MOCA Donatii de la modelisti pentru modelisti
Postat 11 January 2009 - 01:23 PM
Donez si un mixer de V-tail ... cand l-am folosit ultima oara mergea.. cine le vrea suporta plata colateriei...
Cine le vrea, pe MI ...
Postat 13 January 2009 - 02:39 PM
RedBaron, la Jan 11 2009, 01:23 PM, a spus:
Donez si un mixer de V-tail ... cand l-am folosit ultima oara mergea.. cine le vrea suporta plata colateriei...
Cine le vrea, pe MI ...
iti iau eu cablurile alea :lol:
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
Postat 16 January 2009 - 12:58 PM
Eu nu am apucat sa il stric prea tare in procesul montarii. Este 95% ca nou. Il dau numai cuiva cu experienta care are de gand sa il faca. Pe net am vazut ca cei care l-au facut sunt foarte multumiti, se vind si in USA de la alta firma. Robbe nu a facut decat sa puna numele pe cutie si sa arunce un prospect mizerabil inauntru. De aia am eu boala pe alde Robbe, Graupner, Jamara, etc.
Rugamintea pentru cine l-o lua este sa ii faca un kit review cu poze si daca reuseste sa il duca pana la capat sa ii puna si un filmulet pe youtube, eventual sa vine cu el in Chitila. Are nevoie de 4 servo de 3-4 grame (acum sunt puse de mine dar o sa le dau jos), motor, esc, baterie, etc. O caruta de bani.
Asa ca nu va aruncati numai ca e moca, e un proiect dificil.
Acum poze. Stefan
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 16 January 2009 - 01:02 PM
stiganas, la Jan 16 2009, 12:58 PM, a spus:
Eu nu am apucat sa il stric prea tare in procesul montarii. Este 95% ca nou. Il dau numai cuiva cu experienta care are de gand sa il faca. Pe net am vazut ca cei care l-au facut sunt foarte multumiti, se vind si in USA de la alta firma. Robbe nu a facut decat sa puna numele pe cutie si sa arunce un prospect mizerabil inauntru. De aia am eu boala pe alde Robbe, Graupner, Jamara, etc.
Rugamintea pentru cine l-o lua este sa ii faca un kit review cu poze si daca reuseste sa il duca pana la capat sa ii puna si un filmulet pe youtube, eventual sa vine cu el in Chitila. Are nevoie de 4 servo de 3-4 grame (acum sunt puse de mine dar o sa le dau jos), motor, esc, baterie, etc. O caruta de bani.
Acum poze. Stefan
L-as lua eu da sincer nu am nici o experienta nici in a construi nici in a pilota asa ceva.. asa ca il las pe urmatorul sa se bage la asa ceva :rolleyes:
Bafta la cel care se incumeta :D
Postat 16 January 2009 - 01:14 PM
Acum poze. Stefan
Daca se poate as vrea eu...kitul!
am servo si restul...inclusiv rabdare!
Cu stima George j.
tel.0724686263
Postat 16 January 2009 - 04:45 PM
Acum poze. Stefan
As vrea sa mil dai mie daca se poate, am tot ce trebuie la el inclusiv experienta in construit modele migaloase, am in spate 5 ani de experienta in micromodele in care am construit cel putin 20 de modele lucrand mai mult cu penseta si foarte mult sub lupa de electronica la confectionarea butucului pentru elice cu pas variabil, butuc care gata facut, astepta numai palele avea in jur de 0,350- 0,360 gr. Deci cred ca o sa ma descurc si cu un astfel de model.
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 16 January 2009 - 07:05 PM
Am primit un numar de cereri de la persoane bine intentionate si o sa-l dau cat de curand. Dar vreau sa subliniez inca odata ca, pe langa experienta, rabdare si manuta fina, e nevoie si de electronica micro. Servo de 3-4 grame, esc mic de 7-9 A, motor mic de 15-20 g (eu am cumparat pentru el un inrunner Feigao cu tot cu gearbox, dar merge si cu outrunner cu modificari) baterie mica de 300-400 mah, un RX mic. Eu am strans toate componentele pentru el la un moment dat si cred ca am dat vreo 60-80 USD. Asta in conditiile in care sunt zgarcit si cumpar numai ce e mai ieftin din HK.
Stefan
Postat 17 January 2009 - 05:27 PM
Am primit un numar de solicitari, oameni care par seriosi, l-as fi dat oricui cu placere. Am insa numai unul singur si acela va merge la casper20. Daca nu se intampla nimic neplacut la posta ar trebui sa vedem pe forum in curand un kit review, cu putin noroc dus pana la capat.
Cu putin mai mult noroc o sa vedem si niste clipuri pe youtube.
Inca odata multumesc tuturor celor care au fost dispusi sa se inhame la terminarea lui.
Cele bune, Stefan
Postat 05 February 2009 - 07:49 PM
bucuresti de preferat.......
http://shop.lindinge...oducts_id=46401
nu mai are borcanele,agatatoarea si furtunul..........in rest merge f bine......
Postat 05 February 2009 - 08:12 PM
sa auzim de bine!
am vazut ca s-a dat dupa ce am postat.......scuzati
Aceasta postare a fost editata de the rc boy: 05 February 2009 - 08:16 PM
0741336735
Postat 10 February 2009 - 10:39 PM
ciprian, la Feb 10 2009, 12:09 PM, a spus:
Eu am vreo 3.De origine sunt din Ploiesti, dar de cateva luni stau in Cluj.Daca vrei vii sa le iei, nu trimit nimic prin posta!