Automodelism in Pitesti?
Postat 05 January 2008 - 11:51 AM
cipsoft, la 5 Jan 2008, 11:27, a spus:
Astept raspuns!
chiar din pitesti, automodelist exceptional, cornel slavila, foarte bun pilot, are multe titluri de campion, vry parca e nickname-ul lui; nu stiu daca e in tara, acum, insa.
bafta si minun i!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 05 January 2008 - 12:12 PM
Daca mai sunt si altii, poate imi incropesc iar auto, ca fiarele importante le am, sasiul trebuie sa-l refac, si niste gume.
Caroserie nu am... <_< :angry:
Aceasta postare a fost editata de HESS: 05 January 2008 - 12:30 PM
Postat 06 January 2008 - 08:07 AM
M-am gandit ca daca este cineva din Pitesti, poate ma ajuta si pe mine cu o idee de a cumpara o masina si de unde. Una este sa citesti pe forum, sa ai o parere teoretica si una este sa vezi cum merge in realitate.
Daca totusi aveti ceva experienta (oricum mai mare ca mine), va rog sa ma ajutati sa-mi aleg un model bunicel de auto.
Multumesc.
Postat 06 January 2008 - 04:16 PM
Fii sigur ca vei primi raspunsuri de unde si ce ``scula`` sa-ti iei... In Pit nu sunt magazine de modelism :D
Si mai cauta pe forum, mai sunt astfel de discutii. Intra si la ``vanzari``. Dar mai intai hotaraste-te ce anume vrei.
Aceasta postare a fost editata de HESS: 06 January 2008 - 06:24 PM
Postat 19 January 2008 - 10:21 AM
Astept raspuns de la voi...
Postat 15 September 2008 - 12:35 PM
cipsoft, la Jan 19 2008, 11:21 AM, a spus:
Astept raspuns de la voi...
Salutare !! Sint din Pitesti !! Ma ocup mai mult de aero electrice dar mai fac si navo ! Astept raspuns de la modelisti din Pitesti pentru eventuala colaborare si schimb de experienta !!
Toate cele bune !!
Postat 06 July 2013 - 10:48 AM
daniel paunescu, la 24 June 2013 - 12:22 PM, a spus:
Salut, in Pitesti a existat o "miscare" automodelistica destul de puternica si cu traditie prin anii 80 si 90.
O sa caut prin lada cu "vechituri" si poate incropesc ceva pentru W.E.-ul viitor.