nava port container machete statice
Postat 27 May 2011 - 10:25 PM
arata f bine pana acum dar nu uita sa faci in prova o gaura pentru bow thruster,
daca nu o faci acum iti va fi mai greu mai tarziu
din cate vad eu modelul asta de container este ceva mai vechi de cel putin 15-20 de ani
pt ca vad ca in pupa puntea se ingusteazasi asa ceva nu prea mai vezi la modelele noi
dar oricum cred ca o sa iasa frumos
bafta multa in continuare si daca mai ai intrebari nu ezita
daca nu o faci acum iti va fi mai greu mai tarziu
din cate vad eu modelul asta de container este ceva mai vechi de cel putin 15-20 de ani
pt ca vad ca in pupa puntea se ingusteazasi asa ceva nu prea mai vezi la modelele noi
dar oricum cred ca o sa iasa frumos
bafta multa in continuare si daca mai ai intrebari nu ezita
Postat 28 May 2011 - 01:21 PM
in ceea ce priveste modelul de container e posibil sa ai dreptate ,nu te contrazic
ideea e ca eu navig pe containere de vreo 8 ani si modelul asta cu pupa aproape rotunjita erau acum 15-20 de ani
dar nu conteaza, sunt convins ca o sa iasa foarte bine si proiectul asta
dai bataie inainte
arata excelent pana acum
ideea e ca eu navig pe containere de vreo 8 ani si modelul asta cu pupa aproape rotunjita erau acum 15-20 de ani
dar nu conteaza, sunt convins ca o sa iasa foarte bine si proiectul asta
dai bataie inainte
arata excelent pana acum
Postat 30 May 2011 - 01:32 PM
pana acum a iesit asa cum trebuie, da-i bataie inainte si la chituit nu te grabi
dai straturi subtiri la inceput 2-3 straturi le lasi sa se usuce apoi smirgheluiesti
si apoi corectezi pe unde vezi ca apare carton si vezi ca s-ar putea sa iei la smirghel in unele parti si din carton asa ca
o sa trebuiasca sa mai chituiesti inca o data
te descurci tu , toata treba e sa nu te grabesti in punctul asta si sa folosesti un chit corect(lemn si fier)
in ceea ce priveste thrusterele eu personal le-am pus elici dar dupa ce am terminat cu chituit si vopsit si apoi am pus si gratarele de protectie
imi place cum a iesit pana acum
bafta multa in continuare
dai straturi subtiri la inceput 2-3 straturi le lasi sa se usuce apoi smirgheluiesti
si apoi corectezi pe unde vezi ca apare carton si vezi ca s-ar putea sa iei la smirghel in unele parti si din carton asa ca
o sa trebuiasca sa mai chituiesti inca o data
te descurci tu , toata treba e sa nu te grabesti in punctul asta si sa folosesti un chit corect(lemn si fier)
in ceea ce priveste thrusterele eu personal le-am pus elici dar dupa ce am terminat cu chituit si vopsit si apoi am pus si gratarele de protectie
imi place cum a iesit pana acum
bafta multa in continuare
Postat 30 May 2011 - 02:51 PM
Mersi
Am luat chit de care mi-ai recomandat (chit de cutit pentru lemn si metal de la kober)
Sa vad daca reusesc sa nu stric elicele dupa ce dau cu chit, daca nu reusesc nu-i nicio problema, o sa pun altele
Si mie imi place cum a iesit in comparatie cu cealalta
Am uitat sa pun poze cu cealalta dupa ce am smirgheluit-o (nu se vede crapatura din mijloc din cauza blitului)
Am luat chit de care mi-ai recomandat (chit de cutit pentru lemn si metal de la kober)
Sa vad daca reusesc sa nu stric elicele dupa ce dau cu chit, daca nu reusesc nu-i nicio problema, o sa pun altele
Si mie imi place cum a iesit in comparatie cu cealalta
Am uitat sa pun poze cu cealalta dupa ce am smirgheluit-o (nu se vede crapatura din mijloc din cauza blitului)
Postat 06 June 2011 - 03:18 PM
eu am folosit vopsea pe care o gaseam la bordul navei, cea pentru opera vie este un grund special denumit anti fouling adica ceva de genul anti vegetativ si asa mai departe , iar pt opera moarta vopsea normala de bordaj dar este cu intaritor adica se adauga o componenta in genul lacului care face vopseaua sa se usuce mai repede si si are consistenta cauciucului dupa uscare.
acum eu nu stiu unde ai putea sa gasesti tu asa ceva pe aici dar banuiesc ca nu e mare deranj daca folosesti vopsea normala pe care o poti gasi in comert.
spor la treaba si sper ca a fost de folos ce ti-am scris.
acum eu nu stiu unde ai putea sa gasesti tu asa ceva pe aici dar banuiesc ca nu e mare deranj daca folosesti vopsea normala pe care o poti gasi in comert.
spor la treaba si sper ca a fost de folos ce ti-am scris.
Postat 06 June 2011 - 07:18 PM
Ms, o sa dau cu vopsea normala. Deocamdata inca ma chinui la chituire, se smirgheluieste greu, am cumparat toate tipurile de smirghel.
In cele din urma o sa termin si cu smirgheluitul si o s ama apuc de vopsit, pana atunci m-am jucat putin cu suprastructura, cu o barcuta de salvare, acum incerc sa fac usile de magazie, urmeaza sa fac rost de niste poze sa-mi dau seama cum vin ptr ca nu stiu exact.
Uite o poza cu suprastructura ( nu o sa ramana asta, asta e facuta din hartie, urmeaza sa o fac din carton, eram curios sa vad ce fel o sa iasa
si inca o poza cu o barca de salvare (neterminata). Nu cred ca o sa ramana asta datorita coastelor, am facut-o mai mult de curiozitate
la usile de magazie am doar astea din planul general. Urmeaza sa-mi dau seama ce mai lipseste si cum sa le fac
In cele din urma o sa termin si cu smirgheluitul si o s ama apuc de vopsit, pana atunci m-am jucat putin cu suprastructura, cu o barcuta de salvare, acum incerc sa fac usile de magazie, urmeaza sa fac rost de niste poze sa-mi dau seama cum vin ptr ca nu stiu exact.
Uite o poza cu suprastructura ( nu o sa ramana asta, asta e facuta din hartie, urmeaza sa o fac din carton, eram curios sa vad ce fel o sa iasa
si inca o poza cu o barca de salvare (neterminata). Nu cred ca o sa ramana asta datorita coastelor, am facut-o mai mult de curiozitate
la usile de magazie am doar astea din planul general. Urmeaza sa-mi dau seama ce mai lipseste si cum sa le fac
Postat 09 June 2011 - 09:20 PM
Am terminat cu chitul si m-am pus pe vopsit. Cred ca am facut o greseala, am vopsit cu albastru toata nava, sper sa nu am probleme cand o sa vopsesc opera vie cu rosu.
O sa mai dau o mana cu albastru maine si poimaine o sa incerc sa vopsesc cu rosu
Pana la urma am folosit spray de masina. Aveam pe acasa un tub si am experimentat pe prima nava, facuta la scara mai mica
Uite si o poza cu nava vopsita si cu suprastructura pusa (inca nu e terminata si nici lipita suprastructura).
O sa mai dau o mana cu albastru maine si poimaine o sa incerc sa vopsesc cu rosu
Pana la urma am folosit spray de masina. Aveam pe acasa un tub si am experimentat pe prima nava, facuta la scara mai mica
Uite si o poza cu nava vopsita si cu suprastructura pusa (inca nu e terminata si nici lipita suprastructura).
Postat 07 December 2011 - 09:35 AM
bine v-am regasit navigatori.
dupa o absenta de cateva luni m-am intors si eu si vad multe proiecte noi si frumoase aparute.
nici eu nu am stat degeaba.
am terminat un nou model, e vorba de un containier cu o capacitate de 2500 de unitati, construit in germania in anul 2000.
am sa postez si ceva poze.
sper sa va placa.
dupa o absenta de cateva luni m-am intors si eu si vad multe proiecte noi si frumoase aparute.
nici eu nu am stat degeaba.
am terminat un nou model, e vorba de un containier cu o capacitate de 2500 de unitati, construit in germania in anul 2000.
am sa postez si ceva poze.
sper sa va placa.
Postat 18 January 2012 - 10:44 PM
Postat 25 January 2012 - 01:11 PM
pentru claudiu75 si alte persoane care cred ca m-ar putea ajuta: am nevoie de datele unui port container de 2500 TEU (planuri, cargoplan, calcule de asieta, etc.), va multumesc anticipat, astept raspunsuri pe adresa mea de mail
g_cod@yahoo.com, ma puteti apela si la numarul de tel 0728687888, Gabi/Constanta
g_cod@yahoo.com, ma puteti apela si la numarul de tel 0728687888, Gabi/Constanta
Postat 20 February 2012 - 09:17 AM
salut claudiu75, scuze de intarziere,
am nevoie de planuri pentru proiectul de diploma, sustinerea o am in iulie,
deci, cu cat mai repede cu atat mai bine.
eu sunt disponibil sa ma intalnesc cu tine oriunde in constanta(daca este cazul),
sincer sa fiu sunt cam in intarziere cu proiectul si e nasol ca si lucrez in acelasi timp si
sunt si in pregatiri pentru nunta.
astept raspuns, ms anticipat.
am nevoie de planuri pentru proiectul de diploma, sustinerea o am in iulie,
deci, cu cat mai repede cu atat mai bine.
eu sunt disponibil sa ma intalnesc cu tine oriunde in constanta(daca este cazul),
sincer sa fiu sunt cam in intarziere cu proiectul si e nasol ca si lucrez in acelasi timp si
sunt si in pregatiri pentru nunta.
astept raspuns, ms anticipat.