nava port container machete statice
Postat 22 June 2012 - 02:41 PM
bine v-am regasit navigatori
dupa o absenta de cateva luni pot sa postez si eu cateva poze cu ultima mea creatie
e vorba de un container de 3500 teu-uri costruit in coreea in 2009.
sper sa va placa.
si nu in ultimul rand felicitari si spor la treaba tuturor navigatorilor care dupa cum se vede pe forum nu au stat degeaba.
dupa o absenta de cateva luni pot sa postez si eu cateva poze cu ultima mea creatie
e vorba de un container de 3500 teu-uri costruit in coreea in 2009.
sper sa va placa.
si nu in ultimul rand felicitari si spor la treaba tuturor navigatorilor care dupa cum se vede pe forum nu au stat degeaba.
Postat 23 June 2012 - 07:32 AM
Absolut remarcabil ,si ma surprinde ca la fiecare contract al tau mai realizezi cite un model si o intrebare ,toate aceste modele le-ai adus acasa ca banuiesc ca drumul la schimb este lung si anevoios cu un model in bagaje.
Toate cele bune si multa,multa bafta :clapping: :clapping: :clapping:
Toate cele bune si multa,multa bafta :clapping: :clapping: :clapping:
Aceasta postare a fost editata de dj.bobo: 23 June 2012 - 07:34 AM
Iaht de lux
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Postat 24 June 2012 - 10:57 AM
realizarile tale sunt remarcabile, dat fiind conditiile in care lucrezi.totusi un gand nu-mi da pace: cine iti face curat in cabina,dupa ce lucrezi, ca femeie de servici n-aveti!?! 8)
Postat 30 January 2013 - 07:53 AM
Salut,
Imi pare rau ca nu am descoperit mai devremeacest topic. Felicitari pentrul efortul depus. Realizarile sunt exceptionale.
Vazand cat de reusite sunt aceste machete din carton, am decis sa ma apuc si eu de contructia uneia.
Rugamintea adresata tuturor ar fi legata de planuri. Va rog, in masura in care dispuneti, sa imi trimiteti o serie de planuri pentru o nava comercialadin genul celor prezentate anterior.
Adresa de mail este necre1@yahoo.com
Multumesc
Imi pare rau ca nu am descoperit mai devremeacest topic. Felicitari pentrul efortul depus. Realizarile sunt exceptionale.
Vazand cat de reusite sunt aceste machete din carton, am decis sa ma apuc si eu de contructia uneia.
Rugamintea adresata tuturor ar fi legata de planuri. Va rog, in masura in care dispuneti, sa imi trimiteti o serie de planuri pentru o nava comercialadin genul celor prezentate anterior.
Adresa de mail este necre1@yahoo.com
Multumesc
Postat 30 January 2013 - 10:34 AM
AM ramas placut surprins de lucrarile voastre. Eu sunt student la UMC, anul 4 mecanici, am deja un voiaj la activ pe un port container de 1250 de TEu. Mi-as dori sa incep si eu constructia unei nave din carton. Sunt din COnstanta, ma poate ajuta si pe mine cineva cu planuri pentru un port container sau un vrachier?
Postat 07 February 2013 - 09:04 AM
The Trucker, la 30 January 2013 - 10:34 AM, a spus:
AM ramas placut surprins de lucrarile voastre. Eu sunt student la UMC, anul 4 mecanici, am deja un voiaj la activ pe un port container de 1250 de TEu. Mi-as dori sa incep si eu constructia unei nave din carton. Sunt din COnstanta, ma poate ajuta si pe mine cineva cu planuri pentru un port container sau un vrachier?
http://bommodeli.org/news/59-0-3
Postat 09 February 2013 - 01:03 PM
Bine v-am regasit navigatori.
vad va au aparut noi subiecte care mai de care mai interesante.
Din pacate de aceasta data nu am mai continuat cu bine cunoscutele containere, incepind un model de goeleta dupa niste planuri gasite pe net.
O sa postez si niste poze.
sper sa va placa.
vad va au aparut noi subiecte care mai de care mai interesante.
Din pacate de aceasta data nu am mai continuat cu bine cunoscutele containere, incepind un model de goeleta dupa niste planuri gasite pe net.
O sa postez si niste poze.
sper sa va placa.