Temerarul nr.1. Mi-am incarcat azi un acumulator, sa zbor de pe o platforma a cladirii unde functionez. Am facut doua zboruri scurte, cu aterizari cam trantite. Modelul e cam sensibil la vant si nu am curaj de hover, mai ales printre copaci, cladiri. Dupa aventura cu platforma, am trecut la spatiul dintre doua hangare pe care m-am laudat ca-l voi folosi in curte. Decolare ad labam, zbor, tonoaie.... Hai sa vin intre hangare, sa vad cum ma incadrez.... Imi aduc aminte de fire, cobor modelul sa le evit, dar dau direct in ele. Ramane agatat vreo doua secunde, dau motor, cade, intru intr-un hover de unde il las sa cada, la un metru de o Logana alba. I-am mai tras una in bot, a iesit motorul din batiu, s-a dezlipit tija de comanda de carbon de partea metalica si alte amanunte.
Temerarul nr.2. Teo isi incarca doi acumulatori pentru Arcus, sa decoleze de pe platforma si sa i-l prind in mana. Lansez, zboara frumos, incearca niste treceri sa exersam prinderea, la o trecere simt antena un pic.
La urmatoarea, in loc sa-l prind, il stopez un pic pe aripa stanga, face o tumba si da cu botul si aripa in bordura platformei, unde si ramane. Bine ca n-a cazut de la etaj - vreo 6m inaltime. I-a intrat axul adanc in motor, dar dupa 15 minute l-a si reparat. A mai fost o deformare a bordului de atac al aripii.
Platforma de 8x8m e intre doua corpuri de cladire, unul mai inalt cu vreo 5 metri si unul mai inalt cu 2.5m. De jur imprejur, copaci de diferite inaltimi si o gramada de caini dementi, care trebuie eliminati. Campul vizual e cu restrictii.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Nu avem dovezi video si NU CRED CA MAI FAC.