Modelism - RHC Forum: Masina anului 2004 in ROMANIA este FIAT PANDA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Masina anului 2004 in ROMANIA este FIAT PANDA Piticul Italian

#1 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 19 December 2003 - 11:57 AM

Fara comentarii.... masina respectiva spune totul.
:)

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 19 December 2003 - 12:10 PM

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#2 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 19 December 2003 - 12:11 PM

Am vazut stirea si pe alt forum... Ce sa comentam... In conditiile in care cele 10 finaliste au fost Audi A3, BMW Seria 5, Citroen C2, Chevrolet Nubira, Fiat Panda, Honda Accord, Mazda 3, Nissan Micra, Opel Meriva, Toyota Avensis.....

Nu stiu cine si pe ce criterii le-a ales... De fapt stiu, ca juriul a fost format din "ziaristi de specialitate"... Hmmm...

Propunere: hai sa facem si noi un top al masinilor preferate, dar sa fie noi, eventual modele 2003... Macar sa vedem ce idei are fiecare...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 19 December 2003 - 12:13 PM

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#3 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 19 December 2003 - 12:21 PM

La cum arata masina si daca a fost prezentata la PROMOTOR de Roxana Chiulescu nu e de mirare ca se bat cei din mass media pe stirea respectiva... :)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro