Modelism - RHC Forum: CATAMARAN PX16 MODIFICAT - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

CATAMARAN PX16 MODIFICAT

#151 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 17 August 2009 - 07:03 PM

Eu am mers pe lipici. Fara prea mult decapant. A tinut la peste 40.000 ture pt ca oricum cablu are profil patrat si la fel si axul . Chinezul spunea ca merge si fara lipici dar nu prea cred ca tine mult.
Distanta dintre strut si drive dog trebuie sa fie foarte mica si o reglezi din lungimea cablului flexibil.
0

#152 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 17 August 2009 - 07:14 PM

Eu am facut cum o spus chinezul, fara lipici. Dupa prima iesire, axul port elice sa crapat in trei locuri. Am intrebat pe aici pe forum pe cei care au mai folosit si le-am urmat sfatul, lipind axul flexibil de axul ort elice cu poxilina. Am degresat doar cu acetona (mentionez ca axul a fost uns prima data cu vaselina dedicata) si ca sa readuc axul port elice la forma initiala l-am strans cu 2 soricei. Merge acum fara nici o problema.Tin sa multumesc pe aceasta cale celor ce m-au sfatuit. :)
0

#153 Useril este offline   gabby 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 344
  • Inregistrat: 05-August 07

Postat 17 August 2009 - 10:27 PM

Vezi postareasteli2k, la Aug 17 2009, 08:14 PM, a spus:

Eu am facut cum o spus chinezul, fara lipici. Dupa prima iesire, axul port elice sa crapat in trei locuri. Am intrebat pe aici pe forum pe cei care au mai folosit si le-am urmat sfatul, lipind axul flexibil de axul ort elice cu poxilina. Am degresat doar cu acetona (mentionez ca axul a fost uns prima data cu vaselina dedicata) si ca sa readuc axul port elice la forma initiala l-am strans cu 2 soricei. Merge acum fara nici o problema.Tin sa multumesc pe aceasta cale celor ce m-au sfatuit. :)

deci pot sal lipesc? :) de unde si dee ce sal lipesc :D multumesc
0

#154 Useril este offline   ramon 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 21-January 10

Postat 30 January 2010 - 10:02 AM

iony ei sint ncepator in mnunile astea dar un sfat cred ca al pot da ....
daca tot vrei sa-l faci mai rigid .... prin romania exista niste baghete de plastic care se put intr-un pistol si le topeste sa iti lipesti tot feul de plasticuri , portelanuri ,sticla bla bla .
ideea este asa ... eu am topit 7 baghete intro oala , afara la un mic foc si dupa ce devine lighid al aplici cu o pensula .
100 % impermeabil si dur , barca se ingreuneaza maxim 130 gr vorbesc de o barca de 80 cm
dar garantat devine mai dura si impermeabila , aplici 1 strat , smirgheluiesti si dupaia al 2 lea , smirchel si vopsea
bijuterie iese ...ceva de genul cauciucat pentru ca acel plastic o data topit e flexibil putin
uitasem .... prima oara da-i un strat de grund ceva sa faca priza ... nu al da direct pe lemn sau daca este barca din fibra smirgheluieste inainte
0

#155 Useril este offline   ramon 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 21-January 10

Postat 30 January 2010 - 10:10 AM

[exista un decapant pe care al folosesc si instalatorii in tevi de cupru , al gasesti la orice magazin de fitingaraie din cupru
si tot acolo gasesti niste role de cositor argintate , nu iti trebuie apa tare , dai pe partea de cupru cu acel decapant , incalzesti cu lampa si dupaia ce vrei sa lipesti atingi doar cu acel fir de cositor argintat ( nici dracu nu al mai desface ) trust me asta lucram in tara :rolleyes:
0

#156 Useril este offline   Anahi 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 02 February 2010 - 10:06 PM

Foarte misto..
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +