Raptor 50 totul despre....
Postat 19 February 2008 - 06:19 PM
Remediu
Am cumparat de la .... alezor pentru articulatii sferice si am bagat alezorul pe fiecare articulatie in parte acum servourile trag de 10 ori mai bine lincurile miscandu se in voie usor pe bile
Postat 19 February 2008 - 10:14 PM
Am zis prima data ca e de la articulatii, dar desfacandu-le am constatat ca swash-ul e..
Mersi
Aceasta postare a fost editata de Primus: 19 February 2008 - 10:14 PM
Postat 20 February 2008 - 06:02 PM
Inca ceva...cand swash-ul e sus de tot pe ax..., cele doua articulatii sferice de sus de la head, (cred ca) sunt prea aproape de piesa metalica (prin care trece flybar-ul) de la head.
Suruburile care tin bilele nu ating, sunt la 1,2 mm de piesa metalica.
Dar cand aplec swashul in fata/spate, articulatia urca mai sus de piesa metalica si bratul care coboara spre swash (plasticul) atinge un pic de partea metalica (exact partea exterioara a plasticului unde este marcat TT).. Nu stiu daca m-am facut inteles...dar nu stiu sa explic altel...
Aceasta postare a fost editata de Primus: 20 February 2008 - 07:56 PM
Postat 20 February 2008 - 06:10 PM
andreycosmin, la 19 Feb 2008, 23:19, a spus:
Nu faceti prostia sa bagati ulei (pentru plastic?) in articulatiile sferice. Vor atrage praful si acesta se va transforma inr-o pasta abraziva.
Lasati-le asa cum sint. Se rodeaza ele in timp. Doar daca sint de proasta calitate strang prea tare.
In cel mai rau caz se poate folosi un lubrefiant uscat.
Postat 20 February 2008 - 07:35 PM
Postat 20 February 2008 - 07:54 PM
Eu zic ca l-am montat cum trebuie (adica tail pulley e pus dupa manual, pin-ul de blocare e pus asa cum trebuie). E normal sa am acest joc in axul acestui rotor (care prin deplasarea lui afecteaza unghiul palelor elicii anticuplu )?
Astept parerile voastre. Mersi
Primus
Aceasta postare a fost editata de Primus: 20 February 2008 - 07:55 PM
Postat 20 February 2008 - 09:42 PM
Desi am citit pe doua forumuri inainte de a monta si mi-a atras atentia si el la cumparare, tot pe dos l-am montat :) Ma miram eu de ce intra asa de greu o jumatate in cealalta.
Mare atentie, ca e un chin sa dai jos pinul ala!!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
La problema cu head-ul ma ajuta cineva?
Primus
Postat 22 February 2008 - 11:20 PM
o singura observatie...ce-i in poza incercuit, daca-i JST (dupa cum banuiesc eu) as zice sa o inlocuiesti cu MPX, sau alt tip de conector mai redundant...
Imagini atasate
Postat 22 February 2008 - 11:32 PM
Da, e JST, asa am cumparat regulatorul, cu tot cu pack, cu aceast tip de mufa.
Si mie mi s-a parut cam "firava"... asa cum e imi convine ca egalizatorul de lipo are (si) o astfel de mufa, si incarc packul prin el, fara nici o modificare...
O varianta ar fi sa pun CT4, mufa de care am pe egalizator (pentru packurile de la Mini Titan).
Ce zici?
Postat 23 February 2008 - 08:13 PM
Prima data ca, din intamplare, m-am sincronizat cu John la Clinceni, si cu ajutorul lui, Titanul meu a "mancat" primele trei rezervoare de zeama!
A doua oara, tot azi, pentru ca am costatat la sfarsit, ca suruburile care tin pe stanga motorul fixat pe frame mai erau din trei, doua, si alea iesite pe jumatete :( Cred ca astea au avut prea putin Loctite pe ele. Ciudat, ca stiu ca am pus pe toate, chiar cu generozitate. Bine ca nu s-a intamplat nimic.
De maine ma apuc si le verific pe toate si le inmoi in Loctite. Spera sa gasesc al treilea surub de cumparat, la Dragosesti.
Una peste alta, "pungile de suruburi si piulitze" au zburat azi, si senzatia a fost deosebita, chiar daca nu eram eu la bete, deocamdata.
Numai bine!
Postat 26 February 2008 - 09:02 PM
Postat 26 February 2008 - 11:11 PM
Postat 28 February 2008 - 09:48 PM
Eu cred, fara a fi rautacios, ca in acest topic s-a discutat doar despre kitul de raptor 50, cum ii zice si numele.
Citeaza
Daca ti s-au parut "banalitati", te rog sa deschizi tu un subiect mai cu " substanta".
Mie mi-ar fi placut sa gasesc pe undeva pe aici, de exemplu, un topic in care sa fie descrisi pasii care trebuiesc urmati in constructia kitului, unde sa pui locktite, unde nu, mici chestii pe care altii le-au patit si care trebuiesc evitate. Sau ca nu stiu ce mufa nu ar fi potrivita.
Dar daca pentru unii sunt banalitati, sa nu citeasca.
Eu invit pe toata lumea care are acest heli sa scrie cate ceva, orice legat de acest subiect, ca de aia se numeste "Totul despre... ", iar pe cei care nu il au sau/si nu avor sa aiba legatura cu acest heli, sa nu-si dea cu parerea aiurea...
De avut grija daca suntem on-topic, stai linistit, ca are grija cineva...
Toate bune!
p.s. multumesc pentru curbe
Aceasta postare a fost editata de Primus: 28 February 2008 - 09:48 PM
Postat 29 February 2008 - 10:01 PM