legatura cu modelismul.) Din acest motiv am ales sa nu ma ocup personal de problema si am ruugat-o pe secretara sa faca acest oficiu pentru mine.
Chair as vrea sa nu creez animozitati intre membrii forumului. Cred ca, in lipsa de alte solutii mai destepte, ramane cum am vorbit, sunati luni, primul venit, primul servit. Secretara va retine obiectele pentru cel care suna primul. Daca acesta nu se prezinta la ora indicata, o sa ii rog pe ceilalti amatori sa mai sune o data (dupa ora care va va fi spusa de secretara) si se reia ciclul. Sorry, nu vad alta solutie echitabila
Pentru a evita astfel de situatii in viitor as propune moderatorilor 2 solutii:
1. Pe termen scurt: modificarea regulamentului in sensul interzicerii MI-urilor amatorilor catre donator precum si a posturilor de exprimare a dorintei de preluare. Aceasta sectiune sa fie destinata NUMAI donatorilor care au OBLIGATIA de oferi in anunt datele de contact (telefon, mail, etc) pentru ca totul sa se desfasoare in spatele forumului
2. Pe termen lung: Impartire in subsectiuni de tipul "Doresc...." sau "Am nevoie de...." iar donatorii sa poata alege un membru pe care sa-l contacteze si sa efectueze operatia
Cred ca e mai eficient, mai rapid si, nu in ultimul rand, mai civilizat
Cu stima si cu parere de rau ca nu pot mulmi pe toata lumea
Andrei
PS: curatenia continua dar la haosul care e la mine, e un proces de durata
Postat 06 September 2008 - 01:20 AM
1-Regula numarul 1, primul venit, primul servit, asta ca sa nu mai fie en'spe mii de useri cu "vreau eu", "ba eu", "ba eu ca am trimis im" si etc.
2-Donatorul poate selecta si decide cui si ce va dona.
Daca aplicati una din aceste reguli, sunt cinvins ca nu vor mai exista momente jenante si neplacute.
Si mai am o propunere pentru moderatorii acestui forum.Ca si in alte forumuri pe care activez, exista o un topic numit "cereri si cerseli", unde fiecare scrie de ce ar avea nevoie, si aici nu ma refer numai la donatii, ci si la necesitatile unuia sau altuia care nu isi permite sa cumpere o piesa noua sau altceva, ci doreste sh.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post.Sa auzim numai de bine!
Aceasta postare a fost editata de Indian Larry: 06 September 2008 - 01:22 AM
Postat 06 September 2008 - 10:59 PM
Men, la Sep 5 2008, 06:25 PM, a spus:
.... echipat cu 2 servo standard lente si fortoase (nu stiu ce marca sunt) functionale, ...
dupa forma carcasei si culoare, sunt Kraft.
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur