REAL DESIGN, la Dec 9 2008, 02:09 PM, a spus:
minuscule si de multe ori sar si la transport . Eu le am scos.
2.Trenul este util mai mult la aterizare
3.Motorul se poate schimba cu brushless si deja s-a schimbat tot - decoleaza de jos in 2 metri daca ai
noroc si nu capoteaza ( poti schimba rotile cu unele putin mai mari - si de asemenea pack-ul ).
4.Problema la Decathlon este sistemul de actionare a eleroanelor , si trebuie verificat de nou daca
tinand cu o mana de eleron si miscand cu cealalta de tija de comanda are joc, de obicei este foarte mare
iar in aer chiar nu mai are efect sau chiar mai rau.
Deci trebuiesc sarmele relipite in eleron sau mai elegant montate servouri pe aripa cite unul pe fiecare eleron.
5.Pe aripa am lipit pe ambele parti cate o tija de carbon de 2 mm ( una linga bordul de atac iar cealalta inspre eleroane.)
6.La profundor am pus de asemenea o tija de carbon de 2mm .
7.In rest daca inveti sa si aterizezi este super pentru distractie ne avand nici un gabarit mare.
1. Si la mine erau decoratie pana le-am lipit cu superglue, fara ele are tendinta sa aplaude.
2. Nici acolo nu il folosesc, capoteaza de parca are 2 tije, nu si roti pe ele.
3. Asta am de gand sa fac, dar intai fac proba cu acumulatorul lui standard (motor de 700 grame forta).
4. Exact cu asta am avut probleme, pana am refacut legatura din eleron a tijei, am sapat pe langa, am bagat 2 scobitori (una deasupra tijei, una dedesubt) si turnat 2 picaturi de monocomponent, care s-a expandata si a umplut locul. Acum au joc cel mult 4 grade, unul fata de altul.
5. Eu am bagat 2 bete de frigarui in ea (la primul crash avut s-a facut in 2 bucati aripa fix de la mijloc), un pic inclinate sa ramana unghiul diedru acelasi.
6. Aici nu a fost nevoie sa umblu deloc, pana acum dupa 3 lovituri primite nu are nici un semn, totusi mi se pare subtire, s-ar pute sa aplic si eu metoda.
7. Complet adevarat, este super pentru distractie.