1. deci deocamdata o sa stau cu ochii ca pe butelie si o sa folosesc incarcatorul original, pt. ca aveti dreptate...mai intai sa vad cat de rau ma prinde "flama".
2. bun...dau jos rotile reduc complet si il pun pe burtica...banuiesc ca in iarba nu se juleste prea rau. dar cum fac cu decolarea?...mai imi trebuie o persoana sa il lanseze?...sau bag motorul in plin si il lansez eu? Avand in vedere ca motorul e pe stanga...ar trebui sa bag motorul in plin si sa il arunc cu stanga ca dreapta sa o am pe profundor...dar cu stanga.....sunt cam ...stangaci :blink: ...nu doar ca nu o sa il lansez orizontal...dar cred ca imi dau cu el peste picioare :blink:
Acum revin la probleme. Am terminat cu aranjatul...am reglat comenzile...toate imi stau frumos pe mijloc...si hai sa ii pun hobanele... toate sunt egale ...dar cand le pun pe avion...2 ar trebui scurtate. Ce sa fac?...uite o poza cu pozitia lor actuala....sincer cele 2 dinspre elice le-am "inghesuit"...nu imi place. ce sa fac ?...sa le tai?
Si inca ceva pt. cei care l-au zburat...unde sa pun cg-ul?...ei zic la 245-275mm fata de coiful elicei. eu ma gandeam sa il pun undeva cam la 255...adik un pic greu de bot. voi ce ziceti? Si reusesc sa reglez CG-ul doar prin miscarea acc. sau a receptorului...sau ii mai bag eu greutati in bot? fara tren aproape sigur va trebui sa ii pun ceva.
Fisiere atasate
-
PIC_0034.JPG (159.17K)
Number of downloads: 794 -
PIC_0036.JPG (126.49K)
Number of downloads: 763
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 11 December 2008 - 08:53 PM