nava port container machete statice
Postat 10 February 2008 - 04:09 PM
asta ar fi prima nava port container facuta de mine
daca nu va vine sa credeti sa stiti ca e facuta din carton
e un containier de 2550teus adica asta ar fi capacitatea maxima de incarcare cu containere de 20 de picioare
scuze pt praful de pe ea,cred ca se cam vede destul de urat
daca nu va vine sa credeti sa stiti ca e facuta din carton
e un containier de 2550teus adica asta ar fi capacitatea maxima de incarcare cu containere de 20 de picioare
scuze pt praful de pe ea,cred ca se cam vede destul de urat
Imagini atasate
Postat 16 August 2008 - 01:00 AM
nu sunt kit-uri
sunt facute de mine pe baza planurilor originale ale navelor respective
sincer nu prea am vazut pe nicaieri kit-uri cu astfel de nave
te pasioneaza navele de genul asta?
as avea ceva planuri
dar sa stii ca astea sunt facute din carton nu din lemn
sunt facute de mine pe baza planurilor originale ale navelor respective
sincer nu prea am vazut pe nicaieri kit-uri cu astfel de nave
te pasioneaza navele de genul asta?
as avea ceva planuri
dar sa stii ca astea sunt facute din carton nu din lemn
Postat 03 March 2009 - 09:39 PM
nu stiu sigur daca am acasa vreun plan de container dar o sa caut si iti spun maine daca am gasit ceva
s-ar putea din cate imi aduc aminte sa am planurile de la nava aia cu cranice care este de 2500 teus
cred ca asa ceva ti-ar trebui,nu?
eu machetele astea le fac cat sunt in voiaj si planurile le folosesc acolo dar pe urma nu le iau cu mine
in fine o sa caut in seara asta si vorbim maine
s-ar putea din cate imi aduc aminte sa am planurile de la nava aia cu cranice care este de 2500 teus
cred ca asa ceva ti-ar trebui,nu?
eu machetele astea le fac cat sunt in voiaj si planurile le folosesc acolo dar pe urma nu le iau cu mine
in fine o sa caut in seara asta si vorbim maine
Postat 12 March 2009 - 01:46 PM
prietene imi pare rau dar nu am gasit planurile pe care ti le-am promis
crede-ma ca am cautat peste tot dar nu am dat de ele
deca te intereseaza altceva sa stii ca am ceva cargouri,mineraliere,remorchere,pescadoare
imi pare rau ca nu am putut sa te ajut
daca mai ai rabdare sa stii ca plec peste vreo 3 saptamini in voiaj si iti aduc planuri dar va fi peste vreo 5 luni
deca te intereseaza altceva sa stii ca am ceva cargouri,mineraliere,remorchere,pescadoare
daca mai ai rabdare sa stii ca plec peste vreo 3 saptamini in voiaj si iti aduc planuri dar va fi peste vreo 5 luni
Postat 28 March 2009 - 06:59 PM
claudiu75, la Mar 12 2009, 01:46 PM, a spus:
prietene imi pare rau dar nu am gasit planurile pe care ti le-am promis
Salutare,
Imi place flota ta comerciala.Nu-i rau.As dori sa te intreb ce ai romanesc din ceea ce ai aratat mai sus.Mi-ar place un remorcher, dar daca il poti si insoti de ceva poze(planul).Ca sa mai reducem din "gramada" m-ar intersa ceva ce nu a mai fost prezentat pana acum, si eviet ceva ce da bine ochiului.Asta ptr. ca nu-mi prea plac drumurile deja batatorite.Multumesc mult si spor la treaba.
frigate 264