carpo, la 01 February 2012 - 03:07 AM, a spus:
Vinde cineva din Timisoara acest model,si spune ca e facuta in Slovenia,dar eu nu inteleg un lucru,vine cu o carte de instructiuni in engleza si pe ea scrie ca are garantie 2 ani,iar baiatul da garantie decat un an , dubioasa treaba. Electronica de pe ea este buna? Unii se plang de placa de comanda,ca se arde repede,Stie cineva motivul arderii,va rog? din cauza exploatarii necorespunzatoare? Sau din ce cauza se arde? Ca tot e vorba de China,sunt lucruri facute la ei,ex:telefoane,televizoare,electrocasnice,si majoritatea au viata lunga.De ce aceasta barcuta de plantat nu ar rezista,de ce nu ar avea viata lunga?Acum nu stiu,sunt pareri impartite,pro si contra. Cei care sunteti in masura sa veniti cu detalii si argumente PRO si CONTRA,o puteti face,ajutandu-ma pe mine si pe multi altii ca mine,sa stim de ce sa ne ferim. Dar nu cu comentarii de genul"vinde-o",fereste-te de ea,nu e buna", spuneti la ce va referiti mai exact.
Si cam cat costa reparatia in cazul in care se arde placa.Multam....
Recomandabil e sa citesti subForumul de Navo pescuit din scoarta-n scoarta... chiar daca dureaza 2 luni... si apoi poti sa iei singur o decizie care cu siguranta va fi mai buna decat cea pe care o vei lua acum.
Cu stima.
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 01 February 2012 - 03:24 PM